Jump to content

Maximus

Premium Members
  • Posts

    7.098
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Maximus

  1. Maximus

    OffTopic;

    Με κατεστρεψε η δουλεια ρε γμτ - επρεπε να μου το πουν για να το δω! Πολυ ωραιο το νεο site ρε παιδες, 1000 μπραβο :D Το σκεφτομαι εδω και καιρο οτι τα forum πλεον πρεπει να πανε σε παρομοιο look και εσεις το κανατε πανεμορφο - και παλι μπραβο, πολυ το χαρηκα :D
  2. Maximus

    Τι τύπος overclocker είσαστε;

    1) Καλα κανετε στο fragma δωστε του κι αλλο, δε μασαει 2) Ο Chosen ειναι για ακομα μια φορα ενας μικρος Θεουλης 3) Το ξερα οτι θα ημουν ο μονος που ψηφισε "Οδοστρωτηρας"
  3. Maximus

    Intel SSD

    Λογικά είναι τα νούμερα Τάσο, απόλυτα φυσιολογικά.
  4. Maximus

    Supercars & Dreamcars Thread

  5. Maximus

    Intel SSD

    Τι να σ πω βρε man, μου φαινεται λιγο παραξενο που εχεις χαμηλο 4Κ αλλα και παλι ειναι 10πλασιο απο αλλους SSD...Ή κάτι άλλο παίζει με το σύστημα ή απλά δεν κατάφερες να αντιληφθείς τις διαφορές εύκολα και ίσως δεις διαφορά με το που βάλεις τους μηχανικούς. Παράξενο πάντως, όλοι μας είδαμε τη διαφορά. Εδώ ένας φίλος χάζεψε τόσο πολύ από τους X25-E και X25-M που φόρεσα εναλλάξ στο XPS μου που έτρεξε να αγοράσει SSD την ίδια μέρα, χωρίς να ξέρει ΚΑΝ τι είναι αυτό που έπαιρνε... Ελπίζω να βρεθεί άκρη γιατί είσαι ο πρώτος που όχι μόνο λέει πως δεν είδε διαφορά, αλλά υποστηρίζει ότι τώρα πλέον καθυστερούν κιόλας(?!)
  6. Maximus

    Intel SSD

    Δεν υπαρχει κανενα θεμα με τους A-Data. Μαλλον το προβλημα εστιαζεται στο τι κανεις στο PC σου καθημερινα. Εγω π.χ. που δουλευω Photoshop, Flash, Photopaint, Draw, Office, FL Studio κ.ο.κ. σε καθημερινή βάση, έχω δει αρκετά σημαντικό boost στις επιδόσεις μου, με την απλή έννοια ότι όλα γίνονται άμεσα και δεν έχω το παραμικρό "lag". Αν ομως δεν τα κανεις ολα αυτα και απλα σερφαρεις, βλεπεις ταινιες, παιζεις κανα παιχνιδι και ακους μουσικη, τοτε ο SSD εκανε διαφορα μεν, αλλα δε σου φαινεται στην καθημερινοτητα. Θες να κανεις ενα πειραμα? Κουμπωσε εναν σε ενα laptop που σου φαινεται αργο - να δεις τι θα γινει.
  7. Maximus

    Intel SSD

    Είναι το τεστ τέτοιο, δοκίμασε ένα CrystalDiskMark
  8. Maximus

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Mirror's Edge ή αλλιώς 1) Το ένα παιχνίδι που καταφέρνει να βγάζει η ΕΑ ανά 5ετία και να τα σπάει 2) ΧΑΡΜΑ οφθαλμών σε 30+ ίντσες, εγώ χάζεψα στην οθόνη, βάλτε το στις TV σας!
  9. Δεν ειναι μαγκια, ειναι κολλημα στον εγκεφαλο. Αισθανεσαι μια "ασφαλεια" μεσα στο αμαξι, λες και τιποτα δε μπορει να σε πειραξει. Συν μερικοι που νιωθουν οτι τους "περιοριζει"
  10. Maximus

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Starcraft
  11. Βασικά εάν η κατοχύρωση της πατέντας γίνει σωστά, τότε όποιος προσπαθήσει να αντιγράψει είναι λίγο-πολύ έτοιμος να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Απλά λογικά, επειδή οι πατέντες αυτές θα αλληλοεξυπηρετούν πόσες εταιρείες, το αφήνουν στο φλου. Εν αντιθέσει με μερικές π.χ. που απλά κυνηγάνε για τους δικούς τους σκοπούς - βλέπε Rambus.
  12. Τελικά με βάση την υπογραφή του Παστελ: 1) Πόσους παίχτες έχουμε στο γήπεδο? 2) Που βρήκαμε τόσο τσίγκο?
  13. Maximus

    Post yer picz!

    sh1t! Πότε είχε Jaia και δεν πήγα :fist:
  14. Maximus

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ωραίος Μόνο κατέβασε το sub κάτω για να έχεις καλύτερο ήχο
  15. Maximus

