Jump to content



  • Corsair HS60 Pro Surround Headset Review


    Πριν μερικές εβδομάδες παρουσιάστηκε από την Corsair η σειρά Pro της οικογένειας HS Gaming Headsets και φυσικά ένα μέλος από αυτά, έδωσε το παρόν στον πάγκο των δοκιμών μας. Έτσι στη σημερινή παρουσίαση, θα δούμε το HS60 Pro Surround Gaming Headset το οποίο έρχεται εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια που μπορεί να ζητήσει ένας gamer ανεξαρτήτως πλατφόρμας (εκτός του RGB φωτισμού) και με αρκετά ανταγωνιστική τιμή.

     

    Ας δούμε όμως το επίσημο video της Corsair για την οικογένεια HS Pro για να πάρουμε μία πρώτη ιδέα ώστε να περάσουμε μετά στη σημερινή παρουσίαση.

     

     

    Συσκευασία - Παρελκόμενα

     

    H συσκευασία των HS60 Pro είναι η τυπική κιτρινόμαυρη που έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε για όλα τα gaming προϊόντα της Corsair. Στη μπροστινή πλευρά, εκτός από μία ευμεγέθη φωτογραφία του headset, βλέπουμε πάνω δεξιά πως είναι συμβατό με οποιαδήποτε gaming πλατφόρμα, ενώ κάτω δεξιά υπάρχει το λογότυπο του Discord για την σχετική πιστοποίηση συμβατότητας καθώς και του γνωστού σε όλους πλέον iCUE. Η πίσω πλευρά της συσκευασίας φιλοξενεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά των HS60 Pro σε 8 συνολικά γλώσσες (με την ελληνική να λάμπει δια της απουσίας της).

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8340.jpglarge.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8341.jpg

     

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8342.jpglarge.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8344.jpg

     

     

    Ανοίγοντας τη συσκευασία, εκτός από το headset βρίσκουμε φυσικά και τα παρελκόμενά του. Αυτά είναι ένα μικρόφωνο με 3.5mm jack, στην ίδια λογική με αυτό που είχαμε δει και σε προηγούμενα μοντέλα της Corsair, ένα αντιανέμιο για το μικρόφωνο, τα διάφορα συνοδευτικά έγγραφα και έναν αντάπτορα USB Type A σε 4πολικό jack 3.5mm. Γράψαμε αντάπτορα, μιας και έτσι το αποκαλεί η Corsair, στην ουσία όμως πρόκειται για μία usb κάρτα ήχου, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για να δώσει τη δυνατότητα ήχου 7.1 surround. Δυστυχώς απουσιάζει ο αντάπτορας από 4πολικό jack 3.5mm σε 3πολικά jack των 3.5mm και έτσι όσοι έχουν επενδύσει σε μία καλή κάρτα ήχου και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτή αντί της παρεχόμενης USB θα πρέπει να προμηθευτούν τον σχετικό αντάπτορα χωριστά.

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8337.jpg

     

     

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά

     

    Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των HS60 Pro παρατίθενται αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί.

     

    Headphones  
    Frequency Response 20Ηz - 20.000 Hz
    Impedance 32 Ohms @ 1 kHz
    Sensitivity 11 dB (± 3 dB)
    Drivers Custom 50mm neodymium
    Microphone  
    Type Uni-directional
    Impedance 2.0k Ohms
    Frequency Response 100Hz – 10,000Hz
    Sensitivity -40 dB (± 3 dB)
    Connectivity  
    Connector 3.5 mm 4pole analog
    Surround Sound Adapter USB Type A
    General  
    3.5mm Stereo Cable 1.5m 4 pole gold plated
    Product Weight 290 g
    Warranty 2 years

     

    Τα HS60 Pro είναι διαθέσιμα σε δύο χρωματικές παραλλαγές, κίτρινη και carbon με τους χρωματισμούς να περιορίζονται σε σημεία όπως οι ραφές και κάποια διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία.

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_Color_Variant.jpg

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής των HS60 Pro Surround ανέρχεται στα 69.99 € και κατά το χρόνο συγγραφής της παρουσίασης τα βρήκαμε διαθέσιμα σε αρκετά καταστήματα της ελληνικής αγοράς σε τιμή παραπλήσια της προτεινόμενης.

