Jump to content

postfire

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About postfire

  • Γενέθλια 27/03/1976

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

postfire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. postfire

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    ευχαριστω πολυ για την απαντηση εχω δει ξυλουργους που πεφτουν με τα μουτρα μολις εμφανιστει κατσαβιδιερα της parkside στα lidl γινεται σκοτωμος τωρα δεν ξερω πιο μοντελο κυνηγανε ακριβως' εχω την εντυπωση για μονταρισμα μελαμινων χρησιμοποιηουν το παλμικο
  2. postfire

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    σε υπερ ευχαριστω για ολα μαν!!
  3. postfire

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    κρουστικο εχω ενα jskil για τρυπες και τετοια οποτε παω σε παλμικο για βιδωματα μελαμινων? και κατι τελευταιο σε παρακαλω την τριτη βαζει και μπαταρια στα 19.99 κανει για το παλμικο?"
  4. postfire

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    σε ευχαριστω παλι!! για ξυλουργικη εργασια το θελω οποτε παω στο παλμικο?? και κατι τελευταιο σε παρακαλω την τριτη βαζει και μπαταρια στα 19.99 κανει για το παλμικο?"
  5. postfire

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    ευχαριστω για την απαντηση αυτο εννοεις φιλε μουhttps://www.google.com/search?q=PDSSA+20-Li+A1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiu5biznJvhAhXRMewKHRo4Co8Q_AUIDigB&biw=1440&bih=788#imgrc=G8I3q94eb42c-M: γιατι μαρεσει αλλα εχω την εντυπωση οτι το τσοκ του μπροστα δεν περνει τρυπανια? εχει καστανια ομως?
  6. postfire

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    καλησπερα παιδια! βαζει την τριτη 26/03 το lidl to δραπανοκατσαβιδο psbsa 20-li b2 επειδη υπαρχουν διαφοροι κωδικοι για το συγκεκριμενο αξιζει¨? ή να περιμενω καποιο αλλο μοντελο/κωδικο? αν μπορει να απαντησει καποιος θα ημουν ευγνωμων επειδη το κυνηγαω καιρο το συγκεκριμενο ευχαριστω!!
  7. postfire

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    να πω μια απορια μου?οταν δεν εχει ηλιο εκει τι γινετε?σταματαει να ρουφαει ενεργεια?αν ναι αρα υπαρχει και χασουρα στην ολη υποθεση σωστα?
  8. λογικο μου ακουγεται αφου ξυμεροβραδυαζονται μεσα εκει και εχουν χαζεψει!!!
  9. postfire

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    επικυνδινο το βλεπω ολο αυτο και τοσα εξοδα!!εγω παντως θα περιμενω ακομα γιατι ειναι ακομα πολυ ακριβα και δευτερον και συμαντικοτερο να δουμε τι θα γινει με την οικονομια μας μην γινει καμια πτωχευση και μετα αντιος!!!
  10. postfire

    TheLab v2 - Προβλήματα

    μια χαρα γραφω!!! φιλικα!!
  11. postfire

    TheLab v2 - Προβλήματα

    φιλε μου δεν μπορουσα να κανω τπτ μα τπτ!!!!
  12. postfire

    TheLab v2 - Προβλήματα

    αυτο σας εξηγω οτι ειχα διαβασει και πριν τους ορους και ενω ημουνα πανω απο 6 μηνες δεν μπορουσα ουτε καν μυνημα να στειλω ουτε τπτ!τα ειχα προσπαθησει ολα!!
  13. postfire

    TheLab v2 - Προβλήματα

    τις διαβασα και δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα??στο ποσο καιρο ειμαι και στις καταχωρησεις που πρεπει να εχω??αν ειναι αυτο τοτε δεν μπορουσα ουτε ποστ να κανω ουτε καταχωρηση ουτε pm ουτε τπτ.σημερα μπορω και κανω εδω ποστ!τι εχει συμβει παρακαλω κανω κατι λαθος??
  14. postfire

    TheLab v2 - Προβλήματα

    ναι ουτε εδω μπορουσα σημερα εδω μπορω αλλα εξακολουθει να αρνηται στο να κανω πωληση κατι!
  15. postfire

    TheLab v2 - Προβλήματα

    ναι φιλε μου και αλλο παιδι δοκιμασε με το account μοθ αλλα τπτ!!!εχω στειλει μυνημα στο admin και δεν πηρα ποτε απαντηση ουτε διορθωθηκε τπτ!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.