Jump to content

snakemjk

Premium Members
  • Posts

    303
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About snakemjk

  • Γενέθλια 12/02/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Προγραμματιστής
  • Steam
    snakemjk

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

snakemjk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. snakemjk

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά!
  2. snakemjk

    Εναλλακτικοι Παροχοι Ηλεκτρικου Ρευματος

    Είναι κανείς με watt-volt? Αξίζει το "ρίσκο" άραγε; Με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο και με έβαλαν σε σκέψεις... Βέβαια είναι αρκετά μικρή η διαφορά σε σχέση με ΔΕΗ. (πχ σε λογαριασμό των 100 ευρώ, άντε να πέσει 5 ευρώ...)
  3. snakemjk

    Msystems, service και ο θεός βοηθός. (Western Digital HDD)

    Την στιγμή που σου επιστρέφουν το νέο δίσκο, έχεις κάθε δικαίωμα να τον επιστρέψεις στα καπάκια για πιστωτικό και να πάρεις κάτι άλλο ακριβότερο. Το χω κάνει σε μαγαζιά με την χειρότερη φήμη στη 'πιάτσα' της πληροφορικής. Το γεγονός ότι αρνήθηκαν και την νέα απόδειξη (που εννοείται) και το πιστωτικό για άλλο ακριβότερο δίσκο (που δεν εννοείται, αλλά συμβαίνει), είναι κάπως ύποπτο. Λόγο της καλής φήμης του μαγαζιού, μπορεί απλά να βαριόταν ο πωλητής την διαδικασία, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. ...Όχι ότι μετά από αυτό το θέμα, δε θα ψωνίσω ξανά από msystems, αλλά σίγουρα θα επιμένω για νέα απόδειξη μετά από επιστροφή/επισκευή.
  4. cosmodata, όπως είπαν και οι προηγούμενοι... δεν τους έχω χρειαστεί, αλλά δε θα ήθελα κιόλας. παλαιότερα ήταν πιο καλοί, όταν ήταν το κατάστημα πάνω στη θηβών, το γωνιακό. τώρα δεν είμαι σίγουρος. pc1, τα χειρότερα πραγματικά. δε θέλω να περνάω ούτε απ έξω. είχα πάρει μια κάρτα dvb-t για την τηλεόραση. Την έστειλαν χύμα σε ένα κουτί, δε λειτουργούσε, δε δέχθηκαν ποτέ ότι δεν λειτουργεί, απλά μου έμεινε στο ράφι. priveshop, τους ξέρω από εποχές awmn. άριστη αντιμετώπιση. έχω πάρει αρκετές φορές, 1-2 φορές που χρειάστηκα αλλαγή ήταν άμεση η εξυπηρέτηση.
  5. snakemjk

    Αγορές και paypal

    Η pending του sportsdirect είναι μέχρι να ελέγξουν αποθέματα και να ξεκινήσει η συλλογή των πραγμάτων που πήρες. Σε μεγάλη παραγγελία που είχα, επειδή δεν έβρισκαν κάτι κάλτσες στο χρώμα που είχα παραγγείλει είχε μείνει pending για 4-5 ημέρες.
  6. snakemjk

    πως είναι το RMA του You;

    Είναι και ανάλογα την περίπτωση του RMA. Αν το χαλασμένο αντικείμενο πωλείται ακόμα, σε ποια τιμή πωλείται, αν υπάρχει κάποιο ισάξιο/αντίστοιχο προϊόν κλπ. Σε δική μου περίπτωση πριν από λίγους μήνες, ήταν αρκετά απλή διαδικασία. Χαλασμένο router tplink, το έλεγξαν εκείνη την ώρα και μέσα σε 10 λεπτά μου πρότειναν ή καινούριο (το ίδιο) από το ράφι ή αγοράζω ότι θέλω με τα 60 ευρώ που κόστιζε το router, όπου τύχαινε να είναι και η ίδια τιμή που το είχα αγοράσει. Ε, όταν είναι για κάτι vga 3ετίας που δεν υπάρχουν και είχαν κοστίσει κάτι 300άρια τόοοοοοτε... Εκεί χαλάει
  7. snakemjk

    Usb tenkeyless

    Έχω (δυστυχώς) το πρώτο element... Είναι εντελώς για πέταμα. Σε αυτό το στυλ καλύτερα να τα δεις πρώτα από κοντά, γιατί όντως παίζει πολύ πλαστικούρα. Στον κωτσόβολο είχα δει κάποια ωραία με μεταλλικό σώμα (check μάρκα Rapoo).
  8. snakemjk

    .GR Domains

    Καλό θα ήταν να βρίσκονται και στη λίστα των επίσημων καταχωρητών ( http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/DomainNames/search.html?cat=kat) και να μην είναι μεταπωλητές.
  9. Αυτά που έχουν limited discount δε πιάνει. Έχει δίπλα στην έκπτωση ένα ημερολογιακό countdown.
  10. http://www.mi.com/verify/ εδώ είσαι
  11. snakemjk

    Τι λειτουργικό σε Intel ATOM - Netbook ?