     

    Κάτω από το φακό

     

    Οι πιο παρατηρητικοί από τους αναγνώστες ήδη από τις φωτογραφίες της συσκευασίας θα έχουν καταλάβει πως όσον αφορά το θέμα της εμφάνισης τα HS60 Pro είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα ασύρματα HS70 που σας είχαμε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό. Αν εξαιρέσουμε τις κίτρινες λεπτομέρειες (οι οποίες στην έκδοση carbon γίνονται γκρι, άρα σαφώς πιο διακριτικές) θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε αρκετά σοβαρά δεδομένου ότι απουσιάζουν οι έντονες γωνίες, τα μεγάλα λογότυπα και τα πολύχρωμα led που βλέπουμε αρκετά συχνά στα gaming περιφερειακά. Οι κατασκευή τους είναι στο μεγαλύτερό της μέρος μεταλλική, γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην στιβαρότητα και την αίσθηση ποιότητας.

     

     

     

     

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8327.jpg  large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8328.jpg

     

     

    Ακολουθώντας την πεπατημένη που πρωτοείδαμε στην παρουσίαση του πιο low end ενσύρματου headset της Corsair, στον αριστερό οδηγό πίσω από το καλώδιο βρίσκουμε το ποτενσιόμετρο έντασης ήχου και έναν διακόπτη για την ολική αποκοπή του ήχου του μικροφώνου (mute) ενώ στο μπροστινό τμήμα υπάρχει μία υποδοχή των 3.5mm για τη σύνδεση του μικροφώνου. Φυσικά όπως σε όλα τα μοντέλα της Corsair, από τα ταπεινά HS35 έως τα high end Virtuoso, η υποδοχή αυτή προστατεύται από ένα λαστιχένιο καπάκι όταν δεν χρησιμοποιείται ώστε να μη μαζεύει σκόνη και ακαθαρσίες.

     

     

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8320.jpglarge.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8322.jpglarge.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8323.jpg

     

    Περνώντας στην στέκα, αυτή ακολουθεί τον σχεδιασμό των HS70, όντας κατασκευασμένη από δερματίνη με κίτρινα καπιτονέ γαζιά θυμίζοντας κάθισμα σπορ αυτοκινήτου. Όσοι θεωρείτε την παραπάνω επιλογή αποτρεπτικό παράγοντα (για αισθητικούς προφανώς λόγους) σας υπενθυμίζουμε πως υπάρχει διαθέσιμη και η carbon έκδοση όπου όλες οι κίτρινες λεπτομέρειες που βλέπετε στις φωτογραφίες γίνονται γκρι. Στο επάνω μέρος της στέκας βρίσκουμε ένα ευμεγέθες ανάγλυφο λογότυπο της Corsair, όπως συνηθίζεται σε αρκετά μοντέλα ακουστικών.

     

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8333.jpglarge.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8335.jpg

     

    Για το τέλος αφήσαμε την USB κάρτα ήχου που συνοδεύει τα HS60 Pro. Όπως βλέπετε, οι διαστάσεις της είναι εξαιρετικά μικρές, θυμίζοντας περισσότερο κάποιου είδους αντάπτορα. Με μία σύντομή αναζήτηση με βάση τα αναγραφόμενα στο αυτοκόλλητο που βλέπετε στη δεξιά φωτογραφία δεν καταφέραμε να βρούμε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά αυτής, παρά μόνο ότι είναι διαθέσιμη για αγορά και ως μεμονωμένο αξεσουάρ στην τιμή των 9.99€.

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8318.jpglarge.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8319.jpg

     

     

     

     

    Άνεση - Λειτουργικότητα - Ποιότητα Κατασκευής

     

    Με βάρος 290 γραμμάρια, τα HS60 σίγουρα δεν είναι ελαφριά παρ' όλα αυτά - χάρη στο σχεδιασμό - τους είναι εξαιρετικά άνετα. Η εύρεση της ιδανικής ρύθμισης της στέκας πάνω στο κεφάλι είναι ζήτημα δευτερολέπτων, ενώ το μεγάλο εύρος ρυθμίσεων αυτής (8 σκάλες από κάθε πλευρά) εξασφαλίζει πως θα ταιριάξουν σωστά σε οποιοδήποτε ενήλικο κεφάλι. Τα μαξιλαράκια τόσο της στέκας όσο και των οδηγών διαθέτουν επικάλυψη δερματίνης και είναι εξαιρετικά μαλακά. Λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούσαν κατά το χρόνο συγγραφής της παρουσίασης δεν αισθανθήκαμε κάποια ενόχληση από το υλικό, βάση όμως της εμπειρίας του γράφοντος, η εφίδρωση των αυτιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σχεδόν σίγουρη.

