Jump to content



ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ


jdrogas

Recommended Posts

Βρε παιδια βρε συντροφοι λατρεις των υπολογιστων δεν αντεχω αλλο θελω να φωναξω να βγαλω το αχτι μου θελω να πω τον πονο μου καπου.Τι ζητησα ο αμοιρος ενα antec truecontrol 550w να αγορασω χωρις παζαρια χωρις τιποτα.Το μαρτυριο ξεκιναει απο την προηγουμενη Δευτερα παω κι εγω λοιπον στο φιλαρακι που εχει μαγαζι και ξερω οτι συνεργαζεται με τον Πουλιαδη ο οποιος φερεται ως ενας εκ των δυο επισημων εμπορων στην Ελλαδα για την antec να το παραγγειλω απο κει κι ας δωσω κι εγω βρε αδερφε 10 ευρω παραπανω ετσι για να λειτουργει καλα η τοπικη αγορα το παραγγελνουμε λοιπον και μας λεει οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο δεν προλαβαινε την ιδια μερα να το στειλει θα το εστελνε την επομενη με πρακτορειο κι εγω θα το ειχα στα χερια μου την τεταρτη πηρα κι εγω τη χαρα ο κακομοιρης τσαμπα.Ερχεται λοιπον η τεταρτη μας παιρνει τηλ.καποιος υπευθυνος απο εκει μεσα να μας πει ταχα οτι εχουν ενα στραπατσαρισμενο στην αποθηκη και δεν μπορουν να μας το στειλουν 3 ημερες για να δουν αν εχουν.Παει καλα λεω κι εγω τοσα on line μαγαζια εχω δει που το εχουν θα το παραγγειλω απο κει.Παιρνω λοιπον στο ram-shop αφου εχω κανει την παραγγελια και τους εχω στειλει mail οτι ειναι αναγκη το χρειαζομαι να μου το στειλουν με το κτελ λεει αυτο δεν γινεται λεω καλα τελος παντων στειλτε μου το με courier και τι λεει ο τυπος ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν και πολυ αγενης να δουμε λεει αν εχουμε και θα σε ειδοποιησουμε περιμενω ο μ@λ@κας 3 μερες να με παρουν τιποτα γαιδουρια κι αυτοι.Ξαφνικα μεσα στη θολουρα μου θυμαμαι το λαμπρο που αγορασα τις ocz που μου εχει πει οτι χρειαστεις παρα με τηλ. αντε λεω να τον παρω κι αυτον.Τον παιρνω μου λεει βεβαιως κλεισε να το παραγγειλω απο την εντερκομ που ειναι λεει επισημος αντιπροσωπος.Τον παιρνω μετα απο 2 ωρες τι εγινε του λεω μου λεει περιμενω να με παρουν.Κι εγω ακομα περιμενω ο ηλιθιος 3 μερα σημερα να μας απαντησει η εντερκομ αν το εχει για να του το στειλει για να μου το στειλει κι αυτος σε μενα κι εγω εδωσα σα κοπανος το tagan και ειμαι με ενα παλιο ΑΤΧ και θα τα καψω ολα στο τελος .Μου λεει ο λαμπρος ειναι μου λεει καφενεια θα εχουν παει για μπανιο στη χαλκιδικη ρε τι καφενεια ετσι θα παμε μπροστα σε τουτη τη χωρα τι ειναι αυτο το πραγμα γιατι κοροιδευομαστε ολοι μεταξυ μας?Κι επειδη κι εμενα η δουλεια μου ειναι εμποριο απλα πουλαω αλλα προιοντα βλεπω οτι αυτη η φαρα που ασχολειται με τους υπολογιστες δεν εχει μπεσα καθολου κοροιδια στην κοροιδιαΠαιδια συγγνωμη το ξερω οτι σας κουρασα αλλα επρεπε να τα πω καπου να ξεθυμανω ειμαι σιγουρος οτι εκπροσωπω πολλους απο εσας που εχετε βρεθει στη ιδια δυσαρεστη θεση.

Αν εχει καποιος να μου προτεινει που να το βρω η το χει δει καποιος σε μαγαζι ας μου το πει να το παραγγειλω εν αναγκη στελνω σε καποιον τα χρηματα να μου το αγορασει γιατι βλεπετε εχω την ατυχια να ειμαι επαρχια γ@μω την τυχη μου.Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει μονο και μονο να διαβασει το ποστ μου.

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ:jump:

Link to comment
Share on other sites

Γιά να μην νομίζεις ότι εισαι ο μόνος που περιμένει ,εχω παραγγείλει τη zalman cpu cooler από 3 διαφορετικά καταστήματα και εδώ και 15 μερες με γράφουν κανονικά! Οταν θα ερθει θα τους γράψω και εγώ ένα γραμμα...... Ισως και λογω καλοκαιριού καθυστερούνε περισσότερο.Κουράγιο, θα το βρείς κάποια στιγμή:)

Link to comment
Share on other sites

Φίλτατε Γιάννη, τα πες και ξεθύμανες:jump: :jump:

Να 'σαι 6846305457% σίγουρος πως αυτά τα έχουν περάσει πολλοί εδώ μέσα. Έτσι που συμπεριφέρονται σε μας τους άμοιρους καταναλωτές όλοι αυτοί που θέλουν τα λεφτά μας, είναι λες και προσπαθούν με 1002 τρόπους να μας αναγκάσουν να βγάλουμε πιστωτική και να μη μας ξαναδούν στα μάτια τους...................................................

