Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση, o Elon Musk πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής του Twitter

    Ο Elon Musk μπορεί να είναι κοντά στο τερματισμό της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, εάν τηρήσει τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής.

    Μετά την αυθόρμητη απαγόρευση συνδέσμων προς ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το ξέσπασμα του Doxxing, η απαγόρευση εισόδου σε δημοσιογράφους και το σφιχτό moderation σε απόψεις και χρήστες έληξε — αναμενόμενα — με μια συγγνώμη από τον Musk και μια υπόσχεση ότι «δεν θα ξαναγίνει».

    Το μόνο που χρειάζεται ο Musk από το αιχμάλωτο κοινό του είναι λίγη περισσότερη προσοχή, με την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν κινήσεις για «μεγάλες αλλαγές πολιτικής» στο μέλλον. Η πρώτη αλλαγή τέθηκε σε ψηφοφορία· Ο ρόλος του Musk ως CEO του Twitter, με σχεδόν το 58% των σχεδόν 18 εκατομμυρίων ψήφων να λέει ότι πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του.

     

     

    Αυτό που δεν αναφέρεται στα tweets του Musk, που είναι πολλά, αλλά φαίνεται σε όλο τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας, είναι το γεγονός ότι η τιμή της μετοχής της Tesla έχει πέσει σε χαμηλό 52 εβδομάδων, περίπου 150 $ ανά μετοχή, μειωμένη σχεδόν κατά 50 % από ένα χρόνο πριν. Ο Musk έπεσε πρόσφατα στη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. 

    Το Reuters αναφέρει ότι ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής της Tesla και ο αυτοαποκαλούμενος θαυμαστής του Musk, KoGuan Leo έγραψε στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «ο Elon εγκατέλειψε την Tesla και η Tesla δεν έχει εν ενεργεία διευθύνοντα σύμβουλο». Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Λίο έγραψε ξανά στο Twitter, λέγοντας: «Μακάρι ο Έλον να βρει γρήγορα τον νέο CEO του Twitter».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.