Jump to content

steve1985

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

steve1985's Achievements

  1. steve1985

    Επιλογή δίσκου κοπής

    Καλησπέρα σας ψάχνω δίσκο κοπής για μελαμίνη για δισκοπριονο πάγκου, 210 mm Έχετε κάποιο συγκεκριμένο να μου προτείνετε ! Που να τον έχει δουλέψει κάποιος?
  2. Σίγουρα για κάποιους είναι δεδομένο, αλλά για μένα σήμερα που έφτιαξα 20 κυψέλες πραγματικά ήταν ακούραστο ακριβές και γενικά νομίζω ερωτεύτηκα . Ήταν αποτέλεσμα οικονομιών σχεδόν ενα χρόνο τώρα και νομίζω καλύτερο δώρο Χριστουγέννων δε μπορούσα να πάρω..και προτρέπω όσοι σκέφτονται για δισκοπριονο να κάνουν υπομονή και να πάνε σε αυτό.. αξίζει και με το παραπάνω!!!
  3. 495 το πήρα νομίζω θα βρεις το κατάστημα στο Σκρουτζ, επίσης έχει έλλειψη σε πολλά μαγαζιά που έψαξα..
  4. Παιδιά παρέλαβα σήμερα αναπάντεχα , χθές παραγγειλα σήμερα ήρθε.. DeWalt dwe 7485 , όταν έχεις κόψει μόνο με το δισκοπριονο χειρός parkside ανάποδα σε πάγκο καταλαβαίνεις την διαφορά!! Πραγματικά είναι ένα σαν βγήκα από τη σπηλιά το λίγο που το δούλεψα... Φράχτης ακριβείας χάνει 2 /10 του χιλιοστού από την κούτα που ίσως να ρυθμίζεται κιόλας.. αύριο θα φτιαχτούν 20 κυψέλες για το μελίσσι.. θα επανέλθω με εντυπώσεις.. ευχαριστώ για τις προτροπές να πάρω το συγκεκριμένο.. Αν επερνα κάποιο άλλο θα το μετανιωνα , ευχαριστώ και πάλι!!
  5. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει έλλειψη σε κάποια προϊόντα και ανεβαίνουν και οι τιμές .. κακή περίοδος για diy-ers..
  6. Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι για δισκοπριονο πάγκου το αμέσως επόμενο διάστημα.. Είμαι ερασιτέχνης έλεγα λοιπόν πριν κάποιους μήνες να πάω στο δισκοπριονο της einhell tc2025 αλλά διάβασα όχι καλά λόγια. Μετά είπα να πάω σε ένα καλύτερο και έχω διαβάσει από δω μέσα για το bulle 63477 το οποίο κοστίζει γύρω στα 400 ευρώ αυτή τη στιγμή..ποια είναι η γνώμη σας όντας ερασιτεχνης να πάρω αυτό ή να πάω στο DeWalt 7485 να τελειώνουμε ? Budget 500γιουρια. Δε ξέρω αν αξίζει την επένδυση λόγω του ότι δε βγάζω χρήματα από το σπορ. Απλά μ'αρεσει η ακρίβεια ρε γαμωτο... P.s. έρχεται μεγάλο πρότζεκτ την άνοιξη εξ ολοκλήρου ανακαίνιση κουζίνας. Και έχω πάρει την απόφαση να το κάνω μόνος μου.
  7. steve1985

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το ίδιο θέμα έχω , ξέρετε αν όντως το επισκευάζουν γιατί και στο προηγούμενο το ίδιο πρόβλημα υπήρχε...
  8. steve1985

    Μαστορέματα ημέρας!

    Καλησπέρα μαστορια και μαστορισες!! Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που διαβάζω. Θέλω να βάψω ένα κομμάτι κόντρα πλακέ θαλάσσης το οποίο θα γίνει τραπέζι κουζίνας.ποια διαδικασία ακολουθώ ? Βερνίκι εμποτισμού για αρχή μετά βερνίκι 2 συστατικών? Θέλω να είναι όσο λείο γίνεται οπότε τρίβω μέχρι 600 γυαλοχαρτο? επίσης θέλω το χρώμα να είναι μαόνι υπάρχει σε 2 συστατικών? Η φτιάχνω το χρώμα με του εμποτισμού? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά όσο πιο πολλά διαβάζεις τόσο πιο πολύ μπερδεύσαι στο τέλος.. ευχαριστώ πολύ!
  9. Καλημέρα παιδιά , μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω γυαλοχαρτα φ150 ψιλά νούμερα στο Ηράκλειο Κρήτης? Έχω γυρίσει 5-6 χρώματα-σιδηρικα , πρακτικερ αλλά τίποτα .. κάτω από 100 βρίσκω αλλά θέλω μέχρι 320p.ευχαριστω πολύ!!
  10. steve1985

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Μια ιδέα οποίος ενδιαφέρεται ,αν και πολύ πρόχειρα κατασκευασμένο, απλά έψαχνα απλούς τρόπους να ασφαλίσω το φράχτη μου και αυτό μου φάνηκε το πιο αποτελεσματικό και το πιο γρήγορο.πραγματικα πολύ σταθερό.
  11. steve1985

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    0.2 εννοώ ευχαριστώ πολύ ,για την απάντηση !! Θέλω να αρχισω να φτιάχνω έπιπλα γι'αυτό είχα την απορία. Και επίσης είμαι ψυχαναγκαστικος?. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!
  12. steve1985

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Καλησπέρα παιδιά ,θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για diy δισκοπριονο πάγκου , πρόσφατα εφάρμοσα πρόχειρα σε πάγκο το δισκοπριονο του lidl. Έφτιαξα λοιπόν και το φράχτη και χάνω στο ένα μέτρο 0,2 mm . Να τον ξαναφτιάξω από την αρχή ή είναι στα πλαίσια του λογικού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  13. steve1985

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το βρήκα εγώ στο Ηράκλειο της Κρήτης και πήγα μόλις άνοιξαν. Διαθέσιμα 4 κομμάτια στο κατάστημα της μάχης Κρήτης το πρωί , φαντάζομαι θα έχουν εξαντληθεί ως τώρα. Πάντα για το δισκοπριονο.!
  14. steve1985

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Καλησπέρα παιδιά! Νέος στο φόρουμ εδω., Και σχετικά νέος και στις κατασκευές.. Θέλω να πάρω το πρώτο μου δισκοπριονο και μου φαίνεται αρκετά δέλεαρ η τιμή αυτού του lidl. Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
  15. Καλημερα στην μαστοροπαρεα, παιδια εκανα μια μετακομιση και στην πορεια χαθηκε το τσοκ του ρουτερ μου. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει σαν ανταλακτικο.Αξιζει να παω σε κατι τετοιο ?https://www.skroutz.gr/s/9272114/Makita-M3700.html#reviews θα με χαρακτηριζα ερασιτεχνη ισως και πιο κατω ?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.