Jump to content

kostas314

Premium Members
  • Posts

    341
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kostas314

  • Γενέθλια 14/05/1983

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kostas314's Achievements

  1. οχι σημερα κανω φολντ και με cpu για τον coronavirus
  2. δεν υπαρχoυν διαθεσιμο wu για GPU προς το παρον. επεσαν ολοι πανω και δεν εμεινε κολυμπηθροξυλο. αναμενω κανοντας cpu mining για τη μυελινη
  3. kostas314

    Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

    κανενα νεωτερο; η αλλαγη κυβερνησης εφερε το ποθουμενο; πεσαν οι εισφορες; θα το ξαναεκανε; (υπολογιζοντας και το κοστος ευκαιριας)
  4. kostas314

    Δραχμή ή Euro;

    Το εθνικο μας νομισμα ηταν και ειναι το ευρω. Θα μπορουσαμε να κανουμε καινουργιο τοτε που να το ισοτιμουσαμε 1 με 1. Μετα τα γερακια μοιρηστικαν οτι κατι τετοιο γινεται και μας βαλανε να υπογραψουμε αγγλικο δικαιο (μιας κ η αντιστοιχη νομοθετικη πραξη ήταν Ελληνικου δικαιου) για το χρεος. Εκει κατεμε χαθηκε για τη χωρα το παιχνιδι και καποιοι κερδισαν τρελα. Σημερα αν με ρωταγανε ευρω η δραχμη στη χωρα (οπου δραχμη βαλε αλλο εθνικο νομισμα). Θα ελεγα παμε σε αλλη χωρα. Δλδ επανιδρυση του κρατους μιας και το παλιο χρωσταει της μιχαλους. Το πως γινεται ξανα να φτιαξουμε κρατος ιστορικα εχει φανει οτι γινεται μονο μεσα απο εντασεις και πολεμους.
  5. kostas314

    Δραχμή ή Euro;

    Τελικα μαλλον ημουνα σωστος (πριν γινουν τα μνημονια και το αγγλικο δικαιο). Σήμερα θα ειχε ενδιαφερον να ξανακαναμε ενα ίδιο poll.
  6. kostas314

    Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

    Τι νέα εχουμε απο την προσπάθεια του φίλου;
  7. Αν δεν το θελει τελικα ο φιλος ενδιαφερομαι εγω. Εχει χαλασει το δικο μου και μου εχουν μεινει αμανατι κατι δισκετες με υλικο απο τα χρονια των σπουδων μου. Αν λεω αν ξεμεινει τελικα το θελω εγω και τα μεταφορικα δικα μου.
  8. kostas314

    ubuntu 14.04 αρνείται να συνδεθεί σε windows shared

    mount //servername/share_folder /media/mount_point cifs username=msusername,password=mspassword,iocharset=utf8,sec=ntlm 0 0γιατι δεν δοκιμαζεις με cifs οπως ειναι πιο πανω; παντα ετσι μου δουλευει αν και οπως τα περιγραφεις ειναι μαλλον θεμα workgroup οταν αλλαζεις το conf του samba να μην ξεχνας (την παταω παντα) να κανεις ρεσταρτ το σερβις. αν σου κανει κολπα οτι δεν εχεις cifs δωσε την εντολη εγκαταστασης sudo apt-get install cifs-utils
  9. kostas314

