ditsikts Μάρτιος 21, 2016 #124 Μάρτιος 21, 2016 On 3/10/2016 at 0:03 PM, M4dAlex said: πως κάνει έτσι ο σχολιαστείς!! χαχαχα
optimogar Νοέμβριος 29, 2016 #137 Νοέμβριος 29, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω να βρω settings για τον "εξοπλισμό" μου. Τσέκαρα το Link του @LocoDiceGR και θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια. 1ον)Είναι απαραίτητο να κάνουμε τα πάντα που αναγράφονται στο link? 2ον)Δεν υπάρχει κάτι σαν εκτελέσιμο για να αποφύγουμε όλον αυτόν τον χειροκίνητο πανικο? Στο pc της υπογραφής έχω extra ένα trigger-z(brown) ένα steelseries rival 700 και ένα steelseries siberia 350. Οπότε πάμε στο: 3ον)Στο Sound και στο advanced properties της κάθε συσκευής, έχω για το siberia 350 έως 16bit(εικόνα), για τα speakers έως 24bit και για την ROG είναι γκριζαρισμένο. Τα 16 bit για τα ακουστικά είναι φυσιολογικά? 4ον)Έχετε καμιά άλλη πρόταση για settings? ΥΓ Μόλις τελέιωσα το format και περιμένω να κατέβει το cs. Οπότε όλα θα μπουν από την αρχή.
Proteas Νοέμβριος 30, 2016 #138 Νοέμβριος 30, 2016 Καλημερα ριξε μια καλη ματια σε αυτον τον οδηγο. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=703059693
LocoDiceGR Νοέμβριος 30, 2016 #139 Νοέμβριος 30, 2016 16 hours ago, optimogar said: Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω να βρω settings για τον "εξοπλισμό" μου. Τσέκαρα το Link του @LocoDiceGR και θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια. 1ον)Είναι απαραίτητο να κάνουμε τα πάντα που αναγράφονται στο link? 2ον)Δεν υπάρχει κάτι σαν εκτελέσιμο για να αποφύγουμε όλον αυτόν τον χειροκίνητο πανικο? Στο pc της υπογραφής έχω extra ένα trigger-z(brown) ένα steelseries rival 700 και ένα steelseries siberia 350. Οπότε πάμε στο: 3ον)Στο Sound και στο advanced properties της κάθε συσκευής, έχω για το siberia 350 έως 16bit(εικόνα), για τα speakers έως 24bit και για την ROG είναι γκριζαρισμένο. Τα 16 bit για τα ακουστικά είναι φυσιολογικά? 4ον)Έχετε καμιά άλλη πρόταση για settings? ΥΓ Μόλις τελέιωσα το format και περιμένω να κατέβει το cs. Οπότε όλα θα μπουν από την αρχή. Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι καν τι οδηγο ειχα βαλει εδω? χαχα Πλεον Δεν πειραζω τιποτα εγω.. 1
optimogar Νοέμβριος 30, 2016 #140 Νοέμβριος 30, 2016 On 28/7/2015 at 9:47 AM, LocoDiceGR said: Steam Community :: Guide :: The Ultimate CS:GO Tricks&Tweaks Guide 2015 Τον από πάνω. Χθες μπήκα λίγο public και έπαιξα με όλα στα μαμά. Δεν πείραξα τπτ. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο. Θα δοκιμάσω 2-3 μέρες να δω πως θα πάει..
Recommended Posts