vaggelisp7406 Posted January 20, 2012 #1 Share Posted January 20, 2012 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να κανω ενα sli με μια ακομα gtx 470 για να δω ετσι απο περιεργεια πως παει το συστημα μου με 2 τετοιες καρτες.Βεβαια και σε καποια benchmarks.Υπαρχει καποιος απο Πειραια η Αθηνα που να εχει μια τετοια καρτα να μου την δανεισει για 2-3 μερουλες?Μπορω να του δωσω καποιο ανταλλαγμα ωστε να μην υπαρχει φοβος απο μερους του οτι θα κρατησω την καρτα η θα την κλεψω,και μολις επιστρεψω την καρτα μου επιστρεφει αυτο που θα του εχω δωσει και εγω..Επισης θα του δωσω και τα πληροι στοιχεια μου για να ειμαστε και οι 2 καλυμενοι.Υπαρχει κανεις? Να πω πως αυτο που θα του δωσω εγω θα ειναι ισης η μεγαλυτερης αξιας απο την καρτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Posted January 22, 2012 Author #2 Share Posted January 22, 2012 Κανεις ρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted January 22, 2012 #3 Share Posted January 22, 2012 GeForce GTX 470 2 and 3-way SLI reviewΧωρίς παρεξήγηση αυτό που ζητάς να μάθεις υπάρχει παντού στο internet και ειλικρινά δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να δώσει μια κάρτα σαν την 470 σε κάποιον άγνωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Posted January 23, 2012 Author #4 Share Posted January 23, 2012 Ναι αλλα οχι με βαση το συστημα μου..Με αλλα συστηματα ειναι τα reviews.Ακομα μπορει καποιος να μην μου την δωσει αλλα να ερθει και εκεινος μαζι με την καρτα,κερναω και καφε..Κανουμε το bench και μετα φευγει μαζι με την καρτουλα του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Posted January 23, 2012 #5 Share Posted January 23, 2012 πες μας απο τι αποτελειτε το συστημα σου να σου πουμε αν θα δεις διαφορα και αν αξιζει να παρεις 2η GTX470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Posted January 23, 2012 Author #6 Share Posted January 23, 2012 Οπως ειπα και στο αρχικο post μου την θελω καθαρα για benchs απλα για να δω τι βγαζει με το συστημα μου και οχι για καθημερινη χρηση games Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted January 23, 2012 #7 Share Posted January 23, 2012 αγόρασε μια 470 από online κατάστημα.κάνε τα μπέντς σου και αν δε σε ικανοποιούν τα νούμερα γύρνα την πίσω με το δικαίωμα υπαναχώρησης (δεν έμεινες ικανοποιημένος από τα νούμερα) εντός λίγων ημερών και πάρε τα λεφτά σου πίσω.so simple:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Posted January 23, 2012 #8 Share Posted January 23, 2012 Οπως ειπα και στο αρχικο post μου την θελω καθαρα για benchs απλα για να δω τι βγαζει με το συστημα μου και οχι για καθημερινη χρηση gamesναι ρε αγορινα το καταλαβαμεειναι τοσο δυσκολο να μας πεις απο τι αποτελειτε το συστημα σου? γιατι αν εχεις κανα CPU που ειναι ταφος ουτε στα bench θα δεις διαφορα στα νουμερααν οντος ησουν bench-ακιας δεν θα ειχες ανοιξει καν το θεμα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Posted January 23, 2012 Author #9 Share Posted January 23, 2012 Intel i7 950@4.1ghz 6gb ram 1600mhz mhtrikh asus p6t gtx 470 evga Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Posted January 23, 2012 #10 Share Posted January 23, 2012 μια χαρα ειναι ο CPU δεν θα φας bottleneckπαρε αφοβα αλη μια και κανε SLI. και στην τελικη αμα δεν σου αρεσει την επιστρεφεις και πισω οπως ειπε και πιο πανω ο greekfragma!!