     

    large.Corsair_HS60_Pro_Surround_Gaming_Headset_Review_DSCN8345.jpg

     

    Όσον αφορά την εφαρμογή στο αυτί ο διαθέσιμος χώρος για το αυτί είναι ελειπτικού σχήματος με μεγάλη διάμετρο 6.5 εκατοστά και μικρή διάμετρο 5.5 εκατοστά. Έτσι η εφαρμογή τους είναι πολύ καλή ακόμα και σε μεγάλα αυτιά, ενώ πολύ καλά τα πάνε και στη συνύπαρξη με γυαλιά.

     

    Περνώντας  στο κομμάτι της λειτουργικότητας τα χειριστήρια είναι τα ίδια με αυτά που είχαμε δει στα HS35 και έτσι ο έλεγχος της έντασης του ήχου γίνεται μέσω ενός περιστροφικού ποτενσιομέτρου, με τον απλούστερο δηλαδή τρόπο. Σε βολική θέση βρίσκεται επίσης και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του μικροφώνου.

     

    Η ποιότητα κατασκευής των HS60 Pro είναι πάρα πολύ καλή. Τα υλικά που έχουν επιλεχθεί τόσο για τον σκελετό όσο και για τα μαξιλαράκια και τα διακοσμητικά στοιχεία εμπνέουν εμπιστοσύνη και κάνουν τη συνολική κατασκευή στιβαρή. Σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πολυτελή όπως αυτά που είχαμε δει στα Virtuoso, αλλά δεδομένης της κατηγορίας τιμής είναι αυτά που θα θέλαμε από ένα headset. Τέλος το καλώδιο είναι sleeved με επίχρυσο ακροδέκτη και διαθέτει και ένα λαστιχένιο δεματικό για την τακτοποίησή του όταν δεν χρησιμοποιούνται.

     

    Corsair iCUE

     

    H γνωστή από προηγούμενες παρουσίασεις εφαρμογή iCUE της Corsair αν και υποστηρίζεται στην πράξη διαθέτει ελάχιστες δυνατότητες παραμετροποίησης, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι τα HS60 Pro συνδέονται μέσω αναλογικής θύρας και όχι USB. Έτσι στην ουσία αυτό που αναγνωρίζεται από το iCUE είναι η κάρτα ήχου των HS60 Pro και όχι το ίδιο το headset.

     

    Όπως βλέπετε λοιπόν, οι μοναδικές ρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν μέσω το iCUE είναι η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Virtual 7.1 καθώς και η παραμετροποίηση του ήχου με τη βοήθεια ενός graphic equalizer το οποίο διαθέτει και κάποιες έτοιμες ρυθμίσεις.

     

    large.hs60icue.PNG

     

     

    Ηχητικές Δοκιμές

     

    Για την αξιολόγηση της ηχητικής απόδοσης των HS60 Pro ακολουθήσαμε την ίδια μεθοδολογία που εφαρμόζουμε σε όλα μας τα reviews, χρησιμοποιώντας φυσικά την USB κάρτα ήχου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Ξεκινήσαμε με ταινίες του MCU επικεντρωνόμενοι κυρίως σε τελικές σκηνές μάχης, ακούσαμε αρχεία FLAC και παίξαμε και κάποια FPS παιχνίδια.

     

    Πριν σας πούμε τα αποτελέσματα όμως των δοκιμών μας, θα επικεντρωθούμε σε μία άλλη διαπίστωση που κάναμε. Κατά τη διάρκεια των ακροάσεών μας, ο ήχος των HS60 Pro μας φάνηκε αρκετά γνώριμος. Κατεβάσαμε έτσι τα HS35 από την αποθήκη και τα συνδέσαμε στην κάρτα ήχου των HS60 Pro. Όσο και εάν προσπαθήσαμε να βρούμε διαφορές στην αναπαραγωγή ήχου, δεν βρήκαμε. Στα δικά μας αυτιά, τα δύο ακουστικά (που αποτελούν το φτηνότερο και ακριβότερο ενσύρματο μοντέλο της σειράς HS) ακούγονται ίδια. Στη συνέχεια επεκτείναμε τις δοκιμές μας και στο κομμάτι της USB κάρτας ήχου, πραγματοποιώντας συγκρίσεις ανάμεσα σε αυτή που έρχεται μαζί με τα HS60 Pro και σε αυτή που είναι ενσωματωμένη στη βάση ST100 την οποία είχαμε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό. Και σε αυτή την περίπτωση δεν καταφέραμε να βρούμε κάποια διαφορά.

