Jump to content

garnetakos

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About garnetakos

  • Γενέθλια Σεπτέμβριος 19

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Imathia
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming

Πρόσφατοι Επισκέπτες

698 Εμφανίσεις προφίλ

garnetakos's Achievements

  1. garnetakos

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους!
  2. garnetakos

    Αγορά Νέου Monitor

    Ναι και εγώ νομίζω πως δεν μπορώ να φτάσω οικονομικά σε ips panel. Inches δεν διευκρίνισα γιατί θα εξαρτηθέι και απο την τιμή! Εννοείτε πως θα προτιμούσα 27" . Η dell παίζει σε προσφορά στο you.gr απλά δεν ξέρω αν ειναι προτιμότερο tn ή va panel.
  3. garnetakos

    Αγορά Νέου Monitor

    Κανεις ρε παιδια?
  4. Καλησπέρα σας! Μιας και πλησιάζει η Βlack Friday ενδιαφέρομαι να αλλάξω το υπάρχον monitor μου (LG E2250V), προκειμένου να συμβαδίζει και να μπορώ να αξιοποιήσω καλύτερα το τωρινό μου σύστημα (i7 7700k, MSI GTX 980). Η χρήση του υπολογιστή αφορά κυρίως gaming (Heroes of The Storm, PUBG, CS:GO, Witcher III), browsing, AutoCAD, Photoshop και καμιά ταινία. Σκεφτόμουν τη μετάβαση σε κάποιο monitor 144Hz με G-Sync μιας και από όσα έχω διαβάσει η μετάβαση αξίζει και με το παραπάνω. Το budget μου δεν θα ήθελα να ξεπεράσει τα 500 ευρώ. Απ΄ότι έχω δει όμως G-sync και IPS δεν μπορώ να έχω με το budget που διαθέτω οπότε κάπου θα πρέπει να κάνω υποχωρήσεις. Τα μόνιτορ που έχω αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι τα 2 εξής: https://geizhals.eu/acer-predator-z271bmiphz-um-hx1ee-023-a1438539.html https://geizhals.eu/dell-s2417dg-210-ajwm-a1482112.html Η αγορά τους δεν με πειράζει να είναι από το εξωτερικό. Συγνώμη αν σας κούρασα απλά προσπαθώ όπως όλοι μας να κάνω την καλύτερη επιλογή με το υπάρχον budget. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. garnetakos

    M2 slots

    Στην Z270E που έχω εγώ η πάνω υποδοχή M.2 είναι μόνο για nvme ενώ η κάτω δέχεται και απλό M.2. Δες και ένα build video που εξηγει τα πάντα αναλυτικά σχετικά με τις Μ.2 υποδοχές καθώς και το ποιές θύρες sata απενεργοποιούνται.
  6. garnetakos

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές σε όλους!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.