αν και με τετοια τιμη δεν ξερω κατα ποσο σε +φερει να αγορασεις 470.εκτος και αν βρεις καμια μεταχειρα σε καλη τιμηαν οχι καλυτερα να δωσεις αυτην που εχεις και να παρεις καμια 580 μεταχειρα παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Posted January 23, 2012 Author #11 Share Posted January 23, 2012 Γι'αυτο ειπα αν μπορει καποιος που να εχει αυτη την καρτα να μου κανει αυτη την εξυπηρετηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Posted January 24, 2012 #12 Share Posted January 24, 2012 Μόνο στα benchmarks θα δεις διαφορά, στο gaming (στα καινούρια games ιδιαίτερα) θα ταλαιπωρηθείς! Υπολόγισε στα benchmarks ενα +65% Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayVi Posted January 25, 2012 #13 Share Posted January 25, 2012 Μόνο στα benchmarks θα δεις διαφορά, στο gaming (στα καινούρια games ιδιαίτερα) θα ταλαιπωρηθείς! Υπολόγισε στα benchmarks ενα +65%Συμφωνώ με τον φίλτατο Dominus. Αν και πάλι ούτε καν +65% πιστεύω ότι θα δεις. Το πολύ μέχρι +60% με τις συγκεκριμένες κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Posted January 26, 2012 #14 Share Posted January 26, 2012 Ρε μάγκες αυτο που κατ'αλαβα ειναι οτι το παλικάρι θελει να κάνει ενα απλό bench και ζητάει μια κάρτα απο όποιον εχει την καλη διάθεση! Δεν τον νοιάζει τι εχουν βγάλει οι άλλοι , τα εχει δεί οκ , να δεί και στο δικο του το μηχανιμα θέλει! Πολυ απλά θέλει να πέξει και αυτος με SLI τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω! Τι του γραφετε αν θα δει η δε θα δει διαφορες και πράσινα άλογα? Ειπε κερνάει και καφέ δλδ τί αλλο να πιο απλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Posted January 26, 2012 #15 Share Posted January 26, 2012 Ρε μάγκες αυτο που κατ'αλαβα ειναι οτι το παλικάρι θελει να κάνει ενα απλό bench και ζητάει μια κάρτα απο όποιον εχει την καλη διάθεση!Δεν τον νοιάζει τι εχουν βγάλει οι άλλοι , τα εχει δεί οκ , να δεί και στο δικο του το μηχανιμα θέλει! Πολυ απλά θέλει να πέξει και αυτος με SLI τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω! Τι του γραφετε αν θα δει η δε θα δει διαφορες και πράσινα άλογα? Ειπε κερνάει και καφέ δλδ τί αλλο να πιο απλό! Όποιος σε κερνάει καφέ στο διαδίκτυο να τρέχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Posted January 26, 2012 #16 Share Posted January 26, 2012 Οχι λεβεντι μην παρερμηνεβεις! Ειπαμε οποιος εχει καλη θέληση και γουστάρει (ειναι και κοντα), χαραμήζει λίγο απ'το χρόνο του και κάνει το παληκαράκι μάγκα! Το καφεδάκι το κερνάει για να δώσει , σε τύπους σαν και την πάρτη σου , να καταλάβουν οτι το μόνο που θα χάσουν ειναι χρόνο και τπτ άλλο! Μηπως νομίζεις οτι όλα τα ρεβιου με SLI και CF εγειναν απο παληκάρια τα έχουν και πήραν πάνω απο μία κάρτες? Προσγειώσου ψηλέ εχουμε οικονομική κρίση! Φιλικα πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Posted January 26, 2012 Author #17 Share Posted January 26, 2012 Οχι λεβεντι μην παρερμηνεβεις! Ειπαμε οποιος εχει καλη θέληση και γουστάρει (ειναι και κοντα), χαραμήζει λίγο απ'το χρόνο του και κάνει το παληκαράκι μάγκα! Το καφεδάκι το κερνάει για να δώσει , σε τύπους σαν και την πάρτη σου , να καταλάβουν οτι το μόνο που θα χάσουν ειναι χρόνο και τπτ άλλο! Μηπως νομίζεις οτι όλα τα ρεβιου με SLI και CF εγειναν απο παληκάρια τα έχουν και πήραν πάνω απο μία κάρτες? Προσγειώσου ψηλέ εχουμε οικονομική κρίση! Φιλικα πάντα!