Jump to content

al3x

Premium Members
  • Posts

    105
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by al3x

  1. al3x

    COVID-19

    Χμμμμ .. τι αλλο εχει γινει τους τελευταιους μηνες αραγε που μπορει να επηρεαζει τους θανατους.. το ποσοστο των διπλα εμβολιασμενων πλεον που φτανει το 70%.. το οτι 3.4 εκ. εχουν κανει και αναμνηστικη.... μπααα... αποκλειεται .. ο ομικρον ειναι που μας λυπηθηκε. Γενικοτερα καλο ειναι να μην υποβαθμιζουμε τον ομικρον. Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ μεταδοτικος με οτι συνεπαγεται αυτο. Θα βγουν αρκετοι επιπλεον γιατροι off για καποιες ημερες οποτε κανουμε οτι μπορουμε για να μην τους χρειαστουμε. Οσο αναφορα το βιντεο του Πρωθυπουργουλη μας απο πανω, οποιος πιστευει οτι αυτος μας επεισε για να εμβολιαστουμε ή λογω των μετρων που πηρε κανει λαθος.. ή μαλλον κανω εγω λαθος.. μας επεισε γιατι καταλαβαμε οτι ο καλυτερος για να προστατευτουμε ειναι να βασιστουμε στους εαυτους μας και στους οργανισμους μας γιατι αν βασιζομασταν στα μετρα τους... και στο πως εχουν καταντησει το συστημα υγειας αυτος και οι ομοιοι του...τοτε βρασε ρυζι. Αντε και καλη χρονια να εχουμε με υγεια.
  2. super ηταν μεχρι να με ξενερωσει ο Nelson.
  3. al3x

    COVID-19

    2-dose-vaccinations are valid for 270 days after the second dose. After that a booster jab is required, which is also valid for 270 days. Attention: The 1-dose vaccine by Johnson & Johnson is only valid until 3 January 2022, afterwards a booster jab is needed for proof of full vaccination. Latest Information on the Coronavirus Situation in Austria WWW.AUSTRIA.INFO Protective measures, entry regulations and more: Everything you need to know for your holiday in Austria in times of coronavirus. Nαι το J&J δεν το θεωρουν αρκετο και γι αυτο ζητανε και booster. Γενικοτερα δεν ειναι μονο για μην τους φερεις τον ιο ... ειναι και το οτι θα πρεπει να σε βαλουν στα νοσοκομεια τους αν σου τυχει κατι οσο εισαι στην χωρα τους, οποτε γιατι να μην ειναι και αυτοι οσο το δυνατον καλυμμενοι. Και στο κατω κατω χωρα τους ειναι και μπορουν να ζητανε οτι θελουν. Αυριο μπορει να θελουν να εισαι ξανθος/ια πανω απο 1.80 και με αναλογιες μοντελου και με πανω απο 100k στην τραπεζα.
  4. al3x

    COVID-19

    αφου δεν παιρνουν χαμπαρι απο μελετες οι αντιεμβολιαστες... προστιμα και απαγορευσεις μονο.. δεν θελουν 5G ... 2G κινητα με πληκτρολογιο και dialup μονο αν ειναι και μελη του thelab ... προσβαση μονο σε hardware 20ετιας και πισω. αν τους αρεσουν τα αυτοκινητα... τοτε μεχρι 50 αλογα / μηχανες 4.
  5. pci express 3 slots ειναι για τις καρτες γραφικων συνηθως που ακομα και αυτες δεν πολυκαταλαβαινουν διαφορα διαφορα μεταξυ pci express 2 και 3. εχω την εντυπωση παντως οτι θα μπορεις να το βαλεις και στο slot 4 (pci3.0) αν θες. Εγω το ειχα βαλει κατω κατω γιατι ειχα 2 καρτες γραφικων τοτε. Τα Z-97 motherboards ειχανε ολα τα ιδια θεματα γιατι δεν ειχαν πολλα lanes και τοτε ειχαν αρχισει να εμφανιζονται και οι nvme δισκοι και ηταν λιγο στριμοκωλα τα πραγματα. Γενικοτερα παντως σε real life χρηση θεωρω δυσκολο/αδυνατο να δεις διαφορα.
  6. al3x

