Jump to content



Ανανέωση της σελίδας Πρόβλημα με τροφοδοσία χαρτιου εκτυπωτή


Fu Manchu

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη

Εχω ένα Hp deskjet 5740 του οποίου το πρόβλημα είναι ότι μόλις πάω να εκτυπώσω αυτός παίρνει το μισό χαρτί και σταματάει η εκτύπωση...Βάζω πολλά χαρτια και κάνει τα ίδια...

Κανα δυο φορές κατάφερα από τύχη να εκτυπώσω δοκιμαστική σελίδα αλλά μετά δεν τα ξανακατάφερα.

Τι μπορεί να φταίει;;;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω πόσο κοστίζει αυτή τη στιγμή ανάλογος, αλλά η επισκευή δύσκολα θα σου πάει λιγότερο από 100€. Οπότε, βλέποντας και κάνοντας αν σε συμφέρει να τον επισκευάσεις.

Πάντως στο site της ΗΡ, το μόνο που λέει είναι να καθαρίσεις με ένα νωπό πανάκι τα ράουλα (πλαστικά & λαστιχένια) που τραβάνε το χαρτί μήπως έχουν πιάσει σκόνη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν αποκλείεται να εχει μείνει μέσα κανένα κομματι χαρτι απο παλιοτερη εκτύπωση και να jammarei τις εκτυπώσεις,ανοιξε το ,βγάλε τα μελάνια, και κοίτα αν εχει τίποτα στο εσωτερικό..αν δεν βρεις κάτι μάλλον καλύτερα να κοιταξεις για νέο εκτυπωτή μιας και επισκευή θα σου κοστίσει οσο ενας νέος..

Link to comment
Share on other sites

Εγω και εναν hp 2660 και παθαινει κατι παρομοιο.δηλαδη ξεκιναει να εκτυπωνει και καπου στη μεση κολλαει.οταν το ακυρωσω την βγαζει την σελιδα.κατα 90% θα το κανει.τις υπολοιπες φορες θα εκτυπωσει.μου το κανει ειτε εκτυπωνω απο το σταθερο ειτε απο το λαπτοπ.θα μου πειτε προβλημα εκτυπωτη μαλλον αλλα μου το εκανε(ελαχιστες φορες) και με εναν παλιο canon!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.