Jump to content



  • Πωλείται CPU Intel i5 10400F μαζί με τη γνήσιά του ψύκτρα

    Τιμή: 60.00

    Πωλείται ο εν λόγω επεξεργαστής ελαφρώς μεταχειρισμένος. Περιοχή Θεσσαλονίκης κατά προτίμηση χέρι με χέρι και αδιαμφισβήτητα δέχομαι να τον δοκιμάσετε αν ευκαιρείτε πρωτίστως πριν την πληρωμή.

     

    Αγορασμένος απ΄το Πλαίσιο, δυστυχώς δε κατάφερα να βρω την απόδειξη, παρόλα αυτά το Πλαίσιο μπορεί να δει την αγορά καθώς έχουν καταχωρημένα τα στοιχεία μου και τις αμέτρητες αγορές στις οποίες έχω προβεί απ΄το εν λόγω κατάστημα -σε περίπτωση προβλήματος. Ο Επεξεργαστής έχει 3 χρόνια εγγύηση και έχουν απομείνει περίπου 1,5 χρόνος, αν όχι, το λιγότερο ένας χρόνος ακόμη.

     

    Τιμή στα 60 ευρώ μαζί με τη ψύκτρα του.


    Περιοχή: Θεσσαλονίκη

    NikMark

    User Feedback

    Recommended Comments

    Εχώ 2χ4GB DDR4 στα 2667Μhz up to 3200Mhz με 1,35V. Ως είθιστε, τώρα με τις DDR5 οι DDR4 θα γίνουν περιζήτητες, επίσης έχω Samsung SSD 850 και 860 SATAIII σε τιμή λογική και συζητίσημη αν σ΄ενδιαφέρουν. Ο επεξεραστής δυστυχώς «έκλεισε» σε παραπλήσιο παλικάρι στο Λάμπη με τον οποίο είχαμε άλλες 2 συναλλαγές στο παρελθόν.

     

    Εκτός αν είσαι από Θεσσαλονίκη και μπορούμε να βρεθούμε ακόμη και τώρα σε ραντεβού όπου μας βολεύει αμφότερους για χέρι με χέρι συναλλαγή και φυσικά μπορείς να τον δοκιμασείς προτού μου δώσεις το αντίτιμο. Απλά αν ευκαιρείς για απάντηση λίαν συντόμως διότι σε 20 λεπτά πάω ταχυδρομείο.

    Έγινε επεξεργασία από NikMark
    Link to comment
    Share on other sites

    Όπως ανέφερα σε άλλο νήμα, έχω 4x8GB στα 3200Mhz Corsair και ένα ακόμη στικάκι 8GB HyperX Fury. 

     

    Οι 4 Corsair δουλεύουν άψογα στα CL16 3200Mhz με 1,3V manual overclocking ή με τα 2 προφίλ που έχει στο 1,35V. 

     

    Αναλόγως πόσες θέλεις, τις δίνω αρκετά χαμηλά. Τα δυο ζευγάρια αγοράστηκαν από Πλαίσιο 2x75 ευρώ αλλά αν τις πάρεις όλες, η τιμή πάει αρκετά πιο κάτω. 

    Έγινε επεξεργασία από NikMark
    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.