    COVID-19

    ▲▲▲▲▲▲▲▲ ολο ξεχναω οτι τρολλαρεις.. και μου ανεβαζεις τσαμπα την πιεση. παω να φτιαξω σκορδαλια τωρα.
  7. ναι παιζει και ως bootable δισκος (κυριος δισκος). Δεν θυμαμαι στο bios τι ηθελε.. κατι nvme related θυμαμαι αχνα.
  8. εχε υποψιν και το παρακατω. Αν στο μελλον θελησεις και 2ον m2 τοτε δεν θα μπορεις να τον βαλεις στην m2 της μητρικης. Βεβαιως υπαρχουν καρτες pci cards με 2-4 m2 slots πανω... οποτε αν σκεφτεσαι για πιθανη αναβαθμιση παρε καρτουλα με 2 m2 slots πανω. Γενικοτερα απο οσο θυμαμαι στην αρχη οταν το ειχα πρωτοβαλει δεν το εβλεπε κατευθειαν ..αλλα ηταν καποια ρυθμιση στο bios. Οποτε να εχεις και το bios στην τελευταια του εκδοση. γενικοτερα ειναι πολυ απλες πλακετουλες με σχεδον τιποτα πανω τους οποτε μην φοβασαι κατασκευαστη. και εγω απο το ebay no name την ειχα παρει τοτε με 2 m2 slots πανω.
  9. ναι ταιριαζουν, δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
  10. παιζει και αυτο καπου ενδιαμεσα αν σε ενδιαφερει με heat sink. RaidSonic Icy Box M.2 PCIe Gen 4.0x4 To PCIe Gen 4.0x4 With Heat Sink WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για RaidSonic Icy Box M.2 PCIe Gen 4.0x4 To PCIe Gen 4.0x4 With Heat Sink σε 5 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! γενικοτερα νομιζω θα πηγαινα στο πιο φθηνο ή στο πιο φθηνο με heat sink ετσι για το γμτ. οι συγχρονες μητρικες ετσι και αλλιως εχουν πολλαπλες m2 θυρες οποτε η καρτα δεν ειναι κατι που θα σου μεινει να πεις οτι θα την χρησιμοποιησεις και στο μελλον.
  11. ναι και με 10-15 ευρω κανεις την δουλεια σου x4 και δεν σου μενει το παραπονο.
  12. ειχα παρομοια μητρικη HERO/cpu με τον 960evo (πριν την κλαψω/εχασα το sound κομματι της). διαλεγεις ή το bottleneck που ουσιαστικα ελαχιστα νομιζω θα το παρατηρησεις ή παιρνεις καποιον adapter pci to m2 (π.χ τυχαιο παραδειγμα αφου παιζουν και αλλες και με ψυκτρουλες κτλ ) Savio Ak-41 Pci-e TO M2 Nvme Adapter M-key - Accessories (PER.586013) WWW.E-SHOP.GR ÁõôÞ ç êÜñôá SAVIO PCI Express åðåêôåßíåé ôïí ðñïóùðéêü óáò õðïëïãéóôÞ êáôÜ ìßá õðïäï÷Þ M SKU:PER.586013 και το βαζεις στην μητρικη κατω κατω.
  13. al3x

    COVID-19

    You asked, we answered: Are leaky vaccines causing the new COVID-19 mutations? WWW.NEBRASKAMED.COM I’ve heard that the COVID-19 vaccines are “leaky,” and that’s why we’re getting all these new COVID-19 mutations. Are leaky vaccines causing these dangerous COVID-19 mutations?
  14. al3x

    COVID-19

    μονο σεβασμο για τους ανθρωπους της πρωτης γραμμης που παλευουν με οτι εχουν για να σωσουν οποιον μπορουν, με προσωπικο κοστος. μονο θλιψη για την ελειψη στοιχειωδους κατανοησης του τι συμβαινει ολο αυτο το διαστημα για παρα πολλους. μονο οργη για καποιους που απλα κοιταζουν να εκμεταλευτουν την κατασταση.
  15. al3x

    COVID-19

    Εγιναν και τα βαφτισια... θα τον ονομασουμε <<Ομικρον>>
  16. al3x

    COVID-19

    γενικοτερα παντως στο report που βαζεις, αν δεις στην σελιδα 15 και τα 3 group τα group των 70+ (με 2 δοσεις) εχουν ποσοστο εμβολιασμου 94+% εδω και μηνες οποτε τις πραξεις σου γι αυτους θα πρεπει να τις κανεις με αυτο το ποσοστο. Στο εχουν ξαναπει και στο παρελθον νομιζω κατι αντιστοιχο, οτι δηλαδη δεν χρησιμοποιεις σωστα στοιχεια οποτε καταληγεις και σε λαθος συμπερασματα.
  17. al3x

    COVID-19

    Σε χαπακι γενικοτερα θα το περνατε αν ειχε βγει κατι αντιστοιχο ? θα ειχε αραγε δημιουργηθει αυτος ο χαμουλης αν το ειχαν βγαλει σε διαφορες εκδοσεις ? Ναι και σε υποθετο για τους πιο hardcore...
  18. al3x