     

    Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Αν θυμάστε, στο review των HS35 είχαμε πει πως είχαμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την ηχητική τους απόδοση σε όλες τις κατηγορίες, δεδομένου μάλιστα ότι μιλάγαμε για ακουστικά των 45 ευρώ, που κυκλοφορούσαν ανά περιόδους και στα 30 ευρώ. Τώρα όμως η ίδια ηχητική απόδοση έρχεται από ένα headset που κοστίζει 70 ευρώ (από τα οποία για να είμαστε δίκαιοι μπορούμε να αφαιρέσουμε τα 10 ευρώ που κοστολογεί η Corsair την USB κάρτα ήχου) και το οποίο λίαν συντόμως θα πέσει στα 55-60 ευρώ, βάσει της εμπειρίας μας από προηγούμενα μοντέλα της Corsair.

     

    Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις ας σας πούμε και πώς μας φάνηκε η ηχητική απόδοση των HS60. Όσον αφορά την αναπαραγωγή ταινιών με έντονα ηχητικά εφέ, η απόδοσή τους ήταν πολύ καλή, με το μπάσο να είναι έντονο χωρίς να γίνεται ενοχλητικό και τους διαλόγους να είναι πεντακάθαροι. Όπως και σε όλα τα άλλα headsets που έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν, το Virtual 7.1 είναι σχεδόν διακοσμητικό, δίνοντας μόνο ένα spatial effect χωρίς κάτι παραπάνω. Στην ακρόαση μουσικής για την πλειοψηφία του κοινού στο οποίο απευθύνονται θα είναι πάρα πολύ καλά, βάσει των όσων ακούσαμε στα FLAC αρχεία που χρησιμοποιούμε για τα reviews. Τέλος εξίσου καλά είναι και στο gaming με το μπάσο να είναι και εδώ ικανοποιητικό και την προσφερόμενη αίσθηση του χώρου να είναι και αυτή καλή.

     

    Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως η χρήση δερματίνης στα μαξιλαράκια των οδηγών προσφέρει καλύτερη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων και μικρότερη διαρροή ήχου προς τα έξω σε σχέση με το memory foam που είχαμε δει στα HS35 χωρίς όμως να πετυχαίνει το ιδανικό αποτέλεσμα.

     

    Η απόδοση του μικροφώνου ήταν και αυτή αντίστοιχη των HS35 και HS70 και έτσι δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο παράπονο από τους συνομιλητές μας. Μάλιστα με τη χρήση του αντιανέμιου, είδαμε και μία βελτίωση όταν βγήκαμε να μιλήσουμε στο μπαλκόνι χρησιμοποιώντας το κινητό μας τηλέφωνο. Βέβαια το κατά πόσον η χρήση των HS60 Pro ως handsfree στο δρόμο ενδείκνυται για ηλικίες που έχουν ξεπεράσει την εφηβία είναι άλλο θέμα.

     

     

    Συμπεράσματα

     

    Φτάσαμε λοιπόν και σήμερα στην ώρα της ετυμηγορίας. Τα Corsair HS60 Pro είναι ένα headset που μας προβλημάτισε αρκετά στο πώς να το βαθμολογήσουμε για τους λόγους που σας εξηγήσαμε στην προηγούμενη παράγραφο. Χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα στην ηχητική τους απόδοση, ακούγονται ίδια με τα κατά 55% φτηνότερα HS35. Βέβαια με τα επιπλέον 40 ευρώ που ζητάνε προσφέρουν μακράν καλύτερη ποιότητα κατασκευής, σαφώς πολυτελέστερα υλικά, και μία USΒ κάρτα ήχου. Άρα μένει στον τελικό αγοραστή να ζυγίσει κατά πόσον είναι διατεθειμένος να πληρώσει αυτό το premium για πράγματα που δεν άπτονται της ποιότητας ήχου, αλλά αυτής της κατασκευής. Εάν στην παραπάνω εξίσωση βάλουμε ότι τα νέα VOID Elite κοστίζουν τα ίδιο με τα HS60 ενώ με 5 ευρώ παραπάνω παίρνουμε τα VOID Elite RGB, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

