Jump to content

Τι(θα)σπουδασεται-σατε????

GoriLLakoS

Recommended Posts

Σε αυτο thread θα λεμε για τις σπουδες μας!Θα λεμε τι εχουμε σπουδασει κ με τι ασχολουμαστε!!!!Αυτο θα εχει σκοπο να μαθαινουν-παιρνουν(παιρνουμε) ιδεες οι μικροτεροι κ να θυμουνται οι μεγαλυτεροι.....οι υπολοιποι που σπουδαζουν τωρα μαλλον θα βριζουν!χε!χε!

Επισης θα ηθελα την γνωμη ολων σας για ποιο θεωρειτε επαγγελμα του μελλοντος!:D

Αρχιζω πρωτος....!Λοιπον,εγω του χρονου τελειωνω το σχολειο κ λεω να παω για μηχανολογος ηλ.υπολογιστων η μια αλλη ιδεα που σκεφτομαι απο μικρος ειναι να γινω chef!

Σειρα σας τωρα......;)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Τελειωσα το 1996 Μηχανικος Παραγωγης και Διοικησης /Πολυτεχνειο Κρητης/ Χανια

Ασχολουμαι με διυλιστηριακα εργα εντος και εκτος ελλαδος (μεση ανατολη)

ΥΓ.

Η καλυτερη εποχη της ζωης μου...

http://www.tuc.gr

Αρχική απάντηση από unstoppable

Σπουδες :Τελιωσα τωρα το 3ο ετος Mηχανικος Η/Υ και Πληροφορικης ( 2 χρονακια μεινανε ακομα)

Τι ακριβως μαθηματα κανεις????

εγω θελω να μπω πολιτικος μηχανικος... ελπιζω να τα καταφερω... φετος στη δευτερα χωρις πολυ διαβασμα εβγαλα 16000 μορια ελπιζω του χρονου να γινουν 18500.....

Τελειωσα περισυ το Μαθηματικο στο ΑΠΘ με κατευθυνση εφαρμοσμενα μαθηματικα.Εκανα μια μικρη διατριβη στο ΤΕΙ πανω στους υπολογιστες ( και καλα για να ειχα καλο βιογραφικο στα μεταπτυχιακα , αλλα ηθελε αλλα πραγματα εκει ) και θα συνεχισω στο ΤΕΙ πληροφορικης εαν ολα πανε καλα.

Δουλεια:Χμ χμ δεν μου επιτρεπετε να μιλησω....:shifty:

Εγώ φέτος έκανα μηχανογραφικό και εβελπιστώ να περάσω στο TEI Πειραιά στη σχολή Υπολογιστικών Συστημάτων αλλιώς Αυτοματισμό Πειραιά (ΤΕΙ) αλλιώς σε κάποιο άλλο ΤΕΙ της ελλάδας με θέμα τους υπολογιστές.. ;)

Αρχική απάντηση από Elpis

εγω θελω να μπω πολιτικος μηχανικος... ελπιζω να τα καταφερω... φετος στη δευτερα χωρις πολυ διαβασμα εβγαλα 16000 μορια ελπιζω του χρονου να γινουν 18500.....

Και γώ στη Δευτέρα που δεν γ@μιθκα και στο διαβασμα 16290 μορια έβγαλα αλλά φέτος που είδα τον Χριστό φαντάρο και την παναγία να βαράει γερμανικό νούμερο έφαγα την ΠΟΥ@@ @ με τα θέματα που έβαλαν και έβγαλα 14086! Ποτέ μην είσαι πολύ αισιόδοξος για το μελοντικό αποτέλεσμα....

Καλησπέρα, το Σεπτέμβρη θεου θέλωντος και καιρού επιτρέπωντος (!!!) τελειώνω (επιτέλους) το Φυσικό Αθήνας και θα κάνω μεταπτυχιακό σε υπολογιστές/αυτοματισμό.

Δουλειά : στο πανεπιστήμιο (hardware)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 19:11]

Σε αυτο thread θα λεμε για τις σπουδες μας!Θα λεμε τι εχουμε σπουδασει κ με τι ασχολουμαστε!!!!Αυτο θα εχει σκοπο να μαθαινουν-παιρνουν(παιρνουμε) ιδεες οι μικροτεροι κ να θυμουνται οι μεγαλυτεροι.....οι υπολοιποι που σπουδαζουν τωρα μαλλον θα βριζουν!χε!χε!

Επισης θα ηθελα την γνωμη ολων σας για ποιο θεωρειτε επαγγελμα του μελλοντος!:D

Αρχιζω πρωτος....!Λοιπον,εγω του χρονου τελειωνω το σχολειο κ λεω να παω για μηχανολογος ηλ.υπολογιστων η μια αλλη ιδεα που σκεφτομαι απο μικρος ειναι να γινω chef!

Σειρα σας τωρα......;)

θα ενοεις ηλεκτρολογος μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων.μηχανολογος μηχανικος ειναι αλλο τμημα του πολυτεχνειου.καποτε ηταν κοινο τμημα,μηχανολογων ηλεκτρολογων,ενω εδω και πολλα χρονια εχουν διασπαστει λογω υπερβολικου ευρους τομεων σε δυο διαφορετικα τμηματα.αναμενεται να ξαναδιασπαστουν για τους ιδιους λογους στο μελλον.εγω ειμαι στο τελαυταιο ετος των μηχανολογων μηχανικων του εμπ.

Δηλαδή εγώ είμαι ο άσχετος της υπόθεσης ε; :p

Τεχνολόγος Γεωπόνος στο TEI Καλαμάτας, ειδικότητα Θερμοκηπικές Καλλιέργειες και Ανθοκομία:tomato:

Σπουδές: 5ο έτος ιατρικής Αθηνων. Με λίγα λόγια σου προτείνω το εξής:

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

από ιατρική!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.