Jump to content



Δειξτε τα Bugs των παιχνιδιων


Stefanos6

Recommended Posts

Πηρα την πρωτοβουλια να φτιαξω αυτο το thread ετσι ωστε να καταγραφει και να δειχνει κανεις καποια εμφανεστατα και γελοια Bugs.Και ξεκιναω με ενα bug του thief 3 οπου το κεφαλι τοθ garret εχει περασει μεσα απο ενα "βωμό" :confused:

post-1031-1416071150,781_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Stefanos6

Οχι ρε ηρεμησε!Απλως ειπα να δειχναμε κανα καλο μπας και γελαγαμε λιγο.

Αυτο προβλημα προκαλειτε απο το Collision Detection(διαδικασια με την οποια γινεται η επαφη μεταξυ αντικειμενων) επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει πολυ αποτελεσματικος αλγοριθμος.

Τα πιο τρανταχτα τετοιου ειδους bugs θα τα βρεις στο Nba Live.

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως περικλείουν τα αντικείμενα με έναν κύλινδρο και η ανίχνευση σύγκρουσης γίνεται με βάση αυτόν. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο (πιο μεγάλη ακρίβεια) αλλά και περισσότεροι υπολογισμοι... Συνεπώς δεν έγινε σωστό collision detection και πέρασε το κεφάλι μέσα πο το αντικείμενο

Link to comment
Share on other sites

DOOM 3 Bugs....

Οι στρατιώτες με τα machine guns αντιστέκονται στο κακό που τους έχει κυριεύσει και προτάσσουν τα στήθη τους για να θυσιαστούν και να μην κάνουν κακό...

Τον βλέπεις από μακριά, στην αρχή είσαι διστακτικός και πας σιγά σιγά.... κοντά του με το όπλο...

post-644-1416071152,5607_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.