    The Lab's Beer Corner

    :fist::fist::fist::fist::fist::fist:
  16. Maximus

    The Lab's Beer Corner

    n00b here, παίζει να έχω δοκιμάσει και να μην ξέρω τι ήταν will try!
  17. Maximus

    The Lab's Beer Corner

    Αν είναι να πιω μπύρα με 10% αλκοόλ, ας πάρω ένα ποτηράκι και να πιω κατευθείαν κανά Johny Black Εγώ θέλω εύγευστη μπύρα, γι αυτό τρελαίνομαι για την Erdinger :yes4:
  18. Maximus

    Intel SSD

    You 've got it ALL wrong hondo1.... Πραγματικά, δεν ξέρω αν φταίει η παραπληροφόρηση ή ότι δεν το χεις ψάξει αρκετά, σίγουρα πάντως δεν το χεις πιάσει το νόημα. Αρκετές είναι οι λύσεις - αλλά κοστίζουν βέβαια. Μπορείς να πας σε 2x X25-E αν το θες τόσο πολύ (αν είσαι επαγγελματίας, το κόστος δε σε νοιάζει, γιατί ότι γλιτώσεις από τα 500-600 ΜΒ/sec θα το πάρεις πίσω και με το παραπάνω). Αν δεν είσαι επαγγελματίας, τότε (πέραν του γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με μια τέτοια διαδικασία) νομίζω πως μια ισορροπημένη λύση είναι τα νέα SLC της Samsung, τα οποία κρατάνε καλύτερη αναλογία τιμής/GB από τα Intel, αλλά έχουν και αυτά πολύ υψηλά writes στα μεγάλα αρχεία. Με ΕΝΑΝ Intel X25-E (όχι 24 λολ?!) όλα αυτά τα προγράμματα ανοίγουν σε....6-7 δευτερόλεπτα? Δεν κοιτάμε να δείξουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη εδώ πέρα, απλά είναι τα πράγματα - το multi-tasking των SSD απλά ΔΕΝ πιάνεται από κανέναν μηχανικό δίσκο. Αυτό σου δείχνει το συγκεκριμένο τεστ. Όσο για τα 5 προγράμματα που χρησιμοποιείς εσύ για τη δουλειά σου, θα εκπλαγείς και εκεί, όταν δεις τα samples να ανοίγουν στο φτερό - είναι άλλη αίσθηση. Εδώ ειδικά...τα έκανες μαντάρα. Αν νομίζεις ότι απλά για τα benchmarks παίρνουμε SSD και για να δούμε και τα Minimum FPS του Crysis να ανεβαίνουν...το Σεπτέμβρη για επανεξέταση Οι SSD μεταμορφώνουν όλη την εμπειρία σου στο PC. Το φωνάζουμε όλοι μας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά φαίνεται πως οι μισοί ακούνε. Τα πάντα, ότι και να κάνεις, γίνεται πιο άμεσα, πιο γρήγορα. Οι καλοί SSD μεταμορφώνουν ψόφια laptop σε μηχανήματα που κοντράρουν σε αίσθηση τα πανάκριβα desktop. Hell, εδώ με έναν X25-E βλέπεις μεγάλη διαφορά όταν έχεις τον i7 στα 3.2 και μετά τον πας στα 4.0 - φτάσαμε σε σημείο να κάνει bottleneck το σύστημα σε ΕΝΑΝ καλό SSD... Οι OCZ Vertex (όπως και αυτοί οι supertalent) είναι ακόμα υπό δοκιμή, μέχρι να βρεθεί ένα σταθερό firmware και να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα είναι οκ για όσο διάστημα κι αν τους έχεις στο PC σου. Επειδή η OCZ δεν έχει καλή παράδοση σε αυτά, γενικά αρκετοί τους αποφεύγουν.
  19. Maximus

    The Lab's Beer Corner

    Ξανθιά Erdinger κατ' εμέ - σα νερό κατεβαίνει, πάρα πολύ ωραία γεύση. Και κλασικά βέβαια οι κορώνες με το λεμονάκι
  20. Maximus

    Intel SSD

    Άψογα είναι, ίσως ένα κλικ παραπάνω στο read του 512Κ να χρειαζόταν, αλλά τα κάνει αυτά το Crystal. Το 60άρι π.χ. στο 4K write σχεδόν σίγουρα στο έβγαλε στο 5ο run, ε?
  21. Maximus

    Intel SSD

    Σήκωσε ένα ATTO και ένα Crystal Disk Mark για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα βρε - πάντως, νορμάλ μου φαίνονται ως τώρα
  22. Maximus

    Intel SSD

    Δεν είναι άσχετο, 70 φορές στο χα πει Επειδή γράφει textures στο δίσκο σου παίζει τώρα πιο ομαλά, γιατί ο SSD τα αρπάζει μπαμ-μπαμ.
  23. Maximus

    Show your desktop

    γκουχ γκουχ
  24. Maximus

    Intel SSD

    Κακεντρεχή Seb - περισσότερο πιθανό είναι αυτό που λέει ο Βούδας. Άτομα με ανασφάλειες τους πήραν και τους επέστρεψαν για αλλαγή με Intel. Δε νομίζω να έγινε κάτι διαφορετικό
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.