Jump to content



Επιλογή έκδοσης Windows για Gaming και προγραμματισμό


Recommended Posts

Όταν δοκίμασα win 8 εκτός απο το θέμα start menu τράβαγα τα μαλλιά μου με το θέμα incompatibility σε drivers, apps, devices κλπ.

Πριν κανα 2μηνο που άλλαξα laptop (επιτέλους) έβαλα dual boot win 7 & 8.1. Δούλευα κυρίως σε win 7. Εδώ και 2 βδομάδες γύρισα σε win 8.1 με classic shell. Να πώ την αλήθεια το βλέπω γενικά ποιο σταθερό και ποιο γρήγορο όλο το σύστημα. 
Αλλά παραμένουν κάποια μικρά προβλήματα με compatibility ειδικά σε συσκευές και drivers. Πχ χτες δοκίμασα να κάνω update το cubot s168 της γυναίκας. Σε win 8.1 δεν έπαιξε ποτέ. Σε win 7 το βρήκα με την δεύτερη και όλα τέλεια.

Παραμένω να δουλεύω σε win 8.1 για daily use και έχω καβάτζα win7 αν τύχει κάτι γιατί δουλεύω μερικές φορές και κάποιες εφαρμογές που δεν παίζουν ακόμα σε win 8 ή δεν έχω δοκιμάσει πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

Έκλεισα βδομάδα και οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:

 

+ Ανοίγουν απίστευτα γρήγορα!

+ Καμία ασυμβατότητα σε παιχνίδι δεν μου έχει τύχει ακόμα.

+ Με το classic shell "ξεχνάω" ότι είμαι στα 8.1

+ Δεν έβαλα το teracopy αφού καλύπτομαι πλέον χωρίς αυτό.

 

- Έχοντας δεύτερο μηχανικό δίσκο κάποιες φορές νομίζω ότι σα να αργεί όταν ανοίγω βιβλιοθήκες που περιλαμβάνουν φακέλους σε αυτόν. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο με τα Windows 7.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πχ χτες δοκίμασα να κάνω update το cubot s168 της γυναίκας. Σε win 8.1 δεν έπαιξε ποτέ. Σε win 7 το βρήκα με την δεύτερη και όλα τέλεια.
Στα windows 8 υπάρχει θέμα με τα android κινητά, γιατί έχει σταματήσει η υποστήριξη του driver USB1.1, με αποτέλεσμα όλα τα κινητά που έχουν τέτοια θύρα να μη μπορούν να αναγνωριστούν από υπολογιστές με λειτουργικό Windows 8. 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.