Jump to content



Ηχεία Creative S750 7.1 700W (καμμένος ενισχυτής)


Τζώρτζης

Recommended Posts

00074908.jpg

Πωλούνται για ανταλλακτικά λοιπόν, τα 7 ηχεία του με τα καλώδια και τις βάσεις τους, ο ενισχυτής με το woofer και η μονάδα ελέγχου μαζί με το τηλεχειριστήριο.

Ανοίχτηκε το κουτί του ενισχυτή αλλά δεν βρέθηκε κάποιο εμφανές πρόβλημα.

Προφανώς να διορθώνονται από επαγγελματία του είδους.

Τα Creative Gigaworks S750 με τεχνολογία THX είναι μία επανάσταση στον προηγμένο ήχο για προσωπικούς υπολογιστές. Αποτέλεσμα της τελευταίας και πιο προηγμένης έρευνας, τα 7 ηχεία ενσωματώνουν Super Tweeters τιτανίου για άριστη απόκριση στις υψηλές συχνότητες και εντυπωσιακά αποτελέσματα με DVD-Audio, ενώ το τεράστιο Subwoofer προσφέρει ιδιαίτερη ένταση και λεπτομέρεια στις χαμηλές συχνότητες. Όταν χρησιμοποιηθούν με κάρτα Creative Sound Blaster 7.1 προσφέρουν μια καταπληκτική εμπειρία Surround ήχου σε ταινίες και παιχνίδια. Χάρη στο CMSS Up-Mix, τα ηχεία μπορύν να χρησιμοποιηθούν και με κάρτες 5.1 ή 6.1 δημιουργώντας ένα καταπληκτικά ακουστικό surround περιβάλλον. Περιέχει θύρες line-in, ακουστικών και το Creatve M-PORT για διασύνδεση με συμβατά MP3 Players. Το βολικό τηλεχειριστήριο δίνει περιεκτικό έλεγχο για ένταση ήχου, tone και ρυθμίσεις Surround.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 70 Watt RMS ανά κανάλι, 210 Watt RMS subwoofer, Απόκριση συχνότητας: 20Hz ~ 40kHz, SNR: 99 dB

Περιεχόμενα Πακέτου: 7 ηχεία (δορυφόροι) με δυνατότητα ανάρτηση σε τοίχο, 1 Subwoofer, 1 Audio Control Pod, 1 Ασύρματο Τηλεχειριστήριο, 6 βάσεις (μικρές), 1 βάση (μεγάλη), 3 καλώδια 3 μέτρων για τα μπροστινά ηχεία, 2 καλώδια 5 μέτρων για τα πλαϊνά ηχεία, 2 καλώδια 7 μέτρων για τα πίσω ηχεία, Καλώδιο ήχου 7.1, Εγχειρίδιο Χρήσης

Τιμή 100€.

Κατά προτίμηση συνάντηση στην Αττική, αλλά αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα έπειτα από κατάθεση σε τραπεζικό μου λογαριασμό με έξοδα παραλήπτη.

Link to comment
Share on other sites

Ενδεχομένως να ενδιαφέρομαι.

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ηχεία εμφανισιακά?

Ευχαριστώ

Άριστη εμφανισιακή κατάσταση.

Περιοχή Β.Προάστεια. Περισσότερα για περιοχή και συνάντηση μέσω π.μ. παρακαλώ.

FS.jpg

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=11556]foivoleon[/MENTION]

Άψογος ο Φοίβος, σε ευχαριστώ για την εξαιρετική από όλες τις απόψεις συναλλαγή!

Ας κλείσει η αγγελία, ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και το thelab για τη φιλοξενία της.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.