Jump to content

dTZnick

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dTZnick

  1. dTZnick

    Η HP ανακοινώνει το νέο Omen 27i Monitor με 27" QHD, Nano IPS, 165 Ηz, 1ms και Adaptive Sync

    Θετικό που αρχίζουν και βγαίνουν gaming monitors που δεν έχουν καγκουρίστικη εμφάνιση.
  2. dTZnick

    Εκτόξευση τιμών των webcams λόγω της πανδημίας COVID-19

    Με αυτές τις τιμές καλύτερα να αγοράσει κανείς κινητό/τάμπλετ και να παίξει με droidcam, iVcam παρά webcam.
  3. dTZnick

    Zalman CNPS20X and CNPS17X: H Noctua δεν το περίμενε αυτό...

    Σωστά... Σόρρυ, μπρέινφαρτ.
  4. dTZnick

    Zalman CNPS20X and CNPS17X: H Noctua δεν το περίμενε αυτό...

    Δηλαδή η NH-D15 αποδίδει χειρότερα στις 1500 στροφές από ότι στις χίλιες;;;
  5. dTZnick

    Νέα FRYZEN, ειδικά για AMD Threadripper, από την Deepcool Gamerstorm

    fry-zen? Το σκέφτηκαν πολύ το όνομα;
  6. dTZnick

    Αναβάθμιση από i5-750

    Καλημερα παιδια! Μολις εκανα την παραγγελια. CPU i5 6500 MOBO Asrock Z170 Extreme 4 RAM Corsair Vengeance 16GB DDR4-2400MHz PSU Coolermaster G550M Kουτι Raijintek Agos Την αλλη εβδομαδα θα τα παραλαβω ολα, ελπιζω να πανε ολα καλα, θα ανεβασω φωτο απο το συστημα μολις το στησω.
  7. dTZnick

    Αναβάθμιση από i5-750

    Πολυ χρησιμες οι συμβουλες παιδια, ευχαριστω! Για τροφοδοτικο λοιπον σκεφτομαι το Coolermaster G550 που μου προτεινε ο pasjohn ή, εναλλακτικα, το Seasonic M12II-520 που μου προτεινε ο TopCLR. Δεν εχω προβλημα να δωσω λιγο παραπανω για τροφοδοτικο, εννοειται. Αν λοιπον υπαρχει πιο ακριβη προταση για τροφοδοτικο ειμαι ολος αυτια Διαβασα το review της carmen για το agos. Μου φαινεται εξαιρετικο, ειδικα στα 56 ευρω! Αισθητικα, μιας και το pc ειναι στο σαλονι, προτιμω το Define S. Η θεση των σκληρων με προβληματιζει ομως. Υπαρχει καποιο aftermarket hdd cage που μπορω να τοποθετησω στο κατω μερος του κουτιου, ωστε να μην χαλασω και την ροη του αερα; Αλλιως πηγαινω σε agos!
  8. dTZnick

    Αναβάθμιση από i5-750

    Εχεις δικιο, το usb 3.1 θα μου ειναι χρησιμο, οποτε παω στην extreme 3 που μου προτεινες ή στην extreme 4 με λιγα ευρω παραπανω. Τροφοδοτικο τωρα. Μου φαινεται πολυ ωραιο το G550. Να προτιμησω αυτο ή το G650; Περιπου τα ιδια χρηματα κοστιζουν. Σαν κουτι το silencio 550 πώς σου φαινεται; Εχω 2 γατες στο σπιτι, γι αυτο και χρειαζομαι κουτι να μην εχει μεγαλες τρυπιτσες στο πισω μερος γιατι γεμιζουν μαλλι και σκονη. Τελος η χρηση που θα κανω ειναι σερφαρισμα με πολλα ταμπς, ταινιες 1080, μουσικες και 1080p gaming. Παιζω παλιοτερους τιτλους fps και strategy συνηθως, αλλα σκοπευω να παιξω και witcher 3 και fallout 4 πχ
  9. dTZnick

    Αναβάθμιση από i5-750

    Διαβασα πως το z170 μπορει να κανει καποιου τυπου overclocking και σε non-k, δεν ξερω αν ισχυει ομως. Οχι οτι θα το χρειαστω ποτε λογικα, αλλα η διαφορα στην συγκεκριμενη μητρικη με h170 ειναι μολις 10 ευρω απ' ο,τι ειδα πριν λιγο στο σκρουτζ. ASrock H170 Pro4 118,17 € ASrock Z170 Pro 4 128,34 €
  10. Καλησπερα και καλη χρονια παιδια! Ειμαι σε φαση αναβαθμισης μετα απο 6 περιπου χρονια. Από το παλιο μου συστημα θα κρατησω τους hdd, μια Palit Super Jetstream 960 gpu που πηρα το καλοκαιρι, ισως τον ssd μου, εναν ocz agility 3 120gb. Επισης κραταω την καρτα ηχου, asus xonar essence stx. Οθονη εχω την Dell U2414H και δεν εχω σκοπο να την αλλαξω αμεσα, οποτε μιλαμε για 1080p αναλυσεις. Εχω λοιπον σκεφτει να αγορασω τα εξης: CPU i5 6500 Ram Corsair Vengeance 16gb Mobo Εδω εχω κολλησει λιγο. Προτιμω γενικως asrock και asus, δεν με ενδιαφερει ο onboard ηχος αφου χρησιμοποιω την xonar. Επισης η μητρικη θελω να εχει μονο pci express θυρες, δεν θελω να ξαναδω απλες pci μπροστα μου! Σκεφτηκα λοιπον την Asrock Z170 Pro 4 στα 128 ευρω μολις. Διαβασα ομως αρκετα παραπονα καταναλωτων γι αυτην στο νετ. PSU Corsair VS650 ή VS550. Δεν σκοπευω να κανω sli στο μελλον, ενω τα εξαρτηματα υπολογιστων θεωρω πως θα συνεχισουν να γινονται λιγοτερο ενεργοβορα τα επομενα χρονια. Αρα θεωρητικα τα 550watt νομιζω οτι ειναι οκ. Η μηπως να δωσω λιγο παραπανω και να παω στα 650watt; (εχω τρεις hdd, αντε να βαλω και τεταρτο, τον ssd, την xonar και μια leadtek pxdvr3200 καρτα tv tuner) Case Ψαχνω mid tower που να μη μαζευει σκονη οποτε ειμαι μεταξυ του coolermaster silencio 550 και του fractal design define s. Το fractal μου αρεσει περισσοτερο, ομως ειναι 30 ευρω πιο ακριβο, παιρνει μεχρι 3 3.5inch hdds (μπορω ομως να συμβιβαστω με αυτο) και δεν ξερω αν θα ψυχονται αρκετα οι δισκοι μιας και βιδωνονται πισω απο τη μητρικη.. SSD Samsung 250gb evo. Σκεφτομουν επισης να κρατησω προσωρινα τον agility 3 120gb και να παρω αργοτερα καποιον 512gb. Θα ηθελα τις σκεψεις-προτασεις σας για την πιο πανω συνθεση. Θα ηθελα το συστημα να ειναι ισορροπημενο και σχετικα vfm. Ευχαριστω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.