Jump to content
 • Wetek Hub Review


  Εισαγωγή

   

  Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που μέσα από τις σελίδες του TheLab.gr παρουσιάστηκε κάποια συσκευή android για χρήση στην τηλεόραση. Στο διάστημα που πέρασε από τότε το Kodi έχει γίνει ακόμα πιο δημοφιλές σε όσους καταναλώνουν αρχεία πολυμέσων, το netflix ήρθε στην Ελλάδα και το android έφτασε αισίως στην 8η έκδοσή του. Παράλληλα, οι κάτοχοι τηλεοράσεων smart προηγουμένων γενιών βλέπουν τις εφαρμογές των τηλεοράσεών τους να γίνονται μη λειτουργικές, εταιρείες όπως η QNAP και η Asustor έπαψαν να υποστηρίζουν το Kodi στις συσκευές τους και έτσι πολλοί χρήστες στρέφονται στην αγορά μίας συσκευής η οποία θα είναι μόνιμα συνδεδεμένη στην τηλεόρασή τους για να καλύπτει τις ανάγκες αυτές.

   

  Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε το Wetek Hub, μία συσκευή βασισμένη σε android, η οποία έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε κατανάλωση αρχείων multimedia και όχι μόνο. Αξίζει να αναφέρουμε πως παρά το γεγονός ότι η συσκευή κατασκευάζεται στην Κίνα, η Wetek έχει έδρα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, από όπου μας ήρθε και η συσκευή που σας παρουσιάζουμε σήμερα και έχει μία ιδιαίτερα ενεργή κοινότητα που ασχολείται με την ανάπτυξη των εφαρμογών και του λειτουργικού συστήματος. Μάλιστα εκτός από το WeOS που βασίζεται σε android, υποστηρίζονται και τα OpenElec και LibreElec για όσους επιθυμούν αποκλειστική χρήση της συσκευής για Kodi.

   

  Ας μη μακρηγορούμε όμως, και ας περάσουμε στην παρουσίαση του Wetek Hub.

   

  577e24d2-c91c-43ed-ac5e-5cd325fc7e5d-wetekhubpack-preview.jpg

   

   

   

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

   

  Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wetek Hub παρατίθενται αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί:

   

  Wetek_Hub_Review_specs.png

   

  Το Hub είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε ένα μόνο κατάστημα έναντι 129.90 € συν μεταφορικά, μπορείτε όμως να το προμηθευτείτε και από το eshop της Wetek έναντι 89.90 € συν 15.00 € μεταφορικά για παράδοση εντός 3 ημερών με courier (επαναλαμβάνουμε ότι έρχεται από ευρώπη, άρα δε τίθεται θέμα τελωνείου). Τέλος αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στις επιλογές αγοράς από τα διάφορα ευρωπαϊκά amazon, μιας και είδαμε πως προσφέρονται δωρεάν μεταφορικά  με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 94.90 € εάν επιλέξετε το Ιταλικό υποκατάστημα.

   

   

  Συσκευασία και παρελκόμενα

   

  Το Hub έρχεται σε μία εξαιρετικά καλαίσθητη συσκευασία, το μέγεθος της οποίας προϊδεάζει για τις διαστάσεις της συσκευής. Η μπροστινή πλευρά περιορίζεται σε φωτογραφία της συσκευής και του συνοδευτικού τηλεχειριστηρίου καθώς και λογότυπα πρωτοκόλλων με τα οποία συμμορφώνεται η συσκευή, ενώ στην πίσω πλευρά βρίσκουμε αρκετές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Η Wetek αποκαλεί τη συσκευασία gift box και για να πούμε την αλήθεια δεν έχει και άδικο, καθότι όλα είναι πολύ όμορφα τακτοποιημένα.

