Jump to content

Razimar

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

781 Εμφανίσεις προφίλ

Razimar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Razimar

    Budget build βοηθεια

    Αν δεν είσαι gamer και δεν έχεις απαιτήσεις όπως λες, η 1050Ti μπορεί να παίξει οποιοδήποτε μοντέρνο παιχνίδι με ~ 50fps σε 1080p και χωρίς lags. H 1060 είναι πιο futureproof αλλά μιλάμε μόνο για την έκδοση με τα 6GB. Aν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή και δεν βιάζεσαι προτείνω 1060 6GB.
  2. Razimar

    Καινούργιο pc κυρίως για csgo!

    Όπως είπα η 1060 θα τον καλύψει πλήρως. H 1070 θα δώσει ~ 450 fps Kάποιοι άνθρωποι θέλουν πολλά fps. Tους νιώθω
  3. Razimar

    Καινούργιο pc κυρίως για csgo!

    Ότι πρότεινε ο virus777 θα σε καλύψει πλήρως. Αν θες όμως να το τερματίσεις τελείως στα fps, μιας και είπες ότι μπορείς να πας μέχρι 1200, δώσε 170€ παραπάνω και πάρε αυτή την gpu. https://www.skroutz.gr/s/13243687/Palit-GeForce-GTX-1070-Ti-8GB-Dual-NE5107T015P2D.html
  4. Razimar

    Light bleeding...Θα μου την αλλάξουν? H e l p!

    Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή επιλογή και έχει άριστες κριτικές. Αρνητικά δεν είδα κάτι όχι, ίσως ότι δεν παίρνει ακουστικά μόνο
  5. Razimar

    Light bleeding...Θα μου την αλλάξουν? H e l p!

    Σε γενικές γραμμές ναι. Oι edge είναι φθηνότερες για παραγωγή, κρυώνουν πιο εύκολα και είναι πιο λεπτές. Ομως παρατηρείται περισσότερο light bleeding απο τις direct. Oι direct έχουν καλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση λόγω τεχνολογίας και επομένως καλύτερη ποιότητα εικόνας. Οσο πιο ακριβές είναι το dimming απ'τα στοιχεία, τόσο λιγότερο light bleeding παρατηρείται. Οι καλύτερες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν direct led.
  6. Razimar

    Αγορά ΑΙΟ ή custom υδρόψυξη

    Εάν έχεις θέμα με τον ήχο θα σου πρότεινα να μείνεις σε αέρα και να ξοδέψεις σε κάτι άλλο αυτά τα χρήματα.
  7. Razimar

    Ανοίγει - δεν ανοίγει

    Kαθαρά θέμα μητρικής. Αν έχεις εγγύηση στείλτην.
  8. Κάνω παραγγελίες απο το 1998. 2-3 φορές δεν μου έχει έρθει παραγγελία και χάθηκε, όπου ευτυχώς ήταν ασήμαντης αξίας πράγματα(κάτω απο 20 ευρώ) Και τις τρείς φορές ήταν απο το ebay, επικοινώνησα με τον πωλητή και μου έκαναν και οι τρείς refund χωρίς να τους το ζητήσω.
  9. Razimar

    Uhd οθόνη - ευχρηστία

    Μην κολλάς στην ανάλυση, σημασία έχει η ποιότητα της εικόνας. Αν είναι μικρά τα εικονίδια ή τα γράμματα σε μια 4Κ πχ σε windows το διορθώνεις. Settings > System > Display
  10. Razimar

    Assassin's Creed Origins

    H Ubisoft κανονικά έπρεπε να έφτιαχνε μίξερ ή στίφτες για πορτοκάλια
  11. Razimar

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Μαζί σου όπως το εξηγείς, εξάλλου μην λέω ψέμματα μου αρέσει και εμένα να βλέπω σκουπίδια για να περνάει η ώρα και ο καθένας φυσικά έχει διαφορετικό γούστο. Βέβαια θα διαφωνήσω λίγο σχετικά με το LOST όχι ότι ήταν καμια υπερπαραγωγή αλλά είχε ένα πανέξυπνο σενάριο που σε συνεργασία με τα flashbacks το πήγαιναν αλλού σε άλλο επίπεδο.
  12. Razimar

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Kαι εγώ έβλεπα τα υπόλοιπα αλλά τα σταμάτησα και βλέπω μόνο Flash που έχει χαλάσει φέτος. Τα υπόλοιπα είναι για ατροφία εγκεφάλου, πιστεύω θα αυτοκτονούσα έτσι και τα συνέχιζα.
  13. Εγώ αν μπαίνω με 42-43 θα ρίξω πυροτεχνήματα που πετάνε στο Nτουμπάϊ όταν αλλάζει η χρονιά.
  14. Razimar

    Ερωτηση για αναβαθμιση

    O καθένας έχει την γνώμη του και είναι δεκτή. Εγώ είπα την γνώμη μου έχοντας δεί προβλήματα σε εκατοντάδες μητρικές. Από αυτή μου την εμπειρία ακόμα και στον εχθρό μου θα το σκεφτόμουνα να του προτείνω Asrock. Θα πρέπει να μου είχε κάνει κάτι πολύ κακό.
  15. Razimar

    Ερωτηση για αναβαθμιση

    Σίγουρα είναι τι θα σου κάτσει, όμως πιστεύω ότι μπορείς να μιλήσεις γενικά. Προσωπικά μου έχουν καεί 4 Asrock, ποτέ Asus δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. To συγκεκριμένο PC που σου γράφω έχει μια P5KC του 2007. Eίναι ανοιχτό 24/7 από το 2008 και για μια πενταετία ήταν ανοιχτός με τέρμα overclocking στα 4Ghz. Επαγγελματικά στις 10 μητρικές που είχαν πρόβλημα, η μία ήταν Asus και οι 7 Asrock.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.