Jump to content



κουκουρουκου 6.5 Invitation (ιονκαννον)


Havic

Recommended Posts

Πουλάω κουκουρουκου invitation στο κουκουρουκου 20€.

28€ έχει στο σοκοφρετα .

Τα χρήματα με συνάντηση σε σταθμό του μετρό Αθήνα ή δυτικά προάστια.

Μαζί θα δοθούν και 31 items.

κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου κουκουρουκου

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το περιεχόμενο της αγγελίας, απλώς θα αναφέρω ότι στα 28 ευρώ που πωλείται στο κουκουρουκου σου δίνει επιπλέον περιεχόμενο αξίας 10 ευρώ(cosmetics).

Το συγκεκριμένο invite μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος δωρεάν(αν ξέρει που να ψάξει).

Φιλικά πάντα και ως προς ενημέρωση του υπολοίπου φόρουμ.:)

Link to comment
Share on other sites

acbgQ.jpg

Ευτυχώς που πρόλαβες και πόσταρες για να ξεσκεπάσεις την απάτη μου και έσωσες όλο το forum… bitch plz

Αν έπρεπε να κάνω και review για το invite σορρυ δεν το ήξερα…. Εξάλλου αμφιβάλλω αν κάποιος που έπαιζε κουκουρουκου ή δεν ξέρει ότι η σοκολάτα με αμυγδαλα όταν κυκλοφορήσει θα είναι free to play.

Ότι κάποιος μπορεί να προμηθευτεί φουντούκια δωρεάν μας το είπες, το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να γίνει αποδεκτό το αίτημα του δεν μας το λες, γιατί;

Τα 11 items που δίνει μπορείς και αυτά να τα κερδίσεις δωρεάν, αυτό γιατί δεν το αναφέρεις;

Link to comment
Share on other sites

Eκτος του οτι ειναι παρανομη αυτη η πωληση με βαση τους κανονες του ΙΟΝΚΑΝΝΟΝ.

Όπως και όλα τα t 0rrent που κατεβάζεις και μην διαβάσω τίποτα του στυλ εγώ είμαι η χουάνα η παρθένα.

Link to comment
Share on other sites

Ασχετο...Δεν πουλησα κανενα περιεχομενο απο τα torrent που κατεβαζω με αντιτιμο εδω μεσα.Και συγγνωμη αλλα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα σου.

Καλες πωλησεις.

Είπα εγώ ότι πούλησες; Που ακριβώς το διάβασες αυτό, πες μου; Εγώ είπα ότι να κατεβάζεις υλικό με πνευματικά δικαιώματα και αυτό είναι παράνομο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν σε πειράζει που δεν τηρείς τους νόμους, μόνο όποτε συμφέρει.

Για τα τραγούδια που έχεις βάλει στο site σου, που υπάρχει στην υπογραφή σου, έχεις την αντίστοιχη άδεια;

Και εγώ τον χειμώνα που μας πέρασε έψαχνα σκληρό και τον πλήρωσα διπλάσια τιμή από την αναγραφόμενη στην απόδειξη η αγορά έγινε από εδώ όχι άλλο forum, παραπονέθηκα; Αν ήθελα δεν τον αγόραζα, it’s the same thing και στο κάτω κάτω δεν το πουλάω ακριβότερα από το steam ούτε υποχρεώνω κανένα να αγοράσει.

Και btw ούτε εμένα μου αρέσει το thread hijack αλλά να που γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Για τα τραγουδια στο site υπαρχει αδεια.

Και δεν νομιζω οτι εχει να κανει τοσο με τους νομους οσο οτι εδω ειναι μια κοινοτητα που υπαρχει για να βοηθαει να ενημερωνει και να διευκολυνει τα μελη της.

Συμφωνω για το thread hijack και σιγουρα δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται αλλα η ενημερωση προς τους αλλους συμforumites προεχει απο το hijack.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.