     

    Δεδομένου λοιπόν ότι από όσο φαίνεται όλη η ενσύρματη γκάμα της σειράς HS φαίνεται να έχει ακριβώς την ίδια ηχητική απόδοση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι παροτρύνουμε τους μελλοντικούς αγοραστές να δουν κατά πόσον τα επιπλέον χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου τους ενδιαφέρουν και να αποφασίσουν με βάση το προσωπικό γούστο και ανάγκες τους.

     

    Ας δούμε λοιπόν τη σύνοψη των υπέρ και κατά των Corsair HS60 Pro σε μορφή bullet points ώστε να προχωρήσουμε και στη βαθμολογία.

     

    spacer.png

    O καλός

    • Ηχητική απόδοση
    • USB κάρτα ήχου στη συσκευασία
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνεργασία με το iCUE
    • Sleeved καλώδιο
    • Εξαιρετικά άνετα ακόμα και φορώντας γυαλιά

     

    gallery_33472_825_10385.jpg&key=5d2af90f

    Ο κακός

    • Δεν προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με οικονομικότερα μοντέλα της ίδιας οικογένειας προϊόντων
    • Τσιμπημένη τιμή σε σχέση με άλλα προϊόντα της Corsair

     

    gallery_33472_825_6003.jpg&key=fd3dcdcad

    Ο αδιάφορος

    • Θα θέλαμε έναν αντάπτορα από 4pin 3.5mm σε 2x3pin 3.5mm

     

    Με βάση όλα τα παραπάνω η βαθμολογία που παίρνουν τα Corsair HS60 Pro είναι:

     

     

     
     
     

     

     

    Ευχαριστούμε θερμά την Corsair για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

     

    spacer.png

     

    Γεώργιος "GriGaS" Ρήγας 02/12/2019

     

    Συντελεστές Review
    Reviewers: GriGaS
    Photographers: GriGaS
    Editing: TheLab.gr Team
    Αξιολόγηση
    Χαρακτηριστικά:8.50
    Χρηστικότητα:9
    Ποιότητα:9
    Επιδόσεις:Select
    Γραφικά:Select
    Ήχος:8.50
    Gameplay:Select
    Αντοχή στο Χρόνο:Select
    Απόδοση/Τιμή:8
    Editor's ChoiceNo
    Innovation AwardNo
    Design AwardNo
    Value for MoneyNo

    • Like 14

    User Feedback

    Recommended Comments

    ^^Εσυ πρέπει να εχεις καεί από το iCUE :hehe: 

     

    Ωραία παρουσίαση Γιώργο και προς το πολύ καλύτερο οι φωτογραφίες! :T: 

    • Like 1
    • Agree 1
    • Haha 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Να πω και εγώ κάτι από προσωπική εμπειρία:

    Έχω τα HS50 (όχι τα pro).

    Μίλησα με την Corsair και ρώτησα αν η usb soundcard που πουλάνε χώρια

    είναι συμβατή με το HS50 και μου είπαν όχι (αν είναι δυνατό).

    Επειδή το λάπτοπ μου έχει άθλια κάρτα ήχου, είπα ότι θα μπορούσα να αναβαθμίσω την ποιότητα.

    Το μόνο κακό είναι ότι τα μεταφορικά είναι 20 ευρώ οπότε πάμε στα 30.

    Με τα ίδια λεφτά τελικά πήρα μία άλλη κάρτα.

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω απόλυτα πάντως από το review είναι αν το usb σαν απόδοση είναι το ίδιο

    με την κάρτα ήχου που χρησιμοποιήσατε στα HS35

    μιας και κατάλαβα ότι HS35+onboard == HS60+usb

    Πιστέψτε με έψαξα πολύ να βρω κάρτα ήχου (εκτός Soundblaster) που να έχει μονό 3.5mm pin

    To rtings έχει κάνει σύγκριση μεταξύ usb HS60 και απλά HS50 και σύμφωνα με κάτι σχόλια,

    φαίνεται ότι το usb ρίχνει λίγο την ποιότητα από την κάρτα ήχου που χρησιμοποίησαν με το HS50.

