GoriLLakoS Posted July 17, 2004 #1 Share Posted July 17, 2004 Σε αυτο thread θα λεμε για τις σπουδες μας!Θα λεμε τι εχουμε σπουδασει κ με τι ασχολουμαστε!!!!Αυτο θα εχει σκοπο να μαθαινουν-παιρνουν(παιρνουμε) ιδεες οι μικροτεροι κ να θυμουνται οι μεγαλυτεροι.....οι υπολοιποι που σπουδαζουν τωρα μαλλον θα βριζουν!χε!χε! Επισης θα ηθελα την γνωμη ολων σας για ποιο θεωρειτε επαγγελμα του μελλοντος! Αρχιζω πρωτος....!Λοιπον,εγω του χρονου τελειωνω το σχολειο κ λεω να παω για μηχανολογος ηλ.υπολογιστων η μια αλλη ιδεα που σκεφτομαι απο μικρος ειναι να γινω chef! Σειρα σας τωρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ram-raider Posted July 17, 2004 #2 Share Posted July 17, 2004 Τελειωσα το 1996 Μηχανικος Παραγωγης και Διοικησης /Πολυτεχνειο Κρητης/ ΧανιαΑσχολουμαι με διυλιστηριακα εργα εντος και εκτος ελλαδος (μεση ανατολη)ΥΓ.Η καλυτερη εποχη της ζωης μου...http://www.tuc.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted July 17, 2004 #3 Share Posted July 17, 2004 Σπουδες :Τελιωσα τωρα το 3ο ετος Mηχανικος Η/Υ και Πληροφορικης ( 2 χρονακια μεινανε ακομα)Δουλεια : Part time στο ελληνικο τμημα της Bytemobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted July 17, 2004 Author #4 Share Posted July 17, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Σπουδες :Τελιωσα τωρα το 3ο ετος Mηχανικος Η/Υ και Πληροφορικης ( 2 χρονακια μεινανε ακομα) Τι ακριβως μαθηματα κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Posted July 17, 2004 #5 Share Posted July 17, 2004 εγω θελω να μπω πολιτικος μηχανικος... ελπιζω να τα καταφερω... φετος στη δευτερα χωρις πολυ διαβασμα εβγαλα 16000 μορια ελπιζω του χρονου να γινουν 18500..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted July 17, 2004 #6 Share Posted July 17, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Τι ακριβως μαθηματα κανεις???? www.ceid.upatras.gr (δες το προγραμμα σπουδων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted July 17, 2004 Author #7 Share Posted July 17, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable www.ceid.upatras.gr (δες το προγραμμα σπουδων) τα προπτυχιακα μαθηματα κοιταω...ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted July 17, 2004 #8 Share Posted July 17, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:42] τα προπτυχιακα μαθηματα κοιταω...ε? παρε direct link του pdf http://www.ceid.upatras.gr/proptyxiaka/odhgos04-05.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted July 17, 2004 #9 Share Posted July 17, 2004 Επιστήμη Υπολογιστών Ηράκλειο Κρήτης, πτυχίο. http://www.csd.uoc.grPart time junior admin στο NOC Πανεπιστημίου και από Σεπτέμβρη στο ΙΤΕ http://www.ics.forth.gr/netlab/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted July 17, 2004 #10 Share Posted July 17, 2004 Τελειωσα περισυ το Μαθηματικο στο ΑΠΘ με κατευθυνση εφαρμοσμενα μαθηματικα.