    COVID-19

    Σημερα παιδακια εφτιαξα φασολακια οποτε αυτο εχουμε για σημερα να φαμε. Η Αννουλα λεει... αα τι ωραια επιτελους φασολακια και ειχαμε καιρο να φαμε.. θα μου βαλεις και αλλα οταν τα τελειωσω? Ο μικρος Παναγιωτακης ... μα φασολακια ρε μαμα... αλλα παρολα αυτα καθεται και τα τρωει.. βαζει και φετουλα και κανει και βουτες με ψωμακι. Ο Γιαννακης λεει εμενα δεν μου αρεσουν, δεν θα φαω και δεν μπορεις να με αναγκασεις... και εδω μπαινει ο μπαμπας στο πλανο. Αν δεν τα φας κομμενο το playstation για 3 ημερες. και εκει λυγιζει ο Γιαννακης και τα τρωει βριζοντας απο μεσα του. και ερχομααστε στον... μικρο Τσε .. Ειναι απαισια τα φασολακια εγω δεν τα τρωω με τιποτα, βγαζω φλυχταινες. Οποτε και παλι μπαινει ο πατερας στο πλανο και ξεκιναει -θα τα φας θες δεν θες, δεν εχουμε αλλο φαγητο ειδικα για σενα.Αν δεν τα φας δεν θα σε παμε στον παιδοτοπο που θα παμε μετα με τα αδερφια σου. Τιποτα ο μικρος Τσε εκει... Δεν τα τρωω. Ειδα βιντεακι στο youtube οτι μπορει να σου κατσουν στο λαιμο. θελετε να με σκοτωσετε ? -θα τα φας και θα πεις και ενα τραγουδι γιατι αλλιως κομμενα κινητα,ταμπλετ για ενα μηνα. Σας πληρωνει ο μπαρμπασταθης για να μας τα φτιαχνετε συνεχιζει ο μικρουλης μας. Εισαστε φασιστες που με πιεζετε. Ρε μαλακιστηρι θα τα φας ή θα σε αρχισω στις φαπες ? συνεχιζει ο πατερας Οχι δεν τα τρωω. Δεν θα μας κανετε Αυστρια εδω να ειναι υποχρεωτικο να τρωμε φασολακια. Το διαβασα στο pronews. ετσι μου εισαι ρε κακομαθημενε ? κομμενος ο παιδοτοπος για ολους. H μικρη Αννουλα σηκωνεται απο την καρεκλιτσα ηρεμα ηρεμα και πλησιαζει τον αδερφο της. Ησυχια στο τραπεζι.. τον κοιταζει στα ματια και μετα ενα ΑΑΑΑΑΑΑΑ ακουγεται. Ο μικρος Τσε δεν μπορει πια να μιλησει ...τον βαρεσε η μικρη Αννουλα στα @@ και του ειπε πως θα φαει και αλλη αν δεν ξεκινησει να τρωει γιατι θελει πολυ να παει στο παιδοτοπο που θα την περιμενε ο μικρος Αλεξανδρος. Υστερα εκατσε να τον ταισει με αδελφικη αγαπη. plot twist ..παιδακια αυριο θα σας φτιαξω μπαμιες μην κανετε τα ιδια ειπε η μανα... Οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικες καταστασεις ειναι συμπτωματικη. Το "πολιτικο" αυτο κειμενο εγινε με την ευγενικη χορηγια της ΜπαρμπαΣταθης ΑΕ.
  19. al3x

    COVID-19

    Δικιο εχεις ουτε εγω θα το εκανα αλλα με εκβιασε η μανα μου.. ή το κανεις η δεν σου ξαναφτιαχνω σουτζουκακια. αυτα στο 1ο στο 2ο μου ειπε δεν σου ξαναφτιαχνω μουσακα.... τι να κανω ... υπεκυψα... να δω στο 3ο τι θα μου πει. ... Που θα παει θα ξεμεινει απο φαγητα και εγω θα εχω κανει την επανασταση μου.
  20. al3x

    COVID-19

    μπορουμε να καταγραφουμε και το ποσοι πεθαναν μεαα σε 3 βδομαδες αφου πηγαν σινεμα. το θεμα ειναι να βρισκουμε αν υπαρχει συσχετισμος με την πραξη ή οχι. Το καθε στατιστικο εχει την λογικη του και για αυτους που τα αναλυουν εχει την χρησιμοτητα του.. για τους υπολοιπους απο εμας ειναι απλα νουμερακια που χρησιμοποιουμε για να παρουμε θεση ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα.
  21. al3x

