Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

το νεο COD ειναι τραγικα μικρο.

Τ Ρ Α Γ Ι Κ Α Μ Ι Κ Ρ Ο.-

Ίσως να έχεις δίκιο αν και δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, γιάτι πέρασε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να παίξω....Πάντως σε σχέση με το 4 πρέπει να ήταν μεγαλύτερο....

Link to comment
Share on other sites

αμα παιξεις δευτερη φορα την πιστα,πχ εγω το εκανα γιατι εγινε μια διακοπη ρευματος και μαμηθηκε το συμπαν, πας ξεροντας τι και πως και βγαζεις το λεβελ στο 1/5 του χρονου!

ναι αυτα τα γκεημς εχουν multiplayer.

να υπαρχει πολυς κοσμος που θα καιγεται απειρες ωρες σε σερβερ ,εγω δεν πολυπαιζω online.εγω δεν εχω λογο να ξαναπαιξω 3η φορα(αντε πες αλλη μια για το σουπερ χαρντ επιπεδο) το ιδιο γκεημ.

ποσο δυσκολο δηλαδη ειναι να φτιαξουν πολλα πολλα πολλα λεβελς να χουμε να παιζουμε?

εχετε συνειδητοποιησει οτι με μερικες απο τις κυκλοφοριες-και κορυφαιες για το ειδος τους- των τελευταιων μηνων πχ red alert,warhead cod5 κλπ-αν δεν συνυπολογισουμε τον παραγοντα multiplayer εχουμε παιχνιδια που ενας -οχι και τοσο hardcore - gamer τα τελειωνει σε λιγοτερο απο 24ωρο?

συνολικο κοστος περιπου 130€.

ε ρε θα ξαναρχισω τα RPG μου φενεται.

η θα περιμενω κανα mod:shout:

Link to comment
Share on other sites

λογω απαρχαιωμενου υπολογιστη εμεινα πολυ πισω αλλα σε λιγες μερες θα παρω το αιμα μου πισω

στην λιστα ειναι...

-crysis

-crysis warhead

-cod world at war

-far cry 2

-tomb raider underworld

και μολις τελειωσω(καπως περιεργα ακουστηκε αυτο) με αυτα θα κανω κανενα check σε

-need for speed undercover

-dead space

-left 4 dead

και βλεπουμε...

Έγινε επεξεργασία από amartolos
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά τι λέτε; Όσοι αναζητούν άπειρες! ώρες σε single player mode καλύτερα να στραφούν σε emulators η παλιά ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ single παιχνίδια.

Δεν είναι δυνατόν, στις μέρες μας, οι κατασκευαστές να ρίχνουν βάρος σε σενάριο για single player. Κάτι τέτοιο σημαίνει περισσότερες ώρες εργασίας και άρα αμοιβή για coders, animators, graphic designers, concept artists κτλ κτλ...χώρις αντίκρυσμα. Για ποιον λόγο η εταιρία να πληρώσει τους σχεδιαστές για κάτι τέτοιο. Αφού ξέρουν ότι όσοι το πάρουν για να παίξουν single θα το βρούν πειρατικό. Οπότε σχεδιάζουν μια μικρή ιστορία να βγούν απο την υποχρέωση και τέλος. Τα λεφτά τα κερδίζουν από αυτούς που θα τρέξουν να το αγοράσουν αυθεντικό λόγο cd key κτλ...είτε είναι cod είτε είναι Lineage...

Για αυτούς δεν αξίζει να επενδύσουν σε επιμήκυνση της ιστορίας του παιχνιδιού.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι λογική αυτή, τι να πούνε αυτά τα παιχνιδάκια δηλαδή στην διάρκεια, την πλοκή και τα εναλλακτικά σενάρια που σου έδινε το deus ex!!! και μιλάμε για πολλών χρόνων παιχνίδι και με πολύ καλά γραφικά για την εποχή του. Ακόμα δεν έχω βρει άξιο αντίπαλο του!

Link to comment
Share on other sites

2 λόγους μπορώ να δώσω για την σύντομη διάρκεια

1ον Βαριούνται-δεν σχεδιάζουν σκοπίμως για τον α β λόγο

2ον Πλέον βγαίνουν πιο πολλά παιχνίδια οπότε ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, επιπλέον τα επίπεδα είναι σαφώς πιο πολύπλοκα απαιτώντας περισσότερο χρόνο.

Δεν θεωρώ στα fps το multiplayer το σημαντικότερο κομμάτι του παιχνιδιού εφόσον δεν έχει και κάποιου είδους cooperative:crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.