Εκανα μια μικρη διατριβη στο ΤΕΙ πανω στους υπολογιστες ( και καλα για να ειχα καλο βιογραφικο στα μεταπτυχιακα , αλλα ηθελε αλλα πραγματα εκει ) και θα συνεχισω στο ΤΕΙ πληροφορικης εαν ολα πανε καλα. Δουλεια:Χμ χμ δεν μου επιτρεπετε να μιλησω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted July 17, 2004 #11 Share Posted July 17, 2004 Εγώ φέτος έκανα μηχανογραφικό και εβελπιστώ να περάσω στο TEI Πειραιά στη σχολή Υπολογιστικών Συστημάτων αλλιώς Αυτοματισμό Πειραιά (ΤΕΙ) αλλιώς σε κάποιο άλλο ΤΕΙ της ελλάδας με θέμα τους υπολογιστές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted July 17, 2004 #12 Share Posted July 17, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis εγω θελω να μπω πολιτικος μηχανικος... ελπιζω να τα καταφερω... φετος στη δευτερα χωρις πολυ διαβασμα εβγαλα 16000 μορια ελπιζω του χρονου να γινουν 18500..... Και γώ στη Δευτέρα που δεν γ@μιθκα και στο διαβασμα 16290 μορια έβγαλα αλλά φέτος που είδα τον Χριστό φαντάρο και την παναγία να βαράει γερμανικό νούμερο έφαγα την ΠΟΥ@@ @ με τα θέματα που έβαλαν και έβγαλα 14086! Ποτέ μην είσαι πολύ αισιόδοξος για το μελοντικό αποτέλεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Posted July 17, 2004 #13 Share Posted July 17, 2004 Καλησπέρα, το Σεπτέμβρη θεου θέλωντος και καιρού επιτρέπωντος (!!!) τελειώνω (επιτέλους) το Φυσικό Αθήνας και θα κάνω μεταπτυχιακό σε υπολογιστές/αυτοματισμό.Δουλειά : στο πανεπιστήμιο (hardware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Posted July 17, 2004 #14 Share Posted July 17, 2004 Στο τριτο (σχεδον τεταρτο) ετος του τμημτατος ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ του ΑΠΘ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted July 17, 2004 #15 Share Posted July 17, 2004 "Σπουδάζω" ηλεκτρονικός στο Τει Πειραιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Posted July 17, 2004 #16 Share Posted July 17, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 19:11] Σε αυτο thread θα λεμε για τις σπουδες μας!Θα λεμε τι εχουμε σπουδασει κ με τι ασχολουμαστε!!!!Αυτο θα εχει σκοπο να μαθαινουν-παιρνουν(παιρνουμε) ιδεες οι μικροτεροι κ να θυμουνται οι μεγαλυτεροι.....οι υπολοιποι που σπουδαζουν τωρα μαλλον θα βριζουν!χε!χε! Επισης θα ηθελα την γνωμη ολων σας για ποιο θεωρειτε επαγγελμα του μελλοντος! Αρχιζω πρωτος....!Λοιπον,εγω του χρονου τελειωνω το σχολειο κ λεω να παω για μηχανολογος ηλ.υπολογιστων η μια αλλη ιδεα που σκεφτομαι απο μικρος ειναι να γινω chef! Σειρα σας τωρα...... θα ενοεις ηλεκτρολογος μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων.μηχανολογος μηχανικος ειναι αλλο τμημα του πολυτεχνειου.καποτε ηταν κοινο τμημα,μηχανολογων ηλεκτρολογων,ενω εδω και πολλα χρονια εχουν διασπαστει λογω υπερβολικου ευρους τομεων σε δυο διαφορετικα τμηματα.αναμενεται να ξαναδιασπαστουν για τους ιδιους λογους στο μελλον.εγω ειμαι στο τελαυταιο ετος των μηχανολογων μηχανικων του εμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Posted July 18, 2004 #17 Share Posted July 18, 2004 Δηλαδή εγώ είμαι ο άσχετος της υπόθεσης ε; Τεχνολόγος Γεωπόνος στο TEI Καλαμάτας, ειδικότητα Θερμοκηπικές Καλλιέργειες και Ανθοκομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted July 18, 2004 #18 Share Posted July 18, 2004 Σπουδες: Βachelor's degree in Shipping (BCA Πειραιας)Δουλεια: Mεσίτης χυδην φορτιων σε εμπορικα πλοία Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Posted July 18, 2004 #19 Share Posted July 18, 2004 Σπουδές: 5ο έτος ιατρικής Αθηνων. Με λίγα λόγια σου προτείνω το εξής:ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαπό ιατρική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Posted July 18, 2004 #20 Share Posted July 18, 2004 Δυστυχώς οί σπουδές στη Γερμανία (χημικός μηχανικός) δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.