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    Το θέμα είναι πως το κράτος θεωρεί (και κάνει εννοείται λάθος) ότι μπορεί να αλλάξει μονομερώς συμβάσεις ιδιωτών. Η ΔΕΗ είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο με κέρδη άρα εμπίπτει στο ιδιωτικό δίκαιο. Όλοι μας παρακολουθήσαμε τι μας έκαναν οι Ευρωπαίοι για να μεταβεί το χρέος μας (δλδ συμβάσεις αποπληρωμής) στο ιδιωτικό (Αγγλικό) δίκαιο. Μας έχουν τρελάνει ότι δεν μπορούμε μονομερώς να αρνηθούμε το χρέος προς τους ξένους δανειστές τι στιγμή που κουρεύουν γουλί τα Ελληνικά ταμεία, τις Ελληνικές τράπεζες και τους άτυχους Έλληνες ομολογιούχους (πληρώνοντας στο ακέραιο τα ξένα κερδοσκοπικά funds). Ταυτόχρονα προωθούν μονομερή αλλαγή ιδιωτικών συμβάσεων στους Έλληνες που επένδυσαν σε ανανεώσιμες πηγές, που στην τελική είναι κάτι που προσθέτει στη χώρα και αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Γίνεται άραγε αυτό λοιπόν; Αν γίνεται, γιατί τότε γίνεται επιλεκτικά πάλι προς τους Έλληνες που βαλαν τις οικονομίες τους για να βοηθήσουν τη χώρα, το περιβάλλον και λίγο το εισόδημα τους; Η ίδια κυβέρνηση δεν είναι αυτή που δημόσια και αδιαπραγμάτευτα ανακοίνωσε ότι τα διόδια θα ακριβύνουν και θα αυγατίσουν γιατί έτσι προβλέπουν οι συμβάσεις; Αλλάξτε μονομερώς και αυτές κύριοι, για να μας δείξετε ότι έχετε συνέπεια, διαφορετικά αποδεικνύετε απροκάλυπτα πως δράτε εκ του πονηρού και ότι εξυπηρετείτε ξένα οικονομικά συμφέροντα και μόνο... Στο μυαλό μου πάντως πιστεύω ότι αυτό γίνεται σε μια στιγμή που η παγκόσμια συγκυρία καταδεικνύει τη σημασία της ενεργειακής αυτάρκειας. Αυτό ακριβώς το θέμα σε συνδυασμό με αυτή την είδηση Energy news με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά γίνεται για πουληθούν τα Ελληνικά πάρκα σε μεγάλα funds. Για να κάνουν τα οικιακά όνειρο απατηλό (και άρα την πίτα να την μοιράζονται τα funds). Η ΔΕΗ έχει φοβερά οφέλη από τις επενδύσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΑΠΕ. Μιλάμε για επενδύσεις που ήδη έγιναν και προσφέρουν άμεσα στο ηλεκτρικό δίκτυο. Μιλάμε για επενδύσεις που θα αποσβέσουν σε ορίζοντα 10ετίας (και άρα μετά θα αρχήσουν τα όποια κέρδη). Η ΔΕΗ όμως σήμερα χάρη σε αυτές τις ιδιωτικές επενδύσεις έχει ρίξει την Οριακή τιμή του συστήματος, κλείνει περιττά και ρυπογόνα εργοστάσια και βγάζει την Ελλάδα σύννομη με το Ευρωπαϊκό δίκαιο (επαναλαμβάνω τα επιτυγχάνει όλα αυτά με σχεδόν μηδενικά ίδια κεφάλαια). Αποτέλεσμα υψηλότατη κερδοφορία της ΔΕΗ. Συνάμα αυξάνονται τα τιμολόγια της ακόμα και όταν πέφτει η οριακή τιμή του συστήματος. Αφήνονται οι επενδύσεις σε ΑΠΕ να προσπαθούν όλες να πληρωθούν από ένα λογαριασμό που γεμίζει μονάχα από το ΕΤΜΕΑΡ (πιθανότατα αντισυνταγματικό). Η ΔΕΗ μοσχοπουλιέται κομμάτι-κομμάτι, αυξάνονται οι απολύσεις (εφόσον κλείνουν μονάδες με χαρακτηριστικό παράδειγμα τι πάει να γίνει στη Μεγαλόπολη), και η υψηλή κερδοφορία περνάει στα χέρια και πάλι των funds. Κατά τα άλλα έχουμε Ελληνική κυβέρνηση, εκλέγουμε εκπροσώπους των δικών μας συμφερόντων και προπάντων οι υπογραφές τηρούνται... Greek success story :sorry:
  10. kostas314

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    Αδικο για οσους βαλανε, κατεμε ειναι αλλη μια περιπτωση που τα μεγαλα ψαρια τρωνε τα μικρα θα εχει σιγουρα εκλογικο κοστος γιατι πολλες οικογενειες τους πιστεψαν. Το αστειο ειναι οτι αυτον τον καιρο διαβαζω και ειδησεις οτι η ΕΕ και τα μελη της ψαχνουν τροπους ενεργειακης απεξαρτισης. :wall: Ποιος θα ξαναβαλει μου λετε;
  11. kostas314

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    http://youtu.be/3rQ-VWjb5VY
  12. kostas314

    Ανοιγμα μαγαζιού ηλεκτρονικών υπολογιστών

    Δεν ειμαι γνωστης της αγορας αυτης (απο την πλευρα των πωλητων) μιας και ειμαι εδω και 20 χρονια απλα πελατης. Η τυχη ευννοει τους τολμηρους αλλα μια μονο παρατηρηση: περιγραφεις για 600ε εξοδα (με πληρη αναλυση). Δεν ειναι σωστος προγραμματισμος αυτος. Θα πρεπει να τα διπλασιασεις για να κανεις τα σχεδια σου. Τσιμα τσιμα θα εισαι μονιμα μεσα.
  13. Τα εχει παιδια γιαυτο και λεω να παρει σε μια ωρα οσα εγω παιρνω σε μια μερα αλλα του φαινονται λιγα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.