    COVID-19

    Ενδιαφερον αυτο που εβαλες γιατι ειναι τρελο το νουμερο που αναφερουν και θα επρεπε να ισχυει και στον υπολοιπο πλανητη εκτος αν στην Ταιβαν τους κανουν το εμβολιο μεσα στο ματι. Οποτε ψαχνοντας βρηκα το παρακατω που ειναι πιο αναλυτικο και το εξηγουν καλυτερα. Χρονολογικα ειναι λιγο πιο πριν οποτε λενε για 653 νεκρους (ουσιαστικα βαζουν στην λιστα με τους νεκρους σχεδον οποιονδηποτε πεθανε μετα απο εμβολιασμο μεσα σε καποια πλαισια - δεν μπορω να φανταστω οτι αν πεθανεις σε αυτοκινητιστικο 2 μερες μετα το εμβολιο σε βαζουν στην λιστα αυτη - ουτε μεχρι ποτε σε βαζουν στην λιστα. πχ αν πεθανεις 1 χρονο μετα το εμβολιο παλι εισαι μεσα ). As of Monday, the CECC had reported a total of 653 post-vaccination deaths from 10.25 million vaccine doses administered in Taiwan to date, with 416 of them involving people over the age of 75. ΑΛΛΑ ... (μετα λεvε τα παρακατω οταν τους κανουν αυτοψια) A total of 145 autopsies of the 653 deceased have been completed so far, with 139 indicating no direct link to the COVID-19 vaccine and six cases still undetermined, according to CECC. Among the 145 autopsies performed, 91 of the deceased died of chronic illnesses, it said Και αναλυτικα στον πινακα τους αναφερουν οτι Taiwan reports first death following rollout of local vaccine jab, heart attack cited as possible cause - Focus Taiwan FOCUSTAIWAN.TW Taipei, Aug. 24 (CNA) A 56-year-old man has died a day after getting the locally made Medigen COVID-19 vaccine, the first death reported in Taiwan of a recipient of that vaccine, with initial indications that...
  22. al3x

    COVID-19

    Aυτη ειναι λογικη μανατζαρεων (αυτοι ναι μπορουν να καθυστερησουν την ερευνα με κινδυνο ομως να βγει αλλη εταιρια και να τους παρει και την δοξα και το χρημα.... Αν εισαι επιστημονας και θεωρεις ή οντως εχεις βρει κατι τοσο σημαντικο τοτε σιγουρα δεν το κρατας κρυφο... θελεις ειτε να το μοιραστεις γιατι γουσταρεις αυτο που κανεις, για το γενικοτερο καλο για να μεινεις εσυ στη ιστορια ειτε ακομα και για να βγαλεις και εσυ ο ιδιος περισσοτερο κερδος απο αυτο. Σε τετοια επιπεδα αυτοι οι ανθρωποι που κανουν την ερευνα δεν φοβουνται την θεσουλα τους.Θα φυγουν απο την οποιαδηποτε εταιρια και σιγουρα θα βρουν δουλεια αλλου να συνεχισουν την ερευνα τους και το εργο τους. Ή δημιουργουν δικιες τους εταιριες και συνεχιζουν.
  23. al3x

    Εσωτερική καλωδίωση σε πολυκατοικία

    Τι συνδεσμους εννοεις, εχεις εικονα ή πως λεγονται ? Οποιαδηποτε βελτιωση για καλο ειναι. Προσωπικα ειμαι σε μονοκατοικια οποτε μπορω να πειραξω οτι θελω.
  24. al3x

    COVID-19

    εχετε δει στις ταινιες που λενε ...εχει υπογραψει DNR οποτε δεν κανουμε το κατι εξτρα παραπανω.. οκ αν και τραβηγμενο ..στο IDAHO state αν συνεχισουν ετσι πανε σε κατασταση DNR για ολους (οκ υπο καποιες προυποθεσεις - Universal Do Not Resuscitate Order) Ουσιαστικα εβγαλαν καποιες οδηγιες ‘CRISIS STANDARDS OF CARE?’ Crisis standards of care give legal and ethical guidelines to health care providers when they have too many patients and not enough resources to care for them all. Essentially, they spell out exactly how health care should be rationed in order to save the most lives possible during a disaster. κοινως αδειασε μας την γωνια μπας και καταφερει να την γλυτωσει ο επομενος. Δεν σταματανε να με εκπλησουν εκει στο US. Αλλα και τι να κανεις αν εχει γεμισει το συμπαν.
  25. al3x

    COVID-19

    φετος εχεις Δελτα και πιο δοκιμασμενα εμβολια (περισσοτερες μελετες) (ουτε θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν ξεκιναγαμε με delta variant και χωρις εμβολια πριν 2 χρονια.) Τρυπα? Μια χαρα κανουν την δουλεια τους δεν χρειαζεται να μας αποδειξουν τιποτα. Λιγοτερες νοσηλειες, λιγοτερες ΜΕΘ. για αυτους που το εχουν κανει. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 320 (91.95%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 28 (8.05%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-attiki-919-diasolinomenon-anemboliastoi">2.190 νέα κρούσματα, στο επίκεντρο Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Τα 39 έτη ο μέσος όρος ηλικίας </a></p> τα εμβολια δεν σε κανουν spiderman ουτε highlander. Aν καποιος σου υποσχεθηκε ή καταλαβες κατι τετοιο τοτε ειναι λαθος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.