Snake Posted September 7, 2004 #1 Share Posted September 7, 2004 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να αποκτήσω μια γραμμή ADSL?(Μόνο άπο τον ΟΤΕ?)Επίσης μπορείτε να μου πείτε πόσο κοστίζει και θα την πληρώνω κάθε μήνα?(Αν ναι πόσο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Posted September 7, 2004 #2 Share Posted September 7, 2004 Φιλε snake δεν ξερω και πολλα απο adsl ομως ξερω που μπορεις να μαθεις τα παντα και για το αν υπαρχει στην περιοχη που μενειςχτυπα με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Posted September 7, 2004 Author #3 Share Posted September 7, 2004 Thanks Setos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Posted September 7, 2004 #4 Share Posted September 7, 2004 εκτος απο τον ΟΤΕ, υπαρχει και η vivodi. παγιο υπολογισε γυρω στα 30 ευρω, οι συνδεσεις ξεκινανε απο τα 10 μεχρι τα 40-50+ το μηνα. απο εξοπλισμο, με ενα ρουτερακι των 70-80 ευρω εισαι αρχοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Posted September 7, 2004 #5 Share Posted September 7, 2004 Πόσο κοστίζει η ADSL πρόσβαση; Τα τέλη με τα οποία επιβαρύνεστε είναι τα πάγια μηνιαία τέλη ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης που επιλέγετε και ένα εφ' άπαξ τέλος ενεργοποίησης. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε το modem απο τον ΟΤΕ και αναλάβουμε και την εγκατάσταση στο χώρο σας, χρεώνεστε και ένα εφ' άπαξ τέλος εγκατάστασης. Αναλυτικότερα: Βασικά τέλη Τέλος ενεργοποίησης 34,99 Τέλος εγκατάστασης 44,99 Μηνιαίο τέλος high stream 384 24,99 Τα ανωτέρω τέλη δεν περιλαμβάνουν: ΦΠΑ. Το πάγιο τέλος της τηλεφωνικής γράμμης (PSTN ή ISDN-BRA) με την αντίστοιχη χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Το κόστος του modem ADSL που θα εγκατασταθεί στο χώρο σας. Τα επιπλέον φίλτρα, πέρα του ενός, που θα χρειαστείτε. Τα τέλη που θα σας χρεώνει ο πάροχος (ISP) για την υπηρεσία του Fast Internet. Χρησιμοποιώντας το ADSL τι πληρώνω; Με την ADSL πρόσβαση πληρώνετε στον ΟΤΕ: Το πάγιο μηνιαίο τέλος της ADSL πρόσβασης (χωρίς χρονοχρέωση) ανάλογα με το πακέτο ταχύτητας που επιθυμείτε. Το πάγιο μηνιαίο τέλος της τηλεφωνικής σας γραμμής (PSTN ή ISDN-BRA) με την αντίστοιχη χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. Επιπλέον, προκειμένου να έχετε την υπηρεσία του Fast Internet, θα επιβαρύνεστε με τα τέλη του Πάροχου (ISP) της επιλογής σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Posted September 7, 2004 #6 Share Posted September 7, 2004 Η γνώμη μου είναι ότι είναι ακόμη ψηλά οι τιμές.Εκεί που καλά καλά σκεφτόμασταν για ISDN 128 τώρα έβγαλαν την ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Posted September 8, 2004 #7 Share Posted September 8, 2004 μωρε δεν ειπε κανενας οτι ειναι φτηνα. αλλα οταν βγαζεις μεροκαματα καθε μερα στον νετ, ερχεται πιο φτηνα τελικα, ασε που κατεβαζεις με 40Κ κι οχι με 5Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Posted September 8, 2004 #8 Share Posted September 8, 2004 Εγώ θα πρότεινα Vivodi, γιατί1) Είναι η φθηνότερη2) Πολύ καλές ταχύτητες3) Αξιοπιστία4) Το πιο σημαντικό DSL PHONE!!! 8 πάγιο τον μήνα και έχεις τσάμπα αστικές και υπεραστικές κλήσεις για τους 2 επόμενους μήνες και απο εκεί και πέρα 150λεπτα/μήνα Χρόνο ομιλία δωρεάν συμπεριλαμβανομένου κινητά.