Jump to content

Αγορα Καρτας Γραφικων

porgy

Recommended Posts

καλημερα. σκεφτομαι για νεα καρτα. αυτη τη στιγμη εχω μια ΑΤΙ 5670 που ειχα παρει πριν 2 χρονια καπου στα 91€.

με παιχνιδια οπως τo scyrim και γενικοτερα τα καινουργια, εχω δει να πιανει μεγιστη θερμοκρασια ακομα και τους 105!!

τροφοτικο ειχα βαλει αυτο λιγο καιρο πριν παρω την 5670 γιατι το παλιο ηταν μικροτερο και αποτι μου ειχατε πει σε ποστ που ανοιξα τοτε επρεπε να αλλαξω τροφοδοτικο για να βαλω και αλλη gpu. πιστευω τα 750 watt να ειναι οκ.

με μια συγκριση εδω ειδα οτι τα core και memory clock της 6770 ειναι μεγαλυτερα απο τα αντιστοιχα της 6850. απο την αλλη ομως στo memory bandwidth και στα pixel και texture fill rate υπερεχει η 6850. τι ειναι πιο βασικο οσον αφορα αυτα? αν και φανταζομαι οτι η 6850 ειναι καλυτερη.

επισης εχω στα υποψιν και την 6870 αλλα ξεφευγει λιγο απο το μπατζετ.

αν παρω καποια απο αυτες θα μπορω να εχω σε crossfire και την 5670 ή ειναι αρκετα παλια? (οχι οτι καιγομαι για κατι τετοιο αλλα να μην παει χαμενη η παλια αν μπορει να γινει κατι τετοιο)

θα ηθελα τη γνωμη σας και οτι προτασεις εχετε γενικοτερα.

ευχαριστω

καλημερα. σκεφτομαι για νεα καρτα. αυτη τη στιγμη εχω μια ΑΤΙ 5670 που ειχα παρει πριν 2 χρονια καπου στα 91€.

με παιχνιδια οπως τo scyrim και γενικοτερα τα καινουργια, εχω δει να πιανει μεγιστη θερμοκρασια ακομα και τους 105!!

τροφοτικο ειχα βαλει αυτο λιγο καιρο πριν παρω την 5670 γιατι το παλιο ηταν μικροτερο και αποτι μου ειχατε πει σε ποστ που ανοιξα τοτε επρεπε να αλλαξω τροφοδοτικο για να βαλω και αλλη gpu. πιστευω τα 750 watt να ειναι οκ.

με μια συγκριση εδω ειδα οτι τα core και memory clock της 6770 ειναι μεγαλυτερα απο τα αντιστοιχα της 6850. απο την αλλη ομως στo memory bandwidth και στα pixel και texture fill rate υπερεχει η 6850. τι ειναι πιο βασικο οσον αφορα αυτα? αν και φανταζομαι οτι η 6850 ειναι καλυτερη.

επισης εχω στα υποψιν και την 6870 αλλα ξεφευγει λιγο απο το μπατζετ.

αν παρω καποια απο αυτες θα μπορω να εχω σε crossfire και την 5670 ή ειναι αρκετα παλια? (οχι οτι καιγομαι για κατι τετοιο αλλα να μην παει χαμενη η παλια αν μπορει να γινει κατι τετοιο)

θα ηθελα τη γνωμη σας και οτι προτασεις εχετε γενικοτερα.

ευχαριστω

Η καλυτερη λυση ειναι μια 6870

6870 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

εαν θεωρεις οτι ξεφευγεις στα λεφτα παρε μια 6850

6850 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

εαν και δεν εχουν μεγαλη διαφορα σε τιμη αλλα η 6850 ειναι καλυτερη απο την 6770

Δεν αξιζει να βαλεις 2χ5670

αντιθετα στο μελλον αξιζει να κανεις crossfire με μια δευτερη η 6870 η 6850 αντιστοιχα ;)

αφου το scaling ειναι καλο και αγγιζει το 90%

Υπερβολικό μου ακούγεται αυτό. Ο ανεμιστήρας της κάρτας δουλεύει σωστά ή μήπως έχεις άλλη κάρτα από κάτω της και δεν αερίζεται σωστά; Ρωτάω μήπως ζεσταίνεται υπερβολικά και σου κολλάει και αυτό σε κάνει να ψάχνεις τον αντικαταστάτη της.

Υπερβολικό μου ακούγεται αυτό. Ο ανεμιστήρας της κάρτας δουλεύει σωστά ή μήπως έχεις άλλη κάρτα από κάτω της και δεν αερίζεται σωστά; Ρωτάω μήπως ζεσταίνεται υπερβολικά και σου κολλάει και αυτό σε κάνει να ψάχνεις τον αντικαταστάτη της.

