Jump to content

the_ar

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About the_ar

  • Γενέθλια 25/02/1978

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Πάτρα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

the_ar's Achievements

  1. Πωλείται η εργαλειοθήκη FATMAX FMST1-73607 Επίσης ανταλλάσεται με σακίδιο πλάτης Stanley FatMax 1-95-611 Αγορά στις 19 Οκτώβρη. Την χρησιμοποίησα δυο μέρες και την άφησα στην άκρη γιατί μου έκατσε μεγάλη για την δουλειά που την ήθελα. Τελικά πήγα σε μικρότερη. Προτιμώ αγοραστή από Πάτρα για να μην μπλέξω με πακετάρισμα και αποστολές
  2. the_ar

    Αγορά laser για γραφείο

    Καλημέρα. Βασικά, έγω ήμουν αυτός που ξεκίνησε όλη την ιστορία με τον εκτυπωτή. Αλλά ψάχνοντας, βλέπω ότι τα παραπάνω μηχανήματα, δεν αντέχουν τον μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων που ζητάμε. Χτες μου είπε μάλιστα πως περιμένει αύξηση της δουλειάς με συνέπεια ακόμα μεγαλύτερο όγκο εκτυπώσεων. Άρα θα πρέπει να ανέβουμε κατηγορία και τιμή. Μάλλον θα μαζευτώ και θα του πω να πάει να πάρει προσφορές μόνος του για να έχω το κεφάλι μου ησύχο. Ευχαριστώ για την προειδοποίηση και για την βοήθεια!
  3. the_ar

    Αγορά laser για γραφείο

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο. Χρησιμοποιείτε συμβατα τόνερ (και ποια); Ο OKI B432dn θα καλύψει τις ανάγκες μας; Κάτι άλλο που θα έπρεπε να προσέξω; Βασικά είμαι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο που αναφέρω πιο πάνω. Απλά θα ήθελα και καμιά γνώμη ακόμα για να μην έχω γκρίνια από το αφεντικό αν κάτι πάει στραβά.
  4. Καλησπέρα. Ανέλαβα να βρω έναν laser εκτυπωτή για την επιχείρηση που δουλεύω. Ο όγκος εκτυπώσεων θα είναι γύρω στις 8500 σελίδες τον μήνα. Οι 500 θα είναι Α4 τιμολόγια και οι υπόλοιπες θα είναι απλά δύο ημερομηνίες σε custom μέγεθος χαρτί. Ψάχνω κάτι οικονομικό και αξιόπιστο. Απαραίτητο να δέχεται συμβατά τόνερ. Από την έρευνα που έκανα έχω καταλήξει στα παρακάτω: 1. Kyocera Ecosys P2040dn Με συμβατό τόνερ 7200 σελ και drum 100000 σελ το κόστος σελίδας βγαίνει στα 0,0065 https://www.skroutz.gr/s/10844212/Kyocera-Ecosys-P2040dn.html 2. OKI B432dn Με συμβατό τόνερ 12000 σελ και drum 25000 σελ το κόστος σελίδας βγαίνει στα 0,0077 https://www.skroutz.gr/s/6184077/OKI-B432dn.html 3. HP LaserJet Pro M402dne Εδώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Βλέπω ότι το drum είναι ενσωματωμένο στο τόνερ και η τιμή συμβατού ξεκινάει από τα 15€. Τι παίζει; https://www.skroutz.gr/s/10310284/HP-LaserJet-Pro-M402dne.html Για πείτε αν είναι αξιόπιστη κάποιος από τους παραπάνω ή προτείνετέ μου κάτι άλλο. Ευχαριστώ!
  5. Κατατοπιστικότατος. Μάλλον σε αυτή τη λύση θα καταλήξω. Τριβές δεν υπάρχουν άρα δεν έχουμε πρόβλημα. Με την θερμοκρασία αυτή η μαστίχα πως τα πάει; Το αυτοκίνητο όταν είναι σταθμευμένο, κυρίως το καλοκαίρι, αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες στο εσωτερικό του. Υπάρχει περίπτωση να μαλακώσει η μαστίχα; Δεν το νομίζω αλλά ρωτάω καλού κακού. Edit: Οκ, κοίταξα τις προδιαγραφές σε μια τέτοια μαστίχα και αντέχει από -40 έως 80ο Κελσίου. Δεν νομίζω να φτάνει τόσο πολύ η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
  6. Έχεις δίκιο. Ξέχασα να πω ότι, επειδή με απασχολούσε το θέμα βάρος, από κάτω από κάθε ράφι έβαλα άλλη μια σανίδα για να μην λυγίζει. Κανονικά θα φαινόταν αλλά έκανα την βιβλιοθήκη μου όπως στην εικόνα πιο κάτω και οι έξτρα σανίδες δεν φαίνονται! Ωπ, λάθος μου. Χρησιμοποίησα μελαμίνη σε όλα και όχι mdf.
  7. Σχετικά με την βιβλιοθήκη. Μπορεί να βγει ακόμα πιο οικονομικά αν πάτε σε αποθήκη ξυλείας και πάρετε ολόκληρο φύλλο mdf. Τα φύλλα είναι αν θυμάμαι καλά 3.66x1.83 μέτρα. Εκεί έχουν και cnc για πιο περίπλοκα κοψίματα. Κόστος φύλλου (είχα πάρει wenge) περίπου 75€. Κοψίματα γύρω στα 25€. Αντί για pvc είχα βάλει ταινία σε όλα (την τοποθετείς εύκολα με ένα ηλεκτρικό σίδερο και κόβεις τα περισεύματα με μια απλή ξυστρά, φωτο πιο κάτω). Κόστος ταινίας 5€ για περισσότερα μετά από όσα θα χρειαστείτε. Είχα βγάλει μια βιβλιοθήκη 60x30x180, 2 μινι φλιπεράκια (φωτο πιο κάτω) και τραπεζάκι για ένα από αυτά. Δεν είναι δύσκολα, θέλει χρόνο, υπομονή και, πάνω απ'όλα, μεράκι. Εξαιρετική δουλειά Carmen, μπράβο!
  8. Πιστεύω ότι αν το δείτε θα είναι καλύτερα. Ορίστε ένα βίντεο. Το εσωτερικό πλαστικό "θυληκώνει" στην πίσω πλευρά του εξωτερικού πλαστικού. Έτσι κρύβονται οι άκρες του υφάσματος-ταπετσαρίας του εσωτερικού πλαστικού. Το υλικό είναι συμπαγές πλαστικό και είναι δύσκαμπτο. Στην πίσω πλευρά έχουν και τα δύο ένα χνούδι (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω). Το να πιστάρω τα κομμάτια είναι δύσκολο. Έχω δυο τρεις σφιγκτήρες αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετοί για να ασκήσουν την απαιτούμενη πίεση μέχρι να σταθεροποιηθεί η κόλλα. Η ταπετσαρία αποτελείται αποτελείται από δύο υφάσματα που ενδιάμεσα έχουν αφρολέξ και έχει πάχος 4-5 χιλιοστά. Αφού στο σημείο που θυληκώνουν τα πλαστικά υπάρχει ταπετσαρία και, επειδή το ύφασμα είναι αφρώδες, απαιτείται ομοιογενής πίεση περιμετρικά. Εργοστασιακά, είχαν λιώσει το ένα πλαστικό πάνω στο άλλο ανά 3-4 εκατοστά.
  9. Καλησπέρα. Πιστεύω ότι εδώ είναι το ιδανικότερο μέρος για να πάρω απάντηση. Ξήλωσα το εσωτερικό της πόρτας του αυτοκινήτου μου για να αλλάξω ταπετσαρία. Αυτό αποτελείται από 2 κομμάτια πλαστικά τα οποία έχουν κολλήσει λιωνοντας το ένα πάνω στο άλλο. Τα χώρισα γιατί χρειαζόταν να ντυθεί μόνο το ένα κομμάτι. Ξέρει κανείς τι εργαλείο χρειάζομαι για να το ξανακολλήσω; Σκέφτομαι κολλητήρι αλλά είπα να ρωτήσω μήπως κάνω πιο σωστή δουλειά. Αν είμαι πολύ off topic, πείτε μου να διαγράψω το μύνημα.
  10. the_ar

