Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Pffff.....Ξενέρωσα με το the Punisher. Ίδιο σχεδόν με το max payne 1 και λίγο ακόμα χειρότερο...άντε να βάλω και το just cause να δώ. Ξέρει κανεις κάτι για το final fantasy xi? (θυμήθηκα το Viii και τα τρελά καψίματα που έκανα)...’κουσα οτι βγήκε το ffxi αλλά επίσης άκουσα οτι είναι style wow....pay to play σε καποιον server...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 17:51]

just cause? το...εχμ...θέλω περίπου 8 ώρες για να το πάρω...ανυπομονώ να το burnaro να δω τι παίζει. Καλά ε? το just cause ρίχνει καπνό στο san andreas...και απο γραφικά και απο gameplay...

Εμένα το Just Cause μ'αρέσει αρκετά.Εχει άψογα γραφικά και θυμίζει λιγάκι Far Cry.

Τώρα το ότι σε άλλους αρέσει και σε άλλους οχι αυτό ειναι λογικό.

Δεν γίνεται να μας αρέσουν σε ΟΛΟΥΣ τα ίδια.

Πάντως ευχαριστώ οσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από AnonymousJ

Μήπως κάποιος από εσάς εχει αρχίσει και έχει προχωρήσει το "JUST CAUSE";;;;;;;; or "Hitman Blood Money";;;;;;;;

Ειδικά το πρώτο ;;;;;;;;

Το Just Cause καλό είναι, θυμίζει το freedom fighters και gta.

Κατά τη γνώμη μου όμως είναι μεγαλύτερο από ότι χρείαζεται. Αν είχε το μισό κόσμο θα ήταν καλύτερα ΙΜΟ. Τελικά βαρέθηκα να το τελειώσω :p

Link to comment
Share on other sites

Hey guys μήπως μπορείτε να μου πείτε ενα τίτλο που να είναι ίδιος ή καλήτερος απο το fable? οχι WoW και αλλα online....απλα ψάχνω παιχνίδι παρόμοιο με το fable...rpg πως τα λένε αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Thankz guyz....i will check them out...όσα τρέξουν δηλαδή με την agp gforce fx 5600 128mb μου...αλλά το nfs carbon που το δοκίμασα στο pc μου σήμερα με 1024*768 ανάλυση και όλα στο high μου πήγαινε σφαίρα. Το μόνο παιχνίδι που δεν μπορώ να παίξω (ακομα και στην πιο μικρη ανάλυση ψιλο κολάει) είναι το Doom 3. Το fable δεν το συζητω. Χαλαρά το ετρεχα σε οτι ανάλυση ήθελα. Το Just cause τώρα...άλλη ιστορία. Δεν κατάφερα να το κάνω να τρέξει κανονικά (χωρίς κολήματα) ούτε σε 640* ανάλυση και όλα στο low...με τίποτα μιλάμε τωρα. Όμως υπομονή μέχρι το καλοκαίρακι...θα κάνω τοτε παιχνίδι με conroe και θα ανοίξω ένα thread. Όποια pci xpress μου πείτε θα πάρω...;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 21:29]

Το μόνο παιχνίδι που δεν μπορώ να παίξω (ακομα και στην πιο μικρη ανάλυση ψιλο κολάει) είναι το Doom 3. Το fable δεν το συζητω. Χαλαρά το ετρεχα σε οτι ανάλυση ήθελα. )

Με την gf3 στα 1024*768 το demo με ολα off και low ετρεχε με κανονικα fps και stutter free, fable θαθελα να ξερα τι σοι fps ειχες, εγω οταν το επαιζα με την 6800gt παλι σε 1024 αναγκαστικα να ριξω 1-2 ρυθμισεις για να ειμαι καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου πανω απτα 40

Link to comment
Share on other sites

Ειχα αφησει το quake 4 ( general difficulty παντα :p ) πολυ πισω και ειπα το πρωι να το συνεχυσω, απο ενα σημειο και μετα αποκταει τρελο ενδιαφερον, επιτελους βρηκα το railgun :banging: το αφησα λιγο μετα την πιστα που χειριζοσουνα το walker, πλακα εχουν τα οχηματα, μαλλον θα γινει πανικος τον μαρτη με το quake wars :D

Λεω να κανω install και το extraction point μιας και επιτελους μου φερανε απτην LG μια καινουργια f900p χθες, here i cum :devil:

Link to comment
Share on other sites

Έχω Battlefield 2, Dreamfall the last journey, Myst 1,2,3,4 και 5, Egypt 2 και 3,καθώς και Age of Empires 3 και δεν έχω αγγίξει τίποτα!!! Ο λόγος; ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ FAR CRY !!!

Έχω κολλήσει άσχημα και δεν λέω να ξεκολλήσω εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Παιδιά αν απ αυτά τα παιχνίδια που βλέπετε να έχω θα με κάνει να ξεκολλήσω, παρακαλώ πέστε το αν και δε το βλέπω.Τα χω κλειστά όπως τα πήρα για να μην τ ανοίξω και πάνε χαμένα.

Μόνο το Crysis με κάνει να ελπίζω πως θα παίξω άλλο παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Jasim Σε πιστεύω απόλυτα.Εδώ εγώ που δεν παίζω το FAR CRY Διαδικτυακά Και παρόλο που το εχω τελειώσει 3 φορές εξακολουθώ να παίζω το συγκεκριμένο game διότι το θεωρώ "ΚΟΡΥΦΗ".

Εχει καταπληκτική "εξυπνάδα" οπου ακόμα και αν το παίζεις στο επόμενο απο το Novice εκεί που περιμένεις τον "Εχθρό" να σου έρθει απο την "γνωστή ας πούμε μεριά" σου'ρχεται από αλλού και τρελλαίνεσαι ΤΕΛΕΙΩΣ.Αυτό βέβαια οταν το βλέπεις την 1η φορά αλλά ακόμα και οταν πλέον εχεις μάθει το μάθημά σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να πιστέψεις αυτό που συμβαίνει.

Σε 2 παιχνίδια έφαγα χοντρό κόλλημα : Στο DIABLO + Expansion και τώρα στο FAR CRY.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.