Jump to content

παρεξηγηση

nicoc89

Recommended Posts

τελικά το thread ban βγαίνει η ειναι για πάντα? δεν βλέπω να λέει ημέρες.:yu::yu:

υπόσχομαι οτι θα είμαι τύπος και υπογαμός να πουμε, σοβαρότητα τώρα , 22 χρονώνε είμαι και ψηφίζω :lock:

κάντε και lock το θέμα αμα θέλτε , δεν έχει τίποτα άλλο να υποθεί , νομίζω η παρεξήγηση λύθηκε:baby::baby:

Μόνο εμένα με προβληματίζει η συγκεκριμένη τακτική συμπεριφοράς που υιοθετούν πολλοί admins/mods γενικότερα στο web (ασχέτως τα ερεθίσματα που δίνουν απλοί χρήστες) ή πρέπει να χαίρομαι που δείχνουν υπερβολική δυναμική?

Αρκουδέιδες, αλήτες, αισχροί κι οι δυο και φασίστες. Αυτό έχω να πω μόνο, τίποτα άλλο.

τελικά το thread ban βγαίνει η ειναι για πάντα? δεν βλέπω να λέει ημέρες.:yu::yu:

υπόσχομαι οτι θα είμαι τύπος και υπογαμός να πουμε, σοβαρότητα τώρα , 22 χρονώνε είμαι και ψηφίζω :lock:

κάντε και lock το θέμα αμα θέλτε , δεν έχει τίποτα άλλο να υποθεί , νομίζω η παρεξήγηση λύθηκε:baby::baby:

Ζηλεύω το χιούμορ σου!

:suicide:

Ζηλεύω το χιούμορ σου!

:suicide:

εγω πάλι αναρωτιέμαι πως γίνεται οταν μιλάω σοβαρά να μην παίρνω απάντηση :hmm::suicide:

Αυτή η σοβαρότητα σου είναι που αφήνει τους υπόλοιπους κομπλεξικούς άφωνους και δεν μπορούνε να σου απαντήσουνε.

was here

αν και θα ηθελα να μαθω απο ΤΙ ξεκινησε ολο αυτο και απο ποιο θεμα...

Καλή ψήφο παίδες, το θέμα κλειδώνει και πάει στα τάρταρα.

Αρκουδέιδες, αλήτες, αισχροί κι οι δυο και φασίστες. Αυτό έχω να πω μόνο, τίποτα άλλο.

Συμφωνώ απολύτως. Χειρότεροι από όλους βέβαια είναι οι founders. Αυτοί είναι που βάζουν φαινομενικά αθώα threads τύπου "Ζητούνται mods" στα οποία ανταποκρίνονται καλοκάγαθα μέλη με μοναδικό στόχο στην ζωή τους να βοηθήσουν τους υπολοίπους. Γρήγορα όμως κάτω από την σατανική επιρροή των founders μετατρέπονται σε φασιστοειδή borg καλλιεργούν μίσος, επιβάλουν απόψεις, λογοκρίνουν, τρομοκρατούν με κάρτες και μπάνια, σου ζητάνε να ανοίξεις νέο thread!

Δεν είναι τίποτα. Απλά φτιάχνω ψυχολογία για την κάλπη.

[MENTION=23523]nicoc89[/MENTION]

Τελικά φεύγεις ή μένεις; Μπερδεύτηκα.

Α! και μια ερώτηση ακόμα. Fun club για την νοητική σου ανωτερότητα παίζει ή μόνο για την εξωτερική εμφάνιση; Έχει συνδρομή ή είναι δωρεάν;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.