Jump to content



Plexy κοψε-ραψε????


GoriLLakoS

Recommended Posts

Ειχα διαβασει σε καποια thread για μαγαζια που πουλανε πλεξυγκλας κτλ....αλλα θελω να ρωτησω....Που μπορω να παω να τους δωσω διαστασεις(σχεδια) κτλ,να μου τα κολλησουν κιολας κ να τα παρω ετοιμα????....πλεξυ με πλεξυ σε ενα θεμα ειχα διαβασει οτι κολλουνται με χλωροφθορμιο αλλα αυτο δεν ειναι δηλητηριωδες????υπαρχει αλλος τροπος να το κολλησω ωστε να γλιτωσω τιποτα money????

Link to comment
Share on other sites

τι εσωτερικα???με τι τα κολλησες???εγω θελω να φτιαξω ενα αρκετα πολυπλοκο κουτι απ'οπου θα περναει νερο κτλ...γι'αυτο θελω καλη κολληση για να μην εχω διαρροες...σου βγηκε δυνατη η κολληση...εγινε γερο???

Link to comment
Share on other sites

... Και θα έλεγα τι θα πάρει με τη logo στιγμής... Εδώ δεν κάνει δουλειά η εποξική, θα κάνει η logo... Ρε παιδιά, τόσες φορές το έχουμε πει. Προσπαθήστε να διαβάζετε ολόκληρα τα threads. Αν δεν μπορείς να το πας σε κάποιον που φτιάχνει επιγραφές να στο κολλήσει χρησιμοποίησε turbo mirror (εγώ αυτή χρησιμοποίησα και έκανε δουλειά).

post-71-1416071035,3542_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.