Jump to content




  • Apple iMac 27" 5K retina - late 2015 - i7 4ghz - 32gb ram - 512GB SSD

    Τιμή: 600.00

    Λόγω ενδεχόμενης μετακόμισης πωλείται ο iMac μου. Το μηχάνημα είναι το Late 2015 μοντέλο (Α1419) με την 5Κ retina οθόνη (5120 Χ 2880 ανάλυση) και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
     

    - CPU: i7 4ghz 6700K
    - Ram: 4 στικάκια SO-DIMM 8GB το καθένα για συνολική μνήμη 32GB ταχύτητας 1867 MHz (PC3L-14900) DDR3L
    - GPU: AMD Radeon R9 M395X 4 GB
    - Σκληρός δίσκος: 512GB Apple SSD
     

    Το μηχάνημα δεν είχε ποτέ κανένα θέμα και είναι γενικά βράχος. Έχω μείνει στο Mojave λειτουργικό για να έχω και 32bit εφαρμογές, αν θέλετε κάνετε αναβάθμιση στο τελευταίο. Λόγω χρόνων και παλαιότητας μπορεί όταν έχετε μια στατική εικόνα να δείτε ένα πολύ μικρό σε ένταση image retention στις άκρες της οθόνης το οποίο φεύγει σε λιγότερο από ένα λεπτό μόλις αλλάξετε εικόνα. Όλα, και το τονίζω ΟΛΑ τα 5Κ πάνελ της Apple το εμφανίζουν αυτό μετά από 1.5 - 2 χρόνια. Δεν είναι δηλαδή πρόβλημα του συγκεκριμένου πάνελ/οθόνης. Η οθόνη λειτουργούσε πάντα με το brightness πολύ κάτω από την μέση, κάτι το οποίο βοηθάει με την διάρκεια ζωής του πάνελ. Δείτε την φωτό με το brightness slider για να έχετε μια εικόνα για το πως λειτουργούσε σε καθημερινή βάση. Δεν υπάρχει κανένα καμμένο πίξελ ούτε κάποιο σημάδι/γρατζουνιά στο γυαλί της οθόνης.
     

    To μηχάνημα είχε αγοραστεί από την Αγγλία από την Apple Αγγλίας και η κούτα με την οποία είχε έρθει ήταν μια χαρτόκουτα κομμένη στα μέτρα του iMac. Δεν είχε branded Apple κούτα για κάποιο λόγο. Μαζί θα δοθεί και το Apple Magic Keyboard Αγγλικής διάταξης.
     

    Τιμή στα 600 ευρώ για να φεύγει.
     

    Πληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Το μηχάνημα αποστέλεται από την Χίο και θα πακεταριστεί καλύτερα από οποιοδήποτε αγορά είχατε κάνει μέχρι τώρα. Σε παζάρια δεν απαντάω. Δεκτές οι όποιες ερωτήσεις.

    iMac 1.jpg

    iMac 2.jpg

    iMac 3.png

    iMac 4.png

    iMac 5.png


    Περιοχή: Χίος

    Daytime Dreamer

    User Feedback

    Recommended Comments

    There are no comments to display.



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.