Jump to content

stathisgtr

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by stathisgtr

  1. stathisgtr

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    Μπράβο,αυτό που έψαχνα την κατάλληλη στιγμή ήρθε. Σευχαριστω πολύ.
  2. Το πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται συστάσεις το ξέρουμε όλοι. Μετά τη ααποτυχία μου με το m65 της corsair και το άβολο για εμένα αλλά ακριβεστατο g502 πήρα στα χέρια αυτό που έψαχνα έναν χρόνο.Ίσως το καλύτερο Mouse κατά την γνώμη.Χωρίς software και άλλα χαζά.pure gaming Mouse.
  3. stathisgtr

    Battlefield 4 απορία.

    Αγόρασε το άφοβα.Αρκεί να έχεις ένα αξιοπρεπές σύστημα να το παίξεις.Αν είσαι με κανένα διπύρηνο άστο τότε.
  4. stathisgtr

    144hz Benq ή κάποια άλλη?

    Προσεχε τι firmware θα παρεις.Να ειναι v2.Απο το συγκεκριμενο μαγαζι πηρα την δικια μου και μου ειχαν πει οτι θα ειναι v2 και μου ηρθε v1.
  5. stathisgtr

    144hz Benq ή κάποια άλλη?

    Καλησπέρα και από εμένα.Τι παιχνίδια παίζεις φίλε μου?Η αγορά τέτοιων μόνιτορ προβλέπει gaming.Το σύστημα σου είναιαυτό της υπογραφής σου? Υπάρχει περίπτωση να αλλαχτεί ? Συνήθως τέτοιες οθόνες απαιτούν καλά συστήματα να αποδώσουν.Έχω την 2411z με v1 firmware. Δεν είχα κανένα πρόβλημα εδώ και τρεις μήνες που την έχω.Με την 2420z είναι ίδιες.Η διάφορα είναι το display port και το καλούπι της 2420z.Benq και asus μοιράζονται το ίδιο panelΓιαυτό πάνω κάτω είναι ίδιες.Αλλάζουν μόνο τα τα χαρακτηριστικα που θα δώσει η κάθε εταιρεία. Η benq έχει καλύτερα χρώματα και είναι κατά πολύ νεότερο μοντέλο από την Asus.Αν υπάρχει σκοπός αναβαθμισης και ειδικά σε Nvidia.,καλό είναι να περιμένεις τις gsync οθόνες.Αξίζει.Όσο για blur reduction.Το έχει από την αρχή ενεργοποίημενο. Διάφορα μεγάλη δεν είδα όταν το απενεργοποιησα. Παρά μόνο ότι ανέβηκε το brightnes κατά πολύ.Ghosting και άλλα τέτοια δεν είδα ποτέ μου.Και είμαι με v 1 firmware.Γενικά είναι ότι καλύτερο από οθόνες. Με σωστό καλιμπραρισμα τα έχεις όλα. Μιας και παίξεις σε 120+hz οθόνη, πραγματικά δεν θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις σε συμβατικές των 60hz και ας είναι με καλύτερα χρώματα.
  6. stathisgtr

    Μόνιτορ για gaming 1440p vs 144hz

    144hz και 24 ίντσες είναι ο καλύτερος gaming συνδυασμός. Έχω την benq xl2411z και παίζω μόνο bf4.Απλά μιας και παίξεις σε τέτοια οθόνη δεν μπορείς να γυρίσεις ξανά στις συμβατικές των 60hz και ας είναι 1440p. Με τις κάρτες σου πρόβλημα δεν θα έχεις.θα τραβήξουν το Bf4 sστα 120hz+ νεράκι. Περιμένω την Asus rog Swift για την τελειότητα. 144hz στα 1440p.Μόνο που είναι 27αρα. Εκεί υπάρχει πρόβλημα. Γενικά για gaming οι 24 ίντσες ότι καλύτερο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.