   

  wetek_hub_review_DSCN6694.jpgwetek_hub_review_DSCN6695.jpg

   

  wetek_hub_review_DSCN6697.jpgwetek_hub_review_DSCN6701.jpg

   

   

  Το Hub έρχεται πλήρως εξοπλισμένο όσον αφορά τα παρελκόμενά του, τα οποία είναι:

  • Τηλεχειριστήριο υπερύθρων
  • Καλώδιο HDMI
  • Δέκτης υπερύθρων με καλώδιο μήκους 140 cm και αυτοκόλλητο διπλής όψης για την τοποθέτησή του
  • Καλώδιο RS232 για debugging
  • Κεραία WiFi
  • Tροφοδοτικό US και αντάπτορες για Ευρώπη, Αγγλία & Αυστραλία
  • 2 αυτοκόλλητα διπλής όψης για τοποθέτηση του Hub στην πλάτη της τηλεόρασης
  • Οδηγός quickstart
  • Ακίδα για τον διακόπτη ενεργοποίησης του recovery mode

   

  wetek_hub_review_DSCN6722.jpg

   

  Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η Wetek έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες. Έτσι η ακίδα έχει ανάγλυφο το λογότυπο της Wetek και βρίσκεται κολλημένη στο quick start guide με την ένδειξη να αποκολληθεί σε περίπτωση εκτάκτου συμβάντος. Το τροφοδοτικό όπως βλέπουμε δίνει 5V και μέγιστη ένταση τα 2Α, είναι δηλαδή ισχύος 10W και όπως προείπαμε συνοδεύεται από τους απαραίτητους αντάπτορες. Τέλος το χειριστήριο είναι αρκετά λιτό, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ και όχι κάποια CR2032, άρα το πιθανότερο είναι πως θα περάσουν χρόνια μέχρι να χρειαστεί να αλλάξετε τις μπαταρίες του.

   

  wetek_hub_review_DSCN6736.jpgwetek_hub_review_DSCN6725.jpg

   

  wetek_hub_review_DSCN6717.jpg

   

   

  Κάτω από το φακό

   

  Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το Wetek Hub είναι μία πραγματικά μικρή συσκευή που μπορεί να κρυφτεί οπουδήποτε. Γι' αυτό άλλωστε και όπως είδαμε στην προηγούμενη ενότητα υπάρχουν τόσο αυτοκόλλητα για τοποθέτησή της πίσω από την τηλεόραση, αλλά και επιπλέον δέκτης υπέρυθρων για το τηλεχειριστήριο.

   

  Το κουτί μέσα στο οποίο βρίσκεται η μικροσκοπική πλακέτα είναι φτιαγμένο από πλαστικό καλής ποιότητας και στο επάνω μέρος υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο της wetek. Μιας και η ψύξη του συστήματος είναι παθητική, στην κάτω πλευρά υπάρχουν οπές για την είσοδο αέρα ενώ στις 4 γωνίες βρίσκουμε 4 αντιολισθητικά ποδαράκια, κάτω από τα οποία κρύβονται οι βίδες που χρειάζεται να λύσουμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο εσωτερικό. Κεντρικά, εκεί που βλέπουμε το QR code, υπάρχει μία πατούρα στην οποία μπορούμε να κολλήσουμε το αυτοκόλλητο διπλής όψης εάν επιθυμούμε να κολλήσουμε κάπου τη συσκευή.

   

  wetek_hub_review_DSCN6713.jpgwetek_hub_review_DSCN6715.jpg

   

  Οι διάφορες θύρες Ι/Ο έχουν τοποθετηθεί στην αριστερή και πίσω πλευρά της συσκευής. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν στην αριστερή πλευρά υπάρχει η υποδοχή για τη σύνδεση της κεραίας ασύρματης δικτύωσης, η θύρα UART σύνδεσης του σειραϊκού καλωδίου (θα σας χρειαστεί μόνο για debugging), η θύρα για σύνδεση του εξωτερικού δέκτη υπερύθρων και η μία και μοναδική θύρα USB. Κάτω από την υποδοχή για την κεραία βρίσκουμε και έναν αναγνώστη καρτών μνήμης τύπου MicroSD.