Συμφωνω με τον φιλο..Μονο και μονο γι'αυτο την θελω..Δεν ψαχνω ουτε καποιον να του κλεψω κατι ουτε να του φαω λεφτα ουτε να τον κοροιδεψω..Οτι κερναω καφε δεν σημαινει οτι προσπαθω να καλοπιασω καποιον για να τον κλεψω και ουτε οταν ερθει σπιτι μου να τον σκοτωσω για να του κλεψω την καρτα.Ελεος δηλαδη.Οποιος δεν εχει την καρτα ή οποιος την εχει και δεν θελει να κανει κατι πανω στο ζητημα μου υπαρχουν και αλλα θεματα να κοιταξει και να απαντησει.Με λιγα λογια ψαχνω εναν που να εχει την κ@υλ@ και εκεινος και να γουσταρει να γινει κατι τετοιο,αν καποιος δεν την εχει μεγια του και με χαρα του..Οσο για τα benchs υπαρχουν πολλα.Θελω απλα να ζησω την εμειρια του sli.Αυτο,τπτ παραπανω.Δηλαδη αν ο κολλητος καποιου εχει μια μηχανη 1000cc και εσυ θες να δοκιμασεις μια τετοια μηχανη,τι προτεινεις?να παω να παρω μια ιδια μεταχειρισμενη για να κανω βολτα? Και μετα την ξαναπουλαω μωρε,δεν τρεχει τπτ..Απλα του ζητας να κανεις μια βολτα,αυτο ειναι ολο..Τεσπα,αν καποιος εχει και θελει να γινει κατι τετοιο με gtx 470 η προταση ισχυει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sr10rs1416003261 Posted January 26, 2012 #18 Share Posted January 26, 2012 λοιπόν κατά καιρούς έχουν λεχθεί πολλά σχόλια για τα θετικά και τα αρνητικά των sli και cf συστημάτων εγώ θα πω το εξής: και γω το είχα απωθημένο να ζευγαρώσω την GTX 285 μου και να δοκιμάσω το sli πράγμα που το έκανα και δεν το έχω μετανιώσει.θα ξαναγυρίσω σε single gpu όταν βελτιωθούν ορισμένα πράγματα που έχω θέσει εγώ σαν στάνταρτ,σχετικά με την αξιοποίηση του DX και ανάλογα και με τι παιχνίδια γράφονται κατά καιρούς,δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό γιατί πιθανόν να γίνω κουραστικός.τώρα για τον φίλο με την gtx470 η άποψη μου είναι,αν η ανάλυση σου είναι πάνω από 1920 x 1080 και αν βρεις άλλη μια 470 με κανένα 100αρι τότε αξίζει αλλά να έχεις υπόψιν τις μεγάλες θερμοκρασίες της σειράς 4χχχ εξαίρεση μόνο η 460 που είναι πολύ κρύα κάρτα και με καλό σκαλιν στο sli. προβλήματα με του οδηγούς του sli με μερικά παιχνίδια σίγουρα θα αντιμετωπίσεις αλλά αν είσαι βαμμένος gamer το ξεπερνάς. αν είσαι στην ανάλυση 1920 x 1080 η και 1680 x 1050 η καλύτερη επιλογή είναι 2xGTX460 και είσαι τζι τζι! τέλος να πω ότι το καλύτερο από όλα είναι μια και γουρούνα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Posted January 26, 2012 #19 Share Posted January 26, 2012 Eγω να ρωτησω; Απο ποτε παιρνουμε κατι και το παμε πισω, ενω κανει ακριβως αυτο που υποσχεται;Δηλαδη λετε στο παιδι να παρει μια καρτα, και αν δεν ικανοποιηθει απο το SLI, να την παει πισω; In what universe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted January 26, 2012 #20 Share Posted January 26, 2012 Eγω να ρωτησω; Απο ποτε παιρνουμε κατι και το παμε πισω, ενω κανει ακριβως αυτο που υποσχεται; Δηλαδη λετε στο παιδι να παρει μια καρτα, και αν δεν ικανοποιηθει απο το SLI, να την παει πισω; In what universe? In another universe διότι στην τελική πιστωτικό θα του δώσουν Συμφωνώ πάντως ότι αυτό δεν είναι καλή συμβουλή όταν ταυτόχρονα "γκρινιάζουμε" ότι μας έδωσαν ανοιγμένη συσκευασία ή δεν μας έκαναν τάχιστα το RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.