FANISTELROOY Posted January 23, 2012 #1 Share Posted January 23, 2012 Ψαχνω και γω οπως και οι μισοι Ελληνες δουλεια, οι αλλοι μισοι ειναι παιδια και συνταξιουχοι.Βρισκω συχνα αγγελιες για IT SUPPORT στον τομεα της πληροφορικης. Τι ακριβως ειναι αυτο; κατι σαν administrator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Posted January 23, 2012 #2 Share Posted January 23, 2012 Μπορεί να είναι από administrator μέχρι του στυλ να σε παίρνουν τηλ την ώρα που έχει κοπεί το ρεύμα και να σε ρωτάνε γιατί δεν δουλεύει ο υπολογιστής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Posted January 23, 2012 #3 Share Posted January 23, 2012 στην Ελλάδα.... ότι αφορά ρεύμα ασχολείται το it supportστην Ευρώπη... first and second level user support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted January 23, 2012 #4 Share Posted January 23, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_xDJ9s-7VjA]The IT Crowd - Series 3 - Episode 3: IT - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Posted January 23, 2012 #5 Share Posted January 23, 2012 Η εύκολη λύση. Ότι δεν μπορεί να κάνει κάποιος , τσακ τηλ και έλα φτιάξτο. Tags για το it στην Ελλάδα: pc, οθόνες , εκτυπωτες, server, router, .net, wifi, τιμολόγια , καταχωρίσεις , παραστατικά, καλώδια, λάμπες, διακόπτες , πρίζες, φταις για όλα, το σύστημα έχει πρόβλημα, φτιάξε μου το pc που έχω σπίτι, ήχους στο κινητό, τα κανείς όλα και συμφερεις, σιγά την δουλεια που κάνετε, τα πάντα όλα ότι να ναι.Καλό κουράγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Posted January 23, 2012 Author #6 Share Posted January 23, 2012 Σας ευχαριστω πολυ! Οποτε εξαρταται και απο την εταιρια, πχ καποιοι να θελουν σερβερ κλπ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Posted January 23, 2012 #7 Share Posted January 23, 2012 Όχι δεν κατάλαβες. Όλα τα θέλουν, όχι μόνο 1-2 από αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Posted January 23, 2012 #8 Share Posted January 23, 2012 Μιας και ανοιχτηκε το θεμα, συμφωνα με ποια ειδικοτητα διαλεγουν να πληρωνεσαι;Προφανως αυτη που τους συμφερει και εχει λιγοτερα εξοδα απλα στο τ.ε.ε. αναφερει πολλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Posted January 23, 2012 #9 Share Posted January 23, 2012 Ειδικότητα: υπάλληλος των 700€ασφάλιση: ανδενθεςυπάρχουνεάλλοιχίλιοιπουέρχονταικαιγια500€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Posted January 23, 2012 #10 Share Posted January 23, 2012 Εννοω σε μια συμβαση και οχι πχ στο μαγαζι του νικολα η στην εταιρεια του τακη με τα 7 πισι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Posted January 24, 2012 #11 Share Posted January 24, 2012 υπάλληλος γραφείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Posted January 24, 2012 #12 Share Posted January 24, 2012 ^ idd Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Posted January 24, 2012 Author #13 Share Posted January 24, 2012 Όχι δεν κατάλαβες. Όλα τα θέλουν, όχι μόνο 1-2 από αυτά.Nαι καταλαβα. Εκανα κατι τετοιο στο στρατο που ημουν στο ΥΠΕΘΑ. -Ελα γιατι δεν ανοιγει η οθονη (δεν ειναι στην πριζα)-Δες τι δουλευει απο το προσωπικο μου pc (το πεταξα απο το μπαλκονι γιατι τσακωθηκα με τη γυναικα μου και εχει γεμισει και λασπες)Αυτο που ηθελα να πω στο προηγουμενο μνμ οτι μπορει πχ για τα δικτυα να εχει αλλα ατομα και γω να ειμαι για τις χαμαλοδουλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Posted January 24, 2012 #14 Share Posted January 24, 2012 Ξεκινα προπονηση IT Manager 3: Unseen Forces - Intel - Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Posted January 25, 2012 #15 Share Posted January 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=f7CRUq3q2JQ]Sh*t End Users Say - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.