   

  Περνώντας στην πίσω πλευρά, βρίσκουμε την υποδοχή παροχής ρεύματος 5V DC, την θύρα ενσύρματης δικτύωσης Gigabit Ethernet και την θύρα HDMI 2.0 για σύνδεση με την τηλεόρασή σας.

   

  wetek_hub_review_DSCN6705.jpgwetek_hub_review_DSCN6704.jpg

   

  Η δεξιά πλευρά του Hub διαθέτει μόνο οπές για την ψύξη του συστήματος, ενώ η φαινομενικά κενή πρόσοψη, κρύβει στο εσωτερικό της το ενδεικτικό LED λειτουργίας (μπλε όταν η συσκευή λειτουργεί, κόκκινο όταν είναι απενεργοποιημένη) και τον ενσωματωμένο δέκτη υπερύθρων για το τηλεχειριστήριο.

  wetek_hub_review_DSCN6703.jpg

   

  Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανοίξουμε το Hub για να δούμε πώς είναι μέσα. Η πλακέτα είναι αρκετά λιτή και παρά το μικρό της μέγεθος είναι εξαιρετικά τακτοποιημένη με άριστη ποιότητα κατασκευής. Ο επεξεργαστής ψύχεται με την ψύκτρα που βλέπουμε στην δεξιά φωτογραφία, ενώ η θερμότητα αυτής μεταφέρεται στο περιβάλλον μέσω μίας μεταλλικής επιφάνειας που βρίσκεται στο επάνω μέρος του καπακιού η οποία συνδέεται με την ψύκτρα με ένα thermal pad.

   

   

  wetek_hub_review_DSCN6727.jpgwetek_hub_review_DSCN6729.jpg

  wetek_hub_review_DSCN6733.jpg

  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το καπάκι περιμετρικά δεν είναι 100% αδιαφανές, αλλά πολύ σκούρο φιμέ, επιτρέποντας έτσι την ορθή λειτουργία του δέκτη υπερύθρων που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά και τη διέλευση του φωτός από το LED ενδειξης λειτουργίας.

   

  wetek_hub_review_DSCN6730.jpg

   

   

  Το WeOS

   

  To λειτουργικό σύστημα με το οποίο έρχεται το Hub ονομάζεται WeOS και είναι μία έκδοση του Android TV 6.0.1 προσαρμοσμένη από την Wetek.

  Οι δυνατότητες παραμετροποίησης της αρχικής οθόνης είναι περιορισμένες μεν, αρκετές δε για να δώσουν τη λειτουργικότητα που χρειάζεται ο κάθε χρήστης. Επάνω αριστερά υπάρχει το λογότυπο της Wetek και επιλέγοντάς το μεταφερόμαστε στην επιλογή των διαφόρων ρυθμίσεων. Η κατηγοριοποίηση των εικονιδίων γίνεται σε 3 σειρές. Πάνω βρίσκονται οι τελευταίες εφαρμογές που χρησιμοποιήσαμε κατά χρονολογική σειρά, στη μέση οι εφαρμογές που έχουμε δηλώσει ως αγαπημένες και κάτω οι υπόλοιπες εφαρμογές. Αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα από τις ρυθμίσεις μπορούμε να δηλώσουμε ποιες εφαρμογές θέλουμε να εμφανίζονται στην 3η σειρά και ποιες όχι, κρύβοντας έτσι κάποιες που χρειαζόμαστε σπάνια.

   

  Wetek_Hub_Review_Main_Screen.pngWetek_Hub_Review_About_Device.png

  Wetek_Hub_Review_More_Settings.png

   

   

  Όπως βλέπετε στις πληροφορίες συστήματος, η διαθέσιμη RAM είναι μόλις 250 MB ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης έχει ελεύθερα περίπου 3GB. Ομολογούμε πως εν έτη 2017 τα παραπάνω νούμερα είναι αρκετά απογοητευτικά και προδιαθέτουν αρνητικά για τις δυνατότητες του συστήματος.