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλές γιο
  11. the_ar

    HDMI to VGA

    Να το κάνω τι; Ξαναδιάβασε το πρόβλημα που έχω. Λοιπόν, παρέλαβα τον passive adaptor που ανέφερα νωρίτερα. Η οθόνη πλέον λειτουργεί. :fun: Η αλήθεια είναι ότι εμφανίζει κάτι "νερά" αλλά δεν με ενοχλούν μιας και η χρήση της θα είναι περιστασιακή. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου προσφέρατε! Α.
  12. the_ar

    HDMI to VGA

    Η κάρτα γραφικών που έχω είναι μια Sapphire 7770. Από εξόδους έχει μία DVI-I, μία HDMI και μία Displayport. VGA δεν υπάρχει. Ίσως είναι ένα στάνταρ σχέδιο που βάζουν σε όλες τις κάρτες. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μια LG W2234S την οποία έχω συνδέσει στην DVI-I της 7770. Πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου άλλη μια LG W2234S και θέλω να συνδέσω και αυτή στην 7770. Επειδή δεν έχω άλλη DVI-I έξοδο, ψάχνω να βρω μια οικονομική λύση για να την συνδέσω είτε στην HDMI, είτε στην Displayport. H HDMI απορρίφθηκε γιατί χρειαζόμαστε active adapter και απ' ότι καταλαβαίνω εκεί παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα του DAC που φοράει. Άρα καλή ποιότητα=$$$. Η Displayport από την άλλη, μιας και βγάζει και αναλογικό σήμα, λογικά μπορεί να μας κάνει δουλειά με ένα passive adapter. Για active adapter στην Displayport δεν το συζητάμε για τον παραπάνω λόγο. Όπως και να έχει, παρήγγειλα έναν passive Displayport to VGA adapter για να το δοκιμάσω. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα μόλις τον παραλάβω.
  13. the_ar

    HDMI to VGA

    Οπότε με ένα passive displayport to vga σαν και αυτό θα κάνω την δουλειά μου. Eναλλακτικά θέλω active displayport to vga ή active hdmi to vga, σωστά; Ευχαριστώ για το μάθημα! edit: Μόλις είδα στο βιβλιαράκι της κάρτας μου αυτό: Αρα μάλλον θέλω active displayport to vga adapter...
  14. Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω δύο οθόνες στο πισι οι οποίες έχουν μόνο αναλογική είσοδο vga. Έχω από ένα male-male vga καλώδιο και έναν dvi male to vga female μετατροπέα σε κάθε οθόνη. Η κάρτα γραφικών, από εξόδους έχει μια displayport, ένα hdmi και ένα dvi. Όποια οθόνη συνδέσω στην dvi έξοδο της κάρτας γραφικών, παίζει. Αν στο δεύτερο καλώδιο προσθέσω και ένα αντάπτορα DVI Female to HDMI Male και πετάξω την οθόνη στην hdmi έξοδο, θα δουλέψει; έξοδος hdmi -> <-hdmi male - dvi female-><-dvi male - vga female-><-vga male - vga male-><-είσοδος vga monitor Πιστεύω πως ναι γιατί την μετατροπή digital-analog την κάνει ο dvi to vga μετατροπέας, σωστά;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.