Jump to content

GFFermari

Premium Members
  • Posts

    5.901
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    26

Everything posted by GFFermari

  1. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Εχω μπαλκονοπορτα πισω και παραθυρο δεξια, αν και δεν ειναι στη κατευθυνση που κοιταει η οθονη ακριβως. Ομως λογω της φωτεινοτητας του χωρου, προβλεπω αιματοκυλησμα απο αντανακλασεις. Στο peak της φωτεινοτητας, οκ πραγμα σπανιο στην Αγγλια, ακομα και στην τωρινη οθονη εχω θεμα με το φως που αντανακλαται. Αυτο που βλεπω στη φωτο πανω πχ, δε μου αρεσει στην Asus. Ενω η LG ειναι σωστη για μενα. Διπλα διπλα η Asus θα εχει καλυτερη εικονα. Ενα αλλο θεμα με την LG ειναι η τιμη της. Η Dell δεν εχει αντιπαλο στα λεφτα που πωλειται εδω. Μιλαμε για σχεδον 400 λιρες πλεον.
  2. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Γιατί ρε με χαλάτε έτσι. Δε το μπορώ το γκλοσι. Το έχω στο λαπτοπ της δουλειάς και θέλω να το ανατινάξω. Τοσο πολύ κόβει τη φωτεινότητα το ματ; Το προηγούμενο λαπτοπ ήταν μέτριο σε ένταση. Το καινούριο είναι δυνατό. Στο 50% είναι άνετο, στο 60% σούπερ.
  3. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Matte coating. Εδώ είμαστε.
  4. GFFermari

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    οκ, εχω θεμα. Δε καταλαβα οτι ειναι ελληνικα. Μου φανηκαν, οπως κ ενας συναδελφος τα λεει, funny shaped letters και δεν εδωσα σημασια. Anyway. Δε μπορω να διαβαζω ελληνικους υποτιτλους. Μπερδευομαι γιατι το μυαλο ρενταρει τα αγγλικα που ακουω και μολις διαβαζω τα ελληνικα ταυτοχρονα παθαινω cyberware malfunction.
  5. GFFermari

    Intel 10nm CPUs - LGA1700

    o 7600X εννοεις? σχεδον ολοι οι 5800X3D ακουν στο -30.
  6. GFFermari

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

    ...βεβαια οποια αλλη καρτα εκτος απο proart θα ειναι καπως ετσι.
  7. GFFermari

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

    Xikii Shows Off Unofficial ASUS "ProArt" GPU Compatible Compact Chassis WWW.TECHPOWERUP.COM Chinese custom chassis specialist, Xikii, has opened pre-orders for a new FF04 model—this classy ¥3599 (~$500) box has been...
  8. GFFermari

    Max Payne 1 & 2 Remake

    Remedy Confirms Exciting Detail About Max Payne Remakes GAMERANT.COM Alan Wake developer Remedy Entertainment confirms an exciting new detail about the Max Payne remakes that it's currently working...
  9. GFFermari

    Marvel 1943: Rise of Hydra

  10. GFFermari

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

  11. GFFermari

    Star Wars Outlaws

  12. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    lool ρε asus...
  13. GFFermari

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Καλο το Atomic Heart? Να το βαλω στη λιστα?
  14. GFFermari

    SFF CASES, BUILDS, HARDWARE

    ...αυτη η low profile 4060 ειναι μεγαλη αμαρτια.
  15. GFFermari

    Arctic Freezer 3 AIO - Aξίζει;

    ...αφου δε μαθαινει απο τον αρχοντα μπαλιτσα. Ειδες εμενα να παραγγελνω 360, τη στιγμη που χωραει χωρις θεματα στο κουτι μου? Οχι. Τα γλιτωσα τα 66 λιρονια. Βεβαια αν επαιρνα 360 μπορει να μου φευγε λιγακι και να γλιτωνα το 1000ικο που ζεσταινεται για οθονη, αλλα τι α κανς. Anyway. Δεν εχει θεμα η καρτα (αυτη) και ας κοβει οσο θελει το ψυγειο.
  16. GFFermari

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Asus κ MSI δεν ειναι διαθεσιμες εδω αλλα και τιμες που βλεπω για preorder ειναι 300-400 λιρες του Καρολου πανω απο τη Dell. Να το ριξω στη Dell? Ειναι διαθεσιμη και κατω απο 1000. Καλη φαινεται αν και το curve σε 16:9 δε ξερω πως θα ειναι. (γενικα δεν εχω θεμα με τη καμπυλοτητα σε 21:9) Βασικα δε ξερω τι θελω. 32, 34, (39), 42, 45?
  17. GFFermari

    Ghost Of Tsushima [16 May 2024]

    Δε μ αρεσουν τα γραφικα στα περισσοτερα παιχνιδια του Playstation. Αισθητικα ειναι μια χαρα. God of War, Death Stranding, Uncharted που εχω τερματισει δλδ. Αλλα ειναι παιχνιδαρες. Και θελουν τηλεοραση και κοντρολερ οπως λεει κ ο Ηλιας.
  18. ...ρε αυτο ειναι ωραιο!! Δε ξερω γιατι αλλα στις φωτογραφιες στο στουντιο δε μου αρεσει. Εδω φαινεται οπως σωστα ειναι. Σωστο layout. Εγω πηρα βιαστικα το Falchion που εχει το Enter καθετα, αντι οριζοντια. Τι α κανς. Ανακυκλωση και παμε γι'αλλα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.