   

  Ο χειρισμός χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο του Hub είναι αρκετά απλός αν και σε αρκετές περιπτώσεις η χρήση ενός airmouse ή πληκτρολογίου & mouse ή touchpad κάνει τα πράγματα αρκετά ευκολότερα. Πάντως το Hub υποστηρίζει και το πρωτόκολλο CEC και έτσι εφόσον η τηλεόρασή σας είναι συμβατή με CEC μπορείτε να χρησιμοποιείτε το δικό της τηλεχειριστήριο για την πλοήγηση στο WeOS. Επιπλέον υπάρχει και εφαρμογή για συσκευές android, το WeControl, η οποία μετατρέπει την οθόνη της φορητής συσκευής σε τηλεχειριστήριο, touchpad και πληκτρολόγιο.

   

  wetek_hub_review_wecontrol_1.pngwetek_hub_review_wecontrol_5.pngwetek_hub_review_wecontrol_2.pngwetek_hub_review_wecontrol_3.pngwetek_hub_review_wecontrol_4.png

   

  Εκτός από το Google Play Store, το Wetek Hub έρχεται με ένα ακόμα Store εφαρμογών το Aptoide TV. Μάλιστα το Play Store της Google βρίσκεται κρυμμένο από την αρχική οθόνη και θα πρέπει να ρυθμίσετε εσείς ότι επιθυμείτε να το βλέπετε εκεί.

   

  Σε γενικές γραμμές, η λειτουργία του WeOS μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, γεγονός που κατά κύριο λόγο οφείλεται στην περιορισμένη μνήμη του συστήματος. Εγκαθιστώντας μερικές εφαρμογές, το σύστημα βαραίνει πολύ εύκολα και χάνει την αμεσότητα που είχε στην αρχή με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολα εκνευριστικό. Δεν έλειψαν μάλιστα και κάποια reboot σε στιγμές μεγάλου ζορίσματος.

   

  Benchmarks

   

  Το Wetek Hub όπως έχετε καταλάβει δεν λανσάρεται από την Wetek ως ένα android box γενικής χρήσης, αλλά ως μία συσκευή για κατανάλωση media, η οποία βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα android TV. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του άλλωστε δεν περιμένουμε και πολλά όσον αφορά τις επιδόσεις που μετράνε τα benchmarks. Παρ' όλα αυτά, τρέξαμε τα δημοφιλή Geekbench και AnTuTu τα αποτελέσματα των οποίων βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες.

   

  wetek-hub-geekbench.png

   

  wetek-hub-antutu.png

   

  Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά μεν, αναμενόμενα δε και θυμίζουν συσκευές κινητών αρκετά χρόνια πίσω. Ας αφήσουμε όμως τα benchmarks για να δούμε τι πουλιά πιάνει το Wetek Hub σε αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένο, την αναπαρωγή αρχείων video.

   

  Αναπαραγωγή Video

   

  Το Hub έρχεται με το Kodi προεγκατεστημένο (έκδοση 17.4 στη συσκευή που λάβαμε, οπότε αναβαθμίσαμε στην 17.6 που είναι η πιο πρόσφατη κατά το χρόνο συγγραφής της παρουσίασης) αλλά και με ένα επιπλέον media player. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Wetek έχει εφοδιάσει το Hub με μία εφαρμογή που κάνει αυτόματα mount δικτυακούς φακέλους (που έχετε π.χ. σε NAS) και έτσι γίνεται αρκετά εύκολα η αναπαραγωγή αρχείων video επιλέγοντάς τα από τον File Manager της συσκευής. Μάλιστα εφόσον η τηλεόραση υποστηρίζει το frame rate του αρχείου video, τότε κατά την εκκίνηση αναπαραγωγής αυτού, αλλάζει αυτόματα το framerate της τηλεόρασης για την ορθή απεικόνιση του αρχείου.