    Οπότε αν μπορείτε να συγκρίνετε με μια άλλη κάρτα ήχου (onboard) θα ήταν καλό.

    Έγινε επεξεργασία από Spyrus
    Link to comment
    Share on other sites

    Και κάτι ακόμα: ρώτησα διαφορές μεταξύ ΗS50 και HS50Pro και μου είπαν ότι το μικρόφωνο στο Pro έχει noise cancelling.

    Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά στα specs που έβλεπα στο site της Corsair,

    φαίνεται να είναι διαφορετικό το μικρόφωνο (από τα Ohm του) αλλά και τα δυό μοντέλα λένε για Noise cancelling...

    Link to comment
    Share on other sites

    Ξεκινάω ανάποδα

     

    1. Noise cancelling σε μικρόφωνο που συνδέεται μέσω 3.5mm νομίζω πως δεν γίνεται. Λογικά κάποιου είδους παπάτζα είναι. Εκτός και εάν το συγκρίνουν με τα pistons που δοκίμασε ο @pol77 πριν λίγο καιρό οπότε ναι είναι noise cancelling τα μικρόφωνα της σειράς HS.

     

    2. Όσον αφορά την ενσωματωμένη USΒ των HS60 Pro, εάν κάποιος δεν τη χρειάζεται, αγοράζει τα HS50 Pro. Και επίσης δεν γίνεται να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από μία κάρτα ήχου που κοστίζει 10 ευρώ. Λογικά αυτή που αγόρασες με 30 ευρώ θα είναι καλύτερη.

     

    3. Τα HS35 δοκιμάστηκαν όπως έγραψα τόσο στο δικό τους review, όσο και εδώ με αυτή που ενσωματώνει η βάση ST100 και διαπίστωσα πως ακούγονται εντελώς το ίδιο, τόσο αυτή των HS60 Pro όσο και αυτή της ST100.

     

     

    • Like 2
    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • God of War Ragnarok

    GFFermari
    GFFermari
    PC Gaming 1

    Απο win7 σε ποιά διανομή LINUX?

    Καλησπέρα...έχω ενα pc AMD FX με win7 8320 8cores  με 8gb ram ,το οποίο εχει 10 βασικά προγράμματα ( office, anydesk, teamviewer, photoshop παλαια  εκδοση και κάποιους browsers). Επειδη εχω διαβάσει  πως ειναι μη ασφαλές να βρίσκεται στο δικτυο ένα τετοιο  σύστημα σκέπτομαι να περάσω  κάποια διανομή linux η οποία να ειναι απλή και user friendly ώστε να ειναι λειτουργικό και ασφαλές. Υπάρχει κάποια διανομή να πατήσω επάνω στον έναν και μόνον ssd και αν ειναι δυνατόν να πάρει easy busy τους

    tsakdim
    tsakdim
    Linux 8

    Call of Duty: Black Ops 6

    https://news.xbox.com/en-us/2024/05/28/play-call-of-duty-black-ops-6-day-one-game-pass/  

    Proteas
    Proteas
    PC Gaming 1

    Sandbox που να κρατάει εφαρμογές για safe download απο torrents

    Χρησιμοποιώ το windows sandbox αλλά παρατηρώ πως δεν μπορεί να κρατήσει τις εφαρμογές  που συνήθως χρησιμοποιούμε όπως to 7zip η καποιο office κτλ. Πως μπορώ να έχω ένα sandbox ωστε να κρατάει κάποια βασικά utilities  για να ελεγχω με ακρίβεια αυτά που μπορώ να κατεβάζω από torrents ή απο αλλού χωρίς να χρειάζεται να τα ξαναεγκαθιστώ σε αυτό κάθε φορά που χρειάζομαι ένα τετοιο αρχειο?

    tsakdim
    tsakdim
    Εφαρμογές για Windows 3

    Λήψη ενσωματωμένου βίντεο σε ιστοσελίδα

    Πώς μπορώ να αποθηκεύσω το παρακάτω βίντεο; Μάλλον είναι κλειδωμένο.   ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ | MEGA TV WWW.MEGATV.COM Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 00:20, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League, το «MEGA Stories» εξασφάλισε μία παγκόσμια αποκλειστικότητα. Η Δώρα...  

    ΣτοΠαραΠεντε
    ΣτοΠαραΠεντε
    Internet & Τηλεφωνία 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.