Jump to content



Online bookmarks?


ison

Recommended Posts

Καλημερα παιδια

Εχει κανεις δοκιμασει καποια υπηρεσια που να προσφερει online bookmarks με απομνημονευση login/pass? Αν πχ κανω format μπορω να τα κατεβασω μετα τοπικα στο firefox ή ie?

Επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει...μπορει πχ να συγχρονιζω με pc σπιτιου/δουλειας και smartphone? (iphone4)

Ποια υπηρεσια προτεινετε? Πρεπει να προσεξω κατι (ειδικα επειδη θα δωσω login-pass)

Link to comment
Share on other sites

xmarks.

στον φίφη έχει και εικονίδιο με ένα κλικ συγχρονίζει.

κάνω επανεκκίνηση μπαίνω στο λίνουξ πατάω συγχρονισμό κι εχω σε δύο λειτουργικά τα ίδια bookmarks. με ένα κλικ κάθε φορά.

Link to comment
Share on other sites

πολύ καλό το xmarks :T: για να διαβάσω κάποιο άρθρο/κάποια ιστοσελίδα στο κινητό χρησιμοποιώ το read it later. βρίσκω στο φίφη κάτι που μ'αρέσει, κάνω αποθήκευση στο readitlater, και κατεβάζει το αντίστοιχο app στο κινητό.

Με βολεύει πάρα πολύ και σε ταξίδια με αεροπλάνο, που δεν έχω νετ. Κατεβάζω το άρθρα πριν μπω, και διαβάζω στη διάρκεια της πτήσης :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Έπεσα εδώ ψάχνοντας κάτι άλλο, αλλά και ο chrome έχει bookmark sync με google account (δεν χρειάζεται ούτε κλικ, ότι bookmark προσθέσεις, το βλέπεις από παντού). Και πλέον είναι και cross-platform, αφού βγαίνει και για android :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.