Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Yδατογράφημα θα εμφανίζεται όταν εντοπίζεται μη υποστηριζόμενο υλικό σε υπολογιστές με Windows 11

    Η Microsoft προωθεί σχέδια για να προειδοποιεί τους χρήστες των Windows 11 που έχουν εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα σε μη υποστηριζόμενο υλικό. Σε μια νέα ενημέρωση των Windows 11, ένα υδατογράφημα εμφανίστηκε στην ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας για μη υποστηριζόμενα συστήματα, μαζί με μια παρόμοια προειδοποίηση στη σελίδα προορισμού της εφαρμογής ρυθμίσεων.

     

    VirtualBox_Windows_11_RP_21_03_2022_12_58_49.png


    Η Microsoft είχε δοκιμάσει αυτές τις αλλαγές τον περασμένο μήνα, αλλά τώρα κυκλοφορούν στην Release Preview λίγο πριν από την πλήρη κυκλοφορία σε όλους τους χρήστες των Windows 11 τις επόμενες ημέρες. Αν και η Microsoft δεν αναφέρει την προσθήκη υδατογραφήματος στη λίστα "βελτιώσεων" για αυτήν την ενημέρωση, οι δοκιμαστές παρατήρησαν ότι περιλαμβάνεται. Εάν τα Windows 11 εκτελούνται σε μη υποστηριζόμενο υλικό, ένα νέο υδατογράφημα επιφάνειας εργασίας θα αναφέρει "Οι απαιτήσεις συστήματος δεν πληρούνται. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να μάθετε περισσότερα". Είναι παρόμοιο, αλλά πολύ λιγότερο εμφανές, με το ημιδιαφανές υδατογράφημα που εμφανίζεται στα Windows αν δεν έχετε ενεργοποιήσει το λειτουργικό σύστημα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.