Jump to content



Προταση για 19'


Lewnidas

Recommended Posts

Πριν 3 χρονια πηρα την G90FΜια χαρα , ειναι αλλα πριν κανα χρονο μου καηκε εαν pixel ! Πρωτη φορα το ειδα σε σε οθονη CRT , δεν ξερω αν το καλυπτει η εγγυηση , ετσι και αλλιως σχεδον δεν φαινεται.Δες και την LG F900P την πηρε ενας φιλος και πολυ μου αρεσε.

Link to comment
Share on other sites

βασικα τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι και εγω για αγορα οθονης και εχω καταληξει στην SAMSUNG SYNCMASTER 959NF FLAT,ειναι αριστη σε επιδοσεις(ιδια με ειζο και μιτσουμπισι) απλα ειναι θεμα ποιοτητας πια...

μαλλον αυτη θα παρω αν θες κοιατξε την!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω συμφωνω με τον Κωστα. Κοιταξε πρωτα για την LG F900P.

Απο Viewsonic να ξερεις οτι δεν κυκλοφορει τιποτα πλεον απο Professional Series σε CRT οθονες. Μονο η Graphics Series... G90f,G90fb και φυσικα η Ε series... Ε90, Ε90b, E90f, E90f+SB, E90fb.

Γνωμη μου παντως ειναι να κοιταξεις πρωτα για την LG F900P (αν μπορεσεις να την βρεις πουθενα) ειδαλλως για την Samsung Syncmaster 959NF.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια δεν ξερω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο viewsonic και απο αλλους φιλους που εχω ειναι και αυτοι πολυ ευχαριστημενοι..

Δεν ξερω πατνως επειδη εχω πολυ μεγαλο γραφειο σκεφτωμαι να παρω το G220f

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g220f/

Ριξτε μια ματια ειναι μεγαλος πειρασμος...:unsure: :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.