:whip::TD::boxed::tomato: :nuke:

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα ρε φιλαρακια ειναι οτι σε κοροιδευουνε οτι το εχουν στην αποθηκη τους και το εχουνε και φανταζει με μια μεγαλη φωτογραφια στο οnline καταστημα τους.Τετοιος αντιπροσωπος γινομαι κι εγω αυριο το πρωι.

Link to comment
Share on other sites

Chill out βρε, καλοκαιρι ειναι! Συνηθως, οταν υπαρχει ελλειψη απο κατι στην αγορα, θα ειναι λιγο χειροτερα αμα ειναι και καλοκαιρι ;)

Πες τα ομως να ξεθυμανεις γιατι δεν κανει να μενουνε μεσα σου, το αγχος αυτο σου τρωει ωρες απο την ζωη σου και πρεπει να το βγαζεις :)

Link to comment
Share on other sites

Αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα ελλειψης στην αγορα αφου βλεπω ολα τα site του εξωτερικου το εχουν στοκ και αυτοι δεν λενε ψεμματα ειναι ο κ@λος του ελληνα που νομιζει οτι αυτος ειναι εξυπνος και οι αλλοι χαζοι.Ναι σας παρακαλω το εχετε ετοιμοπαραδοτο ?απαντηση ναι το εχουμε σε μια εβδομαδα θα το εχετε στα χερια σας και το χεις σε 15 μερες.Αμα ομως το ηθελα σε 15 μερες θα το αγοραζα τοτε οχι σημερα ασε που ο αλλος ενας απο αυτους που προανεφερα μου ζητησε και προκαταβολη λες και θα καναμε εισαγωγη διαμαντια απο την αφρικη.

Link to comment
Share on other sites

Το καλοκαιρι γενικα ειναι Η χειροτερη περιοδος για να αγορασεις ή να σου χαλασει κατι. Το τι εχω τραβηξει και εγω και αλλοι φανταζομαι με αυτες τις "διακοπες" των υπαλληλων δεν λεγεται. Τουλαχιστον να μας λενε "φιλε δεν μπορουμε τωρα η δεν το εχουμε ελα το φθινοπωρο" να κανονιζουμε και εμεις......

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια τελικο συμπερασμα κατι τρεχει με τα αντεκ και κανεις δε το μολογαει

Κρατηστε σημειωσεις

RAM-SHOP,HARDSHOP,ENTERCOM,MS SYSTEMS,INFOSHOP,ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ

αυτοι ειναι οι οποιοι απευθυνθηκα και δεν εχει κανεις ετσι κι εγω παρηγγειλα για πρωτη μου φορα απο αγγλια (ελπιζω να μου βγει σε καλο) απο chillblast και ειναι in stock αν και τελικα θα μου βγει οπωσδηποτε 20 ευρω παραπανω απο οτι να το παιρνα απο ελλαδα χαλαλι ομως.Ελπιζω να ρθει το ρημαδι γιατι μου φαινεται τουτο το 350αρι που εχω δεν θα κρατησει για πολυ σημερα μου εκανε μια ξαφνικη επανεκκινηση ενω ημουνα στο ιντερνετ.Α ξεχασα να σας πω οτι το overclockers.co.uk μου εστειλε mail οτι εχει οριο 2 κιλων για ελλαδα οποτε και δεν μπορει να μου το στειλει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tyxeros

Τουλαχιστον να μας λενε "φιλε δεν μπορουμε τωρα η δεν το εχουμε ελα το φθινοπωρο" να κανονιζουμε και εμεις......

Εμένα μου το έχουν πει κι αυτό (για το φθινόπωρο)...... αφού όμως πρώτα με ταλαιπωρούσαν για κάνα μήνα...........:tomato:
Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 04:20]

Chill out βρε, καλοκαιρι ειναι! Συνηθως, οταν υπαρχει ελλειψη απο κατι στην αγορα, θα ειναι λιγο χειροτερα αμα ειναι και καλοκαιρι ;)

Πες τα ομως να ξεθυμανεις γιατι δεν κανει να μενουνε μεσα σου, το αγχος αυτο σου τρωει ωρες απο την ζωη σου και πρεπει να το βγαζεις :)

once again, Dr.Chosen, has spoken wisely.......

Μην τρελλαινεσαι Γιαννη..... δεν ειναι το μονο ειδος σε ελλειψη ...

αν και σιγουρα το ζητημα συμπεριφορας καταστηματαρχων προς τον πελατη στην Ελλαδα

σηκωνει πολλη κουβεντα...

μια εβδομαδα τωρα ψαχνουμε στη δουλεια να βρουμε εναν τζαμα

για να μας φτιαξει4 καπακια αξιας 3.000 ....

και κανενας δεν ερχεται να δωσει προσφορα......

θελουν παρακαλια....:wall:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από trendy [Χθες, στις 23:51]

jdrogas από που είσαι; Εδώ στο Ηράκλειο εγώ και ο Nycos το είχαμε βρει σχετικά εύκολα το 550TC.

Ειμαι καλαματα εδω δεν το εχουν δει καν πως ειναι εισαι σιγουρος πως υπαρχει διαθεσιμο εκει στην περιοχη σου?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.