Jump to content

hyperspaced

Premium Members
  • Posts

    683
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About hyperspaced

  • Γενέθλια 21/12/1977

hyperspaced's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hyperspaced

    Έχετε καινούριο επεξεργαστή, αλλά παλιά Windows; Ξεχάστε τα updates

    Αμάν αυτή η Microsoft που δεν βγάζει update για λειτουργικό σύστημα 10 ετίας! Δεν σκέφτεται και εμάς που έχουμε Windows 2000 / Windows XP και θέλουμε να αγοράσουμε τον καινούργιο Ryzen 1800X για να είμαστε μέσα στην τεχνολογία; Τέλος, τέλος, αυτό ήταν... Πάω σε linux.
  2. Δε μας τα γράφει καλά η Samsung. 80% σε 20 λεπτά, μάλλον πρέπει να έχει πυρηνικό αντιδραστήρα δίπλα για να δώσει τόσο ρεύμα και γερανό για να σηκώσει το καλώδιο φόρτισης μεγέθους κορμού δέντρου.
  3. hyperspaced

    H ιστορια της MICROPOLIS ΑΕΒΕ ή AMSTRAD HELLAS A.E.B.E.

    Θα βάλω τα κλάματα. 5-6η δημοτικού ήμουν και ξεκίναγα από το σπίτι μου να πάω στο Micropolis να γράψω μερικές γραμμές κώδικα πάνω στον 6128 με τη λίγη BASIC που είχα μάθει από ένα βιβλίο-εγχειρίδιο του 6128 δανεικό από έναν φίλο. Και οι τύποι στο Micropolis με άφηναν. Πού λεφτά για υπολογιστή...
  4. hyperspaced

    Τώρα και τα iPhone 7 πιάνουν φωτιά

    Δηλαδή αν το χτυπήσω (π.χ. το ρίξω από τον 5ο) θα πρέπει να κάνει έκρηξη;
  5. Ο μόνος είμαι που τα Windows 10 δεν μου παρουσιάζουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα;; Τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα 8/8.1 και σε σχέση με τα 7 στο θέμα της ταχύτητας.
  6. hyperspaced

    Φήμες θέλουν την Nvidia να αποκαλύπτει το Volta ένα χρόνο νωρίτερα

    Γιατί χαλάει ορισμένους αν η εταιρεία βγάλει νέο μοντέλο τον επόμενο χρόνο; Δηλαδή εσείς αγοράζετε κάρτες για να λέτε ότι έχετε "το τελευταίο μοντέλο" ;
  7. hyperspaced

    Μειώνει τις τιμές η NVIDIA στις GTX 980 Ti, GTX 980, και GTX 970

    Όταν ομαλοποιηθεί το στοκ, θα έρθει στην Ελλάδα γύρω στα 200 ευρώ. Λογικά αυτό θα πάρει κάποιους μήνες καθώς η ζήτηση αναμένεται να είναι τεράστια.
  8. hyperspaced

    Μειώνει τις τιμές η NVIDIA στις GTX 980 Ti, GTX 980, και GTX 970

    Όχι, ευχαριστώ. Θα πάρω την RX-480 στα $199. Δεν πάνε καλά στην NVidia.
  9. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πλεονέκτημα σε παραπάνω από 60Hz ανανέωση εικόνας. Αν θέλεις να γράψεις π.χ. ένα κείμενο ή να στείλεις ένα e-mail, τα 60Ηz είναι υπεραρκετά. Μην ξεχνάμε ότι οι LCD δεν λειτουργούν σαν τις παλιές CRT, όπου ίσχυε ο κανόνας "μεγαλύτερη συχνότητα ανανέωση = καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα". Τώρα, αν θέλει κανείς να δει ταινίες στο μόνιτορ, ας ξεκινήσει πρώτα με το madVR σε monitor των 60Ηz και βλέπει.
  10. hyperspaced

    Θέλει ζόρι το πριόνι . . .

    Μπράβο παιδιά πολύ ωραία. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι οδηγοί-παρουσιάσεις π.χ. για HTPC, τώρα με τους νέους επεξεργαστές αρκετοί σκέφτονται μια τέτοια λύση.
  11. Τί παίζει με την ακτινοβολία στις LCD οθόνες; Απ' ότι ξέρω, η ακτινοβολία ναι μεν είναι ένας παράγοντας που βλάπτει το μάτι, το σημαντικότερο όμως κακό το προκαλεί η συνεχής προσήλωση σε μια κοντινή απόσταση. "Το μάτι είναι φτιαγμένο για να κοιτάει μακριά", μου είχε πει ο οφθαλμίατρός μου όταν ήμουν μικρός Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τις επιπτώσεις από την απότομη αλλαγή χρωμάτων που προκαλούν πολλές ζαλάδες μέχρι και επιληψίες από ευπαθή άτομα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.