Jump to content

Siera

Premium Members
  • Posts

    164
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Siera's Achievements

  1. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Αυτήν όχι αλλά γενικά έχει φέρει διάφορες. Πέρυσι πήρα την PSHL 2 D1 , 600gr είναι. Αλλά βλέπω την τιμή πολύ ανεβασμένη, την είχα πάρει 24,99Ε!
  2. Έψαχνα και εγώ κάποτε για τα τραίνα και πριν από χρόνια είχα βρει στο Ακτίνιο στην Πατησιών. Είχε αρκετά τότε και μάλιστα θυμάμαι μου είχε πει ''που τα θυμήθηκες''.
  3. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Μην σε απασχολούν αυτά, είναι λυμένα. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη με ελάχιστη παρέμβαση από τον χρήστη. Μέσα στα στοιχεία της διεύθυνσης που θα χρησιμοποιήσεις για να σου αποσταλεί το προϊόν από το Lidl η το Amazon η οποιοδήποτε γερμανικό eshop (αλλά και αγγλικό και αμερικανικό γιατί παίρνεις και για εκεί διευθύνσεις) υπάρχει ένας ID αριθμός. Εσύ δεν χρειάζεται να τους ενημερώσεις από πριν ότι έκανες μια αγορά, μόλις φτάσει στην γερμανική πχ διεύθυνση θα σε ενημερώσουν αυτοί και μάλιστα θα σου στείλουν και μια φωτογραφία του δέματος σου. Εσύ μέχρι να έρθει στην Ελλάδα δεν ασχολείσαι εκτός μιας προαιρετικής ασφάλισης που απλά την δηλώνεις, δεν πληρώνεις τίποτα ακόμη. Όταν φτάσει Ελλάδα τότε θα πρέπει να διαλέξεις πως θα σου το στείλουν ,τον τρόπο πληρωμής κλπ. Εάν κάτι είναι ογκώδες η και βαρύ και δεν μπορούν να στο φέρουν τα Ελτα θα πρέπει να πας εσύ στα Σπάτα να το πάρεις. Δεν είμαι σίγουρος αλλά εάν είσαι εκτός Αττικής στο στέλνουν με μεταφορική. Βέβαια όλα αυτά θα τα γνωρίζεις από πριν με τον υπολογιστή χρέωσης που έχει. Εάν ξέρεις και τις διαστάσεις - βάρος προτού τα αγοράσεις ακόμη, τα εισάγεις και βλέπεις εάν σε συμφέρει. Για να πάρεις μια ιδέα ένα δέμα που πήρα πρόσφατα με βάρος 18kg η χρέωση ήταν 25Ε με παραλαβή από την αποθήκη τους, ένα άλλο με 3 kg και κάτι με παράδοση στο σπίτι μου η χρέωση ήταν 15Ε.
  4. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Πας εδω https://www.eshopwedrop.gr/ (η σε κάποιον άλλο παρόμοιο) παίρνεις την γερμανική διεύθυνση και μετά τα αγοράζεις από το lidl . Από την στιγμή που θα τα παραλάβουν στην Γερμανία υπολόγισε σε 7-10 ημέρες θα είναι εδω. Το έχω κάνει αρκετές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα.
  5. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Και να μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ φοράμε γάντια όταν χειριζόμαστε εργαλειομηχανές με περιστροφική κίνηση πχ τόρνος, δράπανο , δίδυμος τροχός κλπ.
  6. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ο αρχικός προορισμός αυτών των κορδελών ήταν η φορητότητα στον χώρο των κατασκευών εξ ου και το όνομα τους Portaband (PORTAble BANDsaw). Αργότερα φτιάχτηκαν και βάσεις με μέγγενη αλλά μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Έχω την Yato και η καθετότητα στην αρχή ήταν πολύ καλή αλλά τώρα όχι πλέον, όταν θα βρω χρόνο θα το δω.
  7. Siera

    Αγορά Laser για ημέρα με ήλιο

    Δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να είναι πράσινο.
  8. Έχε υπόψη οτι οι περισσότερες αντλίες εξαιτίας του τρόπου κατασκευής τους δεν κάνουν για πόσιμο νερό. Ψάξε για αντλία που είναι food safe. Υπάρχουν στα σκάφη αλλά συνήθως είναι 12 η 24 volt και χαμηλής παροχής πχ 10-14 lt/min.
  9. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Εάν είναι κάτι ακριβό μπορώ να το στείλω πίσω με χαμηλό κόστος η εάν μπορώ να το επισκευάσω εγώ θα το κάνω. Για φθηνά πράγματα δεν με ενδιαφέρει, το ρισκάρω.
  10. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Παρομοίως, έχω φέρει διάφορα πράγματα κατά καιρούς έτσι. Μάλιστα πρόσφατα και την καινούργια ηλεκτροκόλληση της Parkside (την οποία δεν την φέρνει στην Ελλάδα) με MMA, MIG και TIG. Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο εάν ισχύει η εγγύηση.
  11. Siera

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Να διαβάσεις το βιβλίο του (όχι άλλη έκδοση γιατί μπορεί να έχει αλλάξει) και εάν αναφέρει μειωμένο χρόνο εγγύησης για την μπαταρία καλώς. Εάν όχι ισχύουν τα 3 χρόνια.
  12. Ε καλά δεν πληρώνεις την εργασία με βάση το κόστος του ανταλλακτικού! Πάντως για να μην το γνωρίζεις δεν πρέπει να είσαι και πολύ σχετικός οπότε ίσως συναντήσεις και άλλα προβλήματα. Έχεις όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται; Ψάξε για καρυδάκι καμπάνας για την μάρκα- μοντέλο της μηχανής σου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.