    Με 2 gb ram και SSD (μου περίσσευε ένας μικρός) δοκίμασα windows xp/7 και linux mint. Νομίζω δε παλεύεται με καμία επιλογή...
  12. plug'n'play να δουλεύει το PS4 χειριστήριο στο PC δε παίζει. θέλει drivers και έξτρα προγραμματάκι. άρα για fighting stick και για τα δύο, είναι λίγο risky. amazon με μία στα γρήγορα που είδα παίζουν αυτά http://www.amazon.co.uk/Officially-Licensed-Playstation-Arcade-Stick/dp/B00NHDSINS/ref=sr_1_14?s=videogames&ie=UTF8&qid=1444975495&sr=1-14&keywords=ps4 http://www.amazon.co.uk/Real-Arcade-Pro-Kai-PS4/dp/B00RZ7T8N6/ref=sr_1_15?s=videogames&ie=UTF8&qid=1444975495&sr=1-15&keywords=ps4
  13. snakemjk

    Συναγερμοί & ασφάλεια σπιτιού.

    Πλέον, όποιο σπίτι έχει συναγερμό, δε σημαίνει ότι έχει κάτι πολύτιμο μέσα και θέλει να το φυλάξει. Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι φυσιολογικά σπίτια, που έχουν συνηθισμένα πράγματα μέσα, μπήκαν μια φορά κλέφτες και μετά οι ιδιοκτήτες μάντρωσαν το σπίτι Προσωπικά, έχω βάλει να φαίνεται η σειρήνα και αυτοκόλλητα security γύρω γύρω. Νιώθω ότι δεν είμαι ασφαλής, επειδή δεν έχω GSM module, το οποίο σκοπεύω να αγοράσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Σε περίπτωση που ο κλέφτης κόψει τα καλώδια του τηλεφώνου πριν μπει (φαίνονται πολύ εύκολα εξωτερικά της κάθε πολυκατοικίας), ώστε να μην δώσει σήμα ο συναγερμός στο κέντρο. Οπότε εκεί θες ένα gsm για να σου στείλει ένα μήνυμα/αναπάντητη.
  14. snakemjk

    Προτάσεις για παιχνίδια PS4

    Έχουμε και λέμε... Fifa 16, ήταν στο πακέτο, φαίνεται πολύ καλό. Δεν έχω καταλήξει στο αν είναι καλύτερο το PES ή όχι... Witcher 3, πολύ ωραίο και αυτό, αλλά δείχνει να θέλει ώρες ατελείωτες. Driveclub, κατεβασμένο από το store, ωραία γραφικά, για τζάμπα είναι τέλειο. Destiny, τρελό σοκ τις πρώτες ώρες παιχνιδιού, καθώς δε μπορούσα να χειριστώ με τίποτα το δεξί analog που στοχεύεις. Χρόνια τώρα με ποντίκι δε γινόταν με τίποτα! Χθες του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία και ανέβηκα σχετικά γρήγορα στο lvl 7, ενώ ένιωθα πιο άνετα στον χειρισμό. Ίσως αγοραστεί στο μέλλον το πακετάκι "keyboard/mouse" - tactical assault coomander. Σύντομα και NBA 2k16
  15. Φαντάζομαι το γεγονός ότι αυτά τα χρωστούμενα μπορεί είτε να κλείσουν μια καλή εταιρία (πχ on telecoms) ή να 'μεταφερθούν' σαν αύξηση τιμών στους υπόλοιπους πελάτες της ίδιας εταιρίας, δε μας απασχολεί καθόλου. Και φιλικά πάντα, όταν έχεις 24μηνη δέσμευση και ζητάς διακοπή, δεν έχεις την απορία να ρωτήσεις εκείνη την στιγμή πόσο θα είναι το πέναλτι, και περιμένεις απλά να σου έρθει ο λογαριασμός για να το ανακαλύψεις; Δε καταλαβαίνω...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.