   

  Wetek_Hub_Review_player.jpg

   

  Περνώντας τώρα στο Kodi, ο μέσος χρήστης που το χρησιμοποιεί για αρχεία video φυσιολογικής ανάλυσης και bitrate δε θα συναντήσει κάποιο πρόβλημα, πέραν από κάποιες μικρές καθυστερήσεις που και που (οι οποίες εικάζουμε ότι είναι θέμα μνήμης RAM). To μέγιστο bitrate που καταφέραμε να αναπαράγουμε χρησιμοποιώντας ενσύρματη σύνδεση δικτύου ήταν 100 mbps σε κωδικοποίηση HEVC, το οποίο θεωρούμε ότι καλύπτει την πλειοψηφία των χρηστών. Από εκεί και πάνω η αναπαραγωγή γινόταν με σπασίματα τα οποία οφείλονταν στην αδυναμία του συστήματος να δημιουργήσει cache στην RAM για την ορθή αναπαραγωγή του αρχείου.

   

  Wetek_Hub_Review_kodi.jpg

   

   

  Όσον αφορά το Youtube, η εφαρμογή για Android TV είναι εξαιρετική. Η πλοήγηση στα video και τις συνδρομές είναι άνετη και τα πάντα γίνονται πολύ εύκολα με το τηλεχειριστήριο.

   

  Wetek_Hub_Review_Youtube_Main.pngWetek_Hub_Review_Youtube_Playback.png

   

  Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για το Netflix. Πέραν του ότι η έκδοση για Android TV φαίνεται να μη συμβαδίζει σε ενημερώσεις με την αντίστοιχη για κινητά και ταμπλέτες, όπως βλέπετε στο παρακάτω screenshot για τη λειτουργία του απαιτείται η χρήση ποντικιού. Άρα οι επιλογές είναι είτε να χρησιμοποιήσουμε τα βελάκια του τηλεχειριστηρίου είτε μία άλλη συσκευή, γεγονός που περιορίζει σημαντικά τη λειτουργικότητα της εφαρμογής. Τουλάχιστον, στην τηλεόραση που χρησιμοποιούσαμε για τις δοκιμές, τα κουμπιά για play και pause στο τηλεχειριστήριο της αναγνωρίζονταν από το netflix μέσω του cec και έτσι δε χρειαζόταν να κάνουμε επιπλέον κινήσεις για κάτι τόσο απλό. Παρατηρήσαμε επίσης διάφορα κολλήματα στην εφαρμογή, τα οποία συνήθως έστρωναν με μία επανεκκίνηση.

   

  Wetek_Hub_Review_Netflix_app.png

   

  LibreElec

   

  Όσοι ασχολείστε με το Raspberry Pi είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε ακούσει για το LibreElec. To LibreElec είναι μία διανομή Linux που περιέχει μόνο το Kodi, με μία μεγάλη κοινότητα από πίσω της που το υποστηρίζει και το αναβαθμίζει. To Wetek Hub υποστηρίζει εγγενώς το LibreElec, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη είτε να το εγκαταστήσει στη NAND μνήμη αντικαθιστώντας το WeOS/Android είτε να το εγκαταστήσει σε μία κάρτα MicroSD και να λειτουργεί τη συσκευή σε dual boot.

   

  Η διαδικασία για την επιλογή του λειτουργικού που θα φορτωθεί κατά την εκκίνηση της συσκευής είναι εξαιρετικά απλή, μιας και η συσκευή θυμάται με ποιο λειτουργικό είχε γίνει το προηγούμενο shutdown και το διατηρεί ως προεπιλογή, ενώ για την επιλογή του άλλου το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα του power button από το τηλεχειριστήριο εντός ενός διαστήματος λίγων δευτερολέπτων.

