Jump to content



Το αέρο κλείνει μετά απο λίγο.


Grim95

Recommended Posts

"Καλησπέρα". Εφόσον έκανα ενα update της windows εκανα κανονικά restart. Ολα καλα άνοιξαν τα windows κτλπ,μετα απο λίγα λεπτά ομως το Aero κλείνει απο μόνο του.Έτρεξα to troubleshooter αλα τίποτα. :wall::wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

Σου βγάζει τίποτα λεπτομέρειες ή μήνυμα, ή απλά κλείνει; Μπορεί με το update να μην έκατσε καλά κάποια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί και να σκάει. Το aero κλείνει μόνο του αν δει πρόβλημα. Πχ, αν παίζεις και κάνεις πολλά alt+tab, επειδή το παιχνίδι το κλείνει, αλλά όταν γυρνάς στο desktop το ανοίγει, θεωρεί ότι έχει πρόβλημα και σου βγάζει μήνυμα να το κλείσει.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρες.Τώρα δοκιμάζω τον τρόπο του nickmanak, επείσης μεσα απο το services.msc κανω ρεστάρτ το Dekstop Viewer τα αέρο μένουν ισα ισα για 2 δευτερόλεπτα και μετά πάλι τα ίδια. Λέτε να φτέει η κάρτα γραφικών?

edit:Έβγαλα την gpu απο την pci θύρα,την καθάρισα και όλα φένονται οκ τώρα :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.