Jump to content

kats3777

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kats3777

  • Γενέθλια 24/04/1966

Πρόσφατοι Επισκέπτες

398 Εμφανίσεις προφίλ

kats3777's Achievements

  1. kats3777

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το Einhell έχει διαδρομή τσοκ 5cm και του lidl 7cm
  2. Φοβάμαι για την στιγμή που θα κοπεί ο ιμάντας, πόσο θα μου χρεώσουν το... μοτέρ
  3. Καλησπέρα Αγάπη. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω (και δεν με νοιάζει) αν φταίει ο Κινέζος ή ο Ελληνας-UNIMAC. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Αν δεν μπορούν να παρέχουν μεμονωμένα κομμάτια-ανταλλακτικά δεν είναι σωστή αντιπροσωπεία για μένα. Άσε που δεν το είχαν ετοιμοπαράδοτο και θα το παράγγελναν κι αυτοί από Κίνα. Γι' αυτό λέω ότι την επόμενη φορά θα το παραγγείλω μόνος μου από Γερμανία.....με τον καινούργιο τόρνο. Θέλω να με πιστέψεις ότι ρώτησα τι σπείρωμα έχει η βίδα και μου απάντησε ότι δεν ξέρει
  4. Γεια σας. Τον Απρίλιο αγόρασα τον τόρνο της Boston mc1018. Πριν λίγες μέρες μου χάλασε η βίδα με λαβή (καστάνια) που σφίγγει στην κουκουβάγια το έμβολο. Στο σχέδιο παρακάτω είναι τα νούμερα 23-24-25-26. Τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία της UNIMAC και μου είπαν ότι δεν στέλνουν μόνο την βίδα-καστάνια αλλά ότι θα πρέπει να αγοράσω ΟΛΗ την κουκουβάγια (δηλαδή τα νούμερα από 23-37) αξίας 45 ευρώ. Για μια βίδα που φαγώθηκαν τα πάσα πρέπει να πληρώσω 45 ευρώ ! Δηλαδή σε 5-6 μήνες που θα ξανά χαλάσουν τα πάσα θα πρέπει να δώσω άλλα 45 ευρώ. Σε δυο χρόνια θα έχω πληρώσει την αξία του τόρνου σε τέσσερις βίδες ! Δεν θα βρίσω... Το αστείο είναι ότι σκεφτόμουν να αγοράσω τον μεγαλύτερο τόρνο της Boston λόγω αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και για να μείνουν τα λεφτά στην χώρα.Ούτε 1 ευρώ δεν πρόκειται να ξαναδούν από μένα. Θα βλέπω UNIMAC και θα στρίβω. Θα τα δώσω στους Γερμανούς και στους Άγγλους και είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση βλάβης δεν θα μου ζητήσουν 45 ευρώ για μία βίδα. ΥΓ Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την βίδα-καστάνια ατην Ελλάδα με αξία 2,17 ευρώ !
  5. kats3777

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Karmen είσαι υπέροχη ! Η "δουλειά" που κάνεις είναι, αν όχι μοναδική, σίγουρα σπάνια. Φαντάζομαι πόσος κόσμος θα έχει βοηθηθεί από σένα. Όπως εγώ, γλύτωσα μια άνευ λόγου επιστροφή, στο παραπάνω αξιοπρεπέστατο μηχάνημα. Σ' ευχαριστώ !
  6. kats3777

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα απο τα Lidl το φαλτσοπρίονο PZKS 1500 Β2. Αυτά που παρατήρησα σαν αρνητικά είναι : α) Ο πολύ μικρός τζόγος που έχει ο δίσκος του. Παίρνει επιδιόρθωση ; β) Εκεί που κουμπώνει η περιστρεφόμενη βάση σε όλες τις θέσεις ( 0" - 22,5" - 45".....) έχει μια απόκλιση μισής μοίρας. Επόμενο είναι να μην γωνιάζουν τα ξύλα. Συμβαίνει σε όλους η σε μένα έτυχε αστοχία υλικού ; Σας ευχαριστώ, Γιώργος !
  7. kats3777

    Φτηνές και καλές προτάσεις

    Σε συμπάθησα απ' την αρχή karmen, τώρα σ' ερωτεύτηκα ! Ξέχασα να γράψω πριν ότι βρίσκομαι στα ορεινά της Καρδίτσας και μου είναι δύσκολο-αδύνατο να έχω πρόσβαση στα μηχανήματα ώστε να μπορώ να δω ποιο τρίζει, ποιο δεν έχει σταθερό οδηγό, ποιο κάνει θόρυβο... Ο μόνος τρόπος για να μην την πατήσω είναι οι γνώμες των χρηστών. Έριξα μια πρώτη ανάγνωση στις προτάσεις σου. Θα τις μελετήσω και αν έχω απορίες θα ξαναενοχλήσω Αν κάποιος άλλος φίλος έχει δικές του προτάσεις, καλοδεχούμενες. Σ' ευχαριστώ !
  8. kats3777

    Φτηνές και καλές προτάσεις

    Καλώς σας βρήκα karmen ! Μπερδεύτηκα στο σημείο, ότι βρίσκω πολλές μάρκες φτηνών εργαλείων και δεν μπορώ να πάρω απόφαση πιο να διαλέξω. Δεν μπορώ να ξέρω αυτές τις μικρές ή τις μεγάλες διαφορές που έχουν (ως προς την αξιοπιστία) και τις γνωρίζουν μόνο αυτοί που τα δούλεψαν. Οι δουλειές που θέλω να κάνω είναι, λίγο απ' όλα. Δημιουργίες, επισκευές.... Εχω μια σχετική εμπειρία στα ξυλουργικά και γενικότερα στα οικοδομικά και επίσης έχω κάποια βασικά εργαλεία (δράπανα, βιδολόγο, σέγα, τριβείο....)
  9. Παιδιά καλημέρα. Βλέποντας διάφορα έργα, ζήλεψα και αποφάσισα να ασχοληθώ και 'γω με ξυλοδημιουργίες. Διαβάζοντας περίπου έναν μήνα αρκετά από τα θέματα του forum, μπορώ να πω ότι μπερδεύτηκα περισσότερο στο κομμάτι των εργαλείων-μηχανημάτων. Δεν περίμενα να υπάρχουν τόσες μάρκες, ειδικά στα "φτηνά". Και οι πληροφορίες που παίρνω απ' το internet είναι συγκεχυμένες. Το μυαλό μου έγινε καζάνι ! Εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας (και πιστεύω και άλλοι σαν και μένα). Θέλω να αγοράσω 4-5 μηχανήματα στην κατηγορία των φτηνών και καλών - ξέρω, η πιο δύσκολη κατηγορία είναι. Τα μηχανήματα που θέλω να πάρω για αρχή είναι : Δισκοπρίονο πάγκου στα 150 ευρώ Σέγα πάγκου στα 150 ευρώ Ρούτερ Και κατά δεύτερον : Πλάνη - ξεχονδριστήρα εώς 250 ευρώ Δράπανο κολωνάτο στα 100 ευρώ ........ Σας παρακαλώ να μου προτείνετε 1-2 απ' το καθένα, που τα έχετε δοκιμάσει και είστε ευχαριστημένοι με την τιμή (χαμηλή) - απόδοση (υψηλή). Η αγορά μπορεί να γίνει κι απ' την Ευρώπη αν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ για κάθε πρόταση ! Γιώργος Κατσιώτης Αν νομίζουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να μεταφερθεί το θέμα μου, ας το κάνουν
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.