   

  Η συμπεριφορά του Kodi μέσα από το LibreElec είναι εντελώς διαφορετική από αυτή στο android, μιας και η πλοήγηση διαθέτει περισσότερη σπιρτάδα (το LibreElec αφήνει το σύστημα με περίπου 600 ΜΒ RAM διαθέσιμα) ενώ και κατά την αναπαραγωγή αρχείων το Hub κατάφερε να αναπαράγει χρησιμοποιώντας σύνδεση Ethernet αρχείο 4K HEVC 10bit με 200 mbps bitrate. To CEC αναγνωρίζεται αυτόματα από το LibreElec και έτσι και εδώ μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας για την πλοήγηση στο KODI, εφόσον φυσικά και η τηλεόρασή σας υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία.

   

  Επίλογος - Συμπεράσματα

   

  Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος της σημερινής παρουσίασης, οπότε ας συνοψίσουμε τα συμπεράσματά μας μετά από 3 εβδομάδες συμβίωσης με το Wetek Hub. Όπως γράψαμε αρκετές φορές, το Hub δεν είναι το android box που θα εντυπωσιάσει με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του. Η ίδια η Wetek άλλωστε δεν το λανσάρει σαν κάτι τέτοιο, αλλά σαν ένα media player. Έτσι, όσον αφορά τις ικανότητές του σε αναπαραγωγή αρχείων video μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι μιας και ουσιαστικά έπαιξε τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα και εάν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για τη χρήση αυτή, θα σας προτείναμε να το κάνετε χρησιμοποιώντας LibreElec μιας και θα έχετε ένα πολύ πιο απροβλημάτιστο σύστημα.

   

  Και εδώ οι πιο ψαγμένοι θα αναρωτηθείτε γιατί να μην επιλέξετε ένα raspberry pi για χρήση με LibreElec και να δώσετε τα περίπου 100 ευρώ που ζητάει το Hub. Το συνολικό κόστος του pi μαζί με θήκη, τροφοδοτικό, κάρτα microSD, καλώδιο HDMI και τηλεχειριστήριο θα σας βγεί κάπου 65 ευρώ. Δεν θα έχετε όμως ούτε δυνατότητα αποκωδικοποίησης HEVC ούτε HDMI 2.0 με δυνατότητα 4Κ. Σταθμίζετε τις ανάγκες σας και πράτετε ανάλογα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα android box από τα βάθη της ανατολής. Εάν έχετε όρεξη για πειραματισμούς, τελωνεία και προβλήματα με πιθανή ανάγκη εγγύησης, διαλέγετε ένα box με τα μισά χρήματα. Εάν όχι επιλέγετε το Hub ή κάποιο από τα μεγαλύτερα αδέρφια του.

   

  Συνοψίζοντας λοιπόν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Wetek Hub είναι:

   

  thumps-up.png

  • Μέγεθος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Θύρα HDMI 2.0 με 4K @60hz
  • Δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων HEVC υψηλού bitrate
  • Χαμηλή κατανάλωση
  • Επέκταση του δέκτη IR
  • Υποστήριξη CEC
  • Υποστήριξη LibreElec
  • Μεγάλη κοινότητα υποστήριξης
  • 2 έτη εγγύηση

   

   

   

  thumps-down.png

  • Μόνο μία θύρα USB 2.0
  • Θα θέλαμε το τηλεχειριστήριο να είναι και airmouse

   

  Με βάση όλα τα παραπάνω η βαθμολογία που παίρνει το Wetek Hub είναι :

   

   
   
   

   

   

  Ευχαριστούμε θερμά την Wetek για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής

   

  wetek-logo.png

   

  Γεώργιος GriGaS  Ρήγας 27/11/2017

   

   

   

   

   

   

   


  Συντελεστές Review
  Reviewers: GriGaS
  Photographers: GriGaS
  Editing: TheLab.gr Team
  Αξιολόγηση
  Features:8
  Usability9.50
  Quality9.50
  Performance8
  GraphicsSelect
  SoundSelect
  GameplaySelect
  ReplayabilitySelect
  Value for money7.50
  Editor's ChoiceNo
  Innovation AwardNo
  Design AwardYes
  Value for MoneyNo  User Feedback

  Recommended Comments  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest Reviews

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.