Jump to content



βοηθεια-αγορα οθονης!


amgamer

Recommended Posts

ρε παιδια θελω να παρω μια οθονιτσα η οποια να ειναι μεχρι 200 Ε

CRT ενοειτε!κ μεγεθος 17"

ποια μου προτεινετε κ απο που?

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να χει οσο το δυνατον μικροτερο κοκκο κ να πιανει καλα hz σε μεγαλες αναλυσεις!

θελω να μου πειτε την καλυτερη με αυτα τα λεφτα!θα προτιμουσα να παω ο ιδιος να την αγορασω απο το να μπλεκω με online παραγγελιες......!

:alien:

Link to comment
Share on other sites

Γιατι να μην την παρεις απο το eshop με τζαμπα μεταφορικα με αντικαταβολη και στην φερνουν και στην πορτα να μην κουραζεσαι? Φερνει και την SAMSUNG SYNCMASTER 797DF με 201 ευρω που ειναι αψογη. Μετα θα επερνα την LG 17'' CRT 710BH στα 128 που δεν ειναι η καλυτερη σαφως αλλα για τα λεφτα της ειναι θηριο. Στα ενδιαμεσα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο καμια.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά 17'' CRT LG με service από την Alman θα απέφευγα να πάρω ( e-shop ). Εμένα με κράτησαν 5 μήνες στο περίμενε για να μου αλλάξουν μια F700P και μάλλον τις 17'' CRT από την LG τις έχουν γενικός χ@σμένες.

Καλύτερα αν πάρεις την F700P να την πάρεις από κάπου που να έχει service από αλλού π.χ. την Infoquest. Νομίζω για το mgmanager ισχύει αυτό.

Εναλλακτικά κοίτα και καμιά Sumsung....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από yanni

να την πάρεις από κάπου που να έχει service από αλλού π.χ. την Infoquest. Νομίζω για το mgmanager ισχύει αυτό.

Στην Ελλάδα φέρνουν LG η Oktabit και η Info-Quest. Καμμία από τις 2 δεν παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Μόνο η Alman.

Link to comment
Share on other sites

Εαν σε ενδιαφερει εχω ενα VIEWSONIC 2 Χρονων το επαγγελματικο PF775 το οποιο οπως αποδειχτηκε βγηκα καλυτερο απο το μοντελο που το αντικατεστησε λογω ισχυροτερου τροφοδοτικου. Απο αναλυσεις στα 1024Χ768 δινει 119-120 HZ.(fΗ κορυφαια τιμη στην κατηγορια του 17CRT). Ειναι ακομα στην εγγυηση (1 χρονος) ON SITE. Την δινω με μιση καρδια(γυναικα :bye: ). Εχω αγορασει τωρα την αντιστοιχη επαγγελματικη VP171b. Και αυτη κορυφαια αλλα κορυφαια και τα λεφτα της 730 ΕΥΡΩ :jump: .

Την δινω με το φιλτρο της POLAROID το CONTOUR Ι το οποιο και αυτο ειναι τι καλο και οχι το απλο COUNTOUR III. Αν σε ενδιαφερει πες μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.