αυτο που εκανα ηταν να βγαλω την καρτα κ να την καθαρισω απο σκονες κλπ...κ ξαφνικα μεγιστη θερμοκρασια μετα απο αρκετες ωρες σε WoW και αλλα παιχνιδια 65 βαθμους. φανταζομαι οι σκονες επηρεασαν αρκετα. οσο για τις μετρησεις (επειδη αρχικα επαθα σοκ κ γω ) δοκιμασα 3 προγραμματα και ολα τα ιδια μ εδειχναν.

απο κατω δεν εχω αλλη καρτα παντως. επισης πειραζω κ λιγο τις στροφες του ανεμιστηρα. το deafult της καρτας ηταν 28 κ το ανεβαζω 50-60 οταν παιζω.

το "ταβανι" ηταν στα 150€. αλλα μαλλον θα παω για αυτην 20€ πουλα παραπανω ειναι.

Η καλυτερη λυση ειναι μια 6870

Δεν αξιζει να βαλεις 2χ5670

αντιθετα στο μελλον αξιζει να κανεις crossfire με μια δευτερη η 6870 η 6850 αντιστοιχα ;)

αφου το scaling ειναι καλο και αγγιζει το 90%

οχι δεν ειχα σκοπο να βαλω αλλη μια 5670. με τιποτα. απλα ηθελα να ξερω αν παιζει η 5670 με καποια 6870.

αλλα αν δεν κανω λαθος για ΑΤΙ καρτες πρεπει να ειναι και οι 2 στο ιδιο Engine Clock? τεσπα.

μολις παρω της 6870..πως θα κανω απεγκατασταση την 5670 για να βαλω τους drivers για την νεα καρτα χωρις να εχω προβλημα?

οχι δεν ειχα σκοπο να βαλω αλλη μια 5670. με τιποτα. απλα ηθελα να ξερω αν παιζει η 5670 με καποια 6870.

αλλα αν δεν κανω λαθος για ΑΤΙ καρτες πρεπει να ειναι και οι 2 στο ιδιο Engine Clock? τεσπα.

μολις παρω της 6870..πως θα κανω απεγκατασταση την 5670 για να βαλω τους drivers για την νεα καρτα χωρις να εχω προβλημα?

θα κανεις uninstall τους drivers of 5670

μετα καλο θα ηταν να κανεις και ενα clean την registry

με κανα προγραμμα οπως registry mechanic or registry cleaner

Μετα κουμπωνεις την νεα καρτα και περνας τους τελευταιους οδηγους της 6870

και εισαι ετοιμος ;)

περνα τις τελευταιους οδηγους της 6870

μπες στην amd και κατεβασε τους ;)

θα κανεις uninstall τους drivers of 5670

μετα καλο θα ηταν να κανεις και ενα clean την registry

με κανα προγραμμα οπως registry mechanic or registry cleaner

Μετα κουμπωνεις την νεα καρτα και περνας τους τελευταιους οδηγους της 6870

και εισαι ετοιμος ;)

περνα τις τελευταιους οδηγους της 6870

μπες στην amd και κατεβασε τους ;)

Τα κανεις λιγο δυσκολα ρε αδερφε.... http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824.html ...και μετα κατεβαζεις τους νεους drivers και τελος! :)

[MENTION=10236]auditt[/MENTION]

[MENTION=17307]drizztgr[/MENTION]

Γενικά το κάνετε δύσκολο. Nvidia + ATi στο ίδιο σύστημα και ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάθομαι να καθαρίζω το σύστημα πριν από κάθε αλλαγή driver.

@auditt

@drizztgr

Γενικά το κάνετε δύσκολο. Nvidia + ATi στο ίδιο σύστημα και ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάθομαι να καθαρίζω το σύστημα πριν από κάθε αλλαγή driver.

Αναλογα αδερφε!

1ον αν μπορεις να βαλεις και τις 2 καρτες (αντεχει το τροφοδοτικο, ..κτλ,κτλ)

2ον αν εχεις ορεξη να ψαχνεις για patch και τετοια (μη μου πεις για συγκεκριμενο driver απο NVIDIA ξεκλειδωτο και τετοια, μερικες φορες ουτε αυτος καθετε καλα!...μη λεω @@ριες δεν ψαχτηκα και γω τρελα,απλα υπαρχει ο παραγοντας βαριεμαι να ψαχτω παραπάνω!)

Οποτε πας στην ομορφη και γρηγορη λύση, οπου 29+ συμφωρουμητες συνηστουν Atiman..αυτοι ξερουν! :)

[MENTION=10236]auditt[/MENTION]

[MENTION=17307]drizztgr[/MENTION]

δεν πιστευω οτι ειναι δυσκολο ετσι

αυτο που προτεινω ειναι οτι καλυτερο ωστε να γλυτωσει τυχον διαφορα προβληματα

φυσικα οπως λες και συ δεν ειναι κατι δυσκολο ας δοκιμασει οτι νομιζει καλυτερα

εγω απλα προτεινω τον τροπο που κανω εγω παντα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.