Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Να πω την αλήθεια, το είχα "κατεβάσει" πριν από καιρό αλλά απλά το είδα λίγο στην αρχή - δεν βρήκα χρόνο να το παίξω. Έχει ενδιαφέρον και πρωτοτυπία πάντως καθώς ο χώρος είναι η Μόσχα και ο υπόγειός της.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από greenforce13 [Σήμερα, στις 13:18]

Εγω παίζω το STALKER αυτο το καιρο.δεν ξερω αλλα μου φαινεται πολυ βαρυ :sick: Εχω την καρτα της υπογραφής.Ειναι λογικο αυτο?

Ψιλουποψιάζομαι ότι θέλει πάνω από 1GB μνήμη γιατί σε μένα διαβάζει συνέχεια το δίσκο. Υπάρχει ένα option στα video settings για lighting distance, rendering distance και grass density αν δεν κάνω λάθος. Ενα παιξιμο με αυτά ίσως βελτιώσει την κατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Εγω με C2D 6400, 2GB και Χ1950Pro κάνω default σε 1024x768 με σχετικά ανεβασμένες ρυθμίσεις (όχι τερματισμένες). Ο δίσκος είναι ήρεμος και τα frames είναι γύρω στα 30-50 (παίζεται άνετα) αν και περιστασιακά (βροχή+αέρας+σκόνη+λάμψεις) έχει τύχει να βουτίξει και στα 10 frames.p.s. Γενικά πολύ καλά - παίζεται ευχάριστα.

Πάντως και σε κατώτερα συστήματα θα είναι ok καθώς έχει πολλά βαριά πράγματα για κόψιμο (π.χ. σκιά από όλα τα αντικείμενα, πυκνό γρασίδι, σκια από τα χόρτα (έλεος!!!), EAX, anisotropic filtering και αλλα πολλά)

Link to comment
Share on other sites

καλα ναι εδω που τα λεμε ειναι το τελευταιο παιχνιδι που θα σκεφτομουν για αναβαθμιση...να μου πεις για κανα crysis...ok..

παντως εγω το τρεχω σε αρκετα καλα settings και σε 1680Χ1050.. θα λεγα μια χαρα...

απλα δωστε λιγο βαση στο dynamic lightning(Static Lights)

Link to comment
Share on other sites

STALKER:Shadow Of Chernobyl κ εγω....

Eχει τεραστια διαφορα το Static Lighting με το Full Dynamic Lighting.

Eγω το παιζω σε 1280Χ1024 με ΑF 8x χωρις ΑΑ και ολα τα υπολοιπα ΜΑΧ η ΟΝ και παει με 30....Οταν βρεχει και γινεται πολεμος τη στιγμη της λαμψης πιανει 10αρια.

Ειναι πολυ βαρυ με τα εφε ενεργοποιημενα.

Κανεις με 8800 το επαιξε?

Link to comment
Share on other sites

ρε σεις...το βγαλε κανεις το stalker?? γιατι εγω ειμαι ετοιμος...

βασικα σε καποια σημεια το παιχνιδι απλα δεν παιζεται.....στην πεφτουν ασχημα ανοιγω το inventory....μπερδευομαι με τα οπλα αλλα εχουν σφαιρες αλλα δεν εχουν....μετα αρχιζω τα σαλαμια και τα ψωμια μπας και στρωσει τιποτα...ειναι λιγο freak το παιχνιδι η ιδεα μου ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, το παιχνίδι θέλει λίγο tactics, δεν είναι για γιουρούσια. 2-3 στο ψαχνό σερί να φας και καθάρισες. Κι αν έτσι όπως οι CPs κάνουν κυκλωτικές κινήσεις και σου έρχει κανείς από πίσω, μια μπαταριά στα παϊδια και πας για τα ραδίκια. Και το περιβάλλον δεν παίζεται! Έγω μαζέψει άπειρα μπεκερέλ ραδιενέργια.

’ντε και κοντεύω να φτάσω στον αντιδραστήρα.... core σου'ρχομαι!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι παιχνίδι για το 2007 αυτό. Τι έχει να δείξει; Γραφικά; Εκτός εποχής!

Ατμόσφαιρα; οχι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί! Σενάριο; Ψιλοαδιάφορο γιατί κάποτε θα τελειώσει και μετά θα μείνει μόνο το MP. Απογοητεύτηκα διότι δεν αξίζει τόσος ντόρος για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Τόσο καιρό ακούγαμε για stalker και όλοι νομίζαμε ότι θα είναι κάτι καινούργιο, αλλά τελικά δεν είναι. Προσωπικά το βρίσκω παιχνίδι περυσινό!

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε SIngle player.

Ξαναλέω ότι περιμένω να δω το MP του!

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικα ξενερωσα οταν εμαθα πως τελικα δεν θα ειναι ο κοσμος του seamless ( αλα morrowind ) και πως δεν θα εχεις οχηματα που λεγανε οτι θα εχεις, οσο για τα γραφικα μαλλον ο snips ειναι κυνικος γιατι σε οσα screens και video εχω δει τα textures ητανε πολυ ομορφα και καθαρα ( σε συγκριση με το 80% αυτων του half-life 2 που ητανε αισχρα ακομη και στο high setting ) και τα εφφε με τον φωτισμο πολυ ρεαλιστικα και λεπτομερη, χαβαλε/βαθος ναχει το παιχνιδι ρε παιδια και ας να μην εχει τα γραφικα του crysis, ελεος δηλαδη

Το θεμα ειναι αν οντως εχει στοιχεια rpg ( αλληλεπιδραση με τους NPC κλπ ) και σοβαρη AI πραγματα που μας εχουν υποσχεθει εδω και χρονια

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.