Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To πιο ελαφρύ laptop στις 13" θα κυκλοφορήσει η Samsung

    Μπορεί η Samsung να πουλάει το κομμάτι των PC στη Lenovo, αλλά εν τω μεταξύ συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες συσκευές. Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς Notebook 9, τα οποία θα εξοπλιστούν με τους νέους επεξεργαστές της Intel 7ης γενιάς Kaby Lake.

     

    Notebook-9-Light-Titan-9_1.jpg

     

    Όπως μέχρι τώρα η σειρά 9 αποτελείται από laptop σε δύο διαστάσεις. Αυτά με την οθόνη 15" και αυτά με την οθόνη 13.3", τα οποία σύμφωνα με τη Samsung "", με βάρος μόλις 814 γραμμαρίων. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν οθόνες με ανάλυση Full HD (1920x1080px) με υποστήριξη HDR και πολύ λεπτά bezels .

    Notebook-9-13.3-inch-Light-Titan-5.jpg

    Τα νέα μοντέλα διαθέτουν θύρες USB Type-C με υποστήριξη ταχείας φόρτισης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να φορτιστούν πλήρως σε 80 λεπτά με την διάρκεια της μπαταρία να φτάνει τις 7 ώρες. Μαζί με το πληκτρολόγιο το  οποίο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, τα νέα notebooks είναι εξοπλισμένα με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με υποστήριξη του Windows Hello, δηλαδή με βιομετρική δυνατότητα ξεκλειδώματος του υπολογιστή, όχι όμως μέσω της κάμερας.

     

    Notebook-9-13.3-inch-Light-Titan-4.jpg

     

    Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις τιμές της ανανεωμένης σειράς, ούτε λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά τους αλλά αναμένεται να μάθουμε περισσότερα στην CES 2017 τον επόμενο μήνα. Ακολουθούν τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους :

     

    585848ab4620f-Screenshot(1).jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.