Δεν είμαι κανένας υπάλληλος της Vivodi απλά στη προτείνω γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Όσο για τις τιμές ναί είναι υψηλές αλλά είναι και πιό φθηνά απο PSTN και ISDN και συμφέρει κιόλαςεδώ πληρώνεις σύνολο 57 και κατεβάζεις με 40Κ όλη μέρα. με PSTN - ISDN Αν υποθέσουμε ότι θές 25 τον μήνα για την συνδρομή και θα κάνεις σίγουρα μια 50άρα τον μήνα στο ίντερνετ με τη PSTN και θα κατεβάζεις με 4-5κ και θα είσαι μέσα το 1/10 του χρόνου που θα ήσουν με τη DSL, το συμπέρασμα είναι ότι και πιο φθηνή είναι η DSL και πιο συμφέρουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 8, 2004 #9 Share Posted September 8, 2004 Απο pings πως παει ομως, παλαιοτερα δεν πηγαινε και πολυ καλα μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Posted September 8, 2004 #10 Share Posted September 8, 2004 Δέν είναι και τα καλύτερα απ'ότι ξέρω, αλλά προσωπικά δεν με έχει απασχολήσει γιατί δεν παίζω δικτυακά Games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Posted September 8, 2004 #11 Share Posted September 8, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:55] Απο pings πως παει ομως, παλαιοτερα δεν πηγαινε και πολυ καλα μου φαινεται. Τι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 8, 2004 #12 Share Posted September 8, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Τι είναι αυτό; Ο χρονος που κανει να απαντησει καποιος server σε ενα μυνημα σου. Κατι το οποιο ειναι τεραστιας σημασιας σε online games Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Posted September 8, 2004 #13 Share Posted September 8, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:55] Ο χρονος που κανει να απαντησει καποιος server σε ενα μυνημα σου. Κατι το οποιο ειναι τεραστιας σημασιας σε online games Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 8, 2004 #14 Share Posted September 8, 2004 Η γνώμη μου είναι ότι είναι ακόμη ψηλά οι τιμές.Εκεί που καλά καλά σκεφτόμασταν για ISDN 128 τώρα έβγαλαν την ADSLναι αλλά ξεχνάς το flat rate, που αν έμπαινες πολύ τα σκαγες, ειδικά με την 128 πλήρωνες 2x το τηλέφωνο.DSL από δεκέμβρη μέχρι ιούνιο είχα server 24/7 μέσα!!οι τιμές σιγά σιγά πέφτουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 8, 2004 #15 Share Posted September 8, 2004 αλήθεια τι ping έχετε περίπου???100-160 ms είναι καλά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Posted September 8, 2004 #16 Share Posted September 8, 2004 Κάπου εκεί (110-150) με otenet στους servers του μουλαριού,αλλά έχω δεί και κάτι 500 και 1000 για ώρες.:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 8, 2004 #17 Share Posted September 8, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris αλήθεια τι ping έχετε περίπου???100-160 ms είναι καλά?? Αν μιλας για ελληνικους servers ειναι χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted September 8, 2004 #18 Share Posted September 8, 2004 Κατω απο 100 θεωρειτε καλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 8, 2004 #19 Share Posted September 8, 2004 όχι εννοώ γενικά για online gaming, γιατί τόσο έπιανα κατά μέσο όρο στο colin 4βέβαια οι server δεν ήταν ελληνικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 8, 2004 #20 Share Posted September 8, 2004 Ρε παιδια μου στειλανε ενα newsteller απο την hol κ λενε να εβαζα τον αριθμο μου ωστε να δω αν εχω δυνατοτητα για adsl απο τον ποτε!Το εβαλα κ μου εγραψεδυνατοτητα για adsl μονο πανω σε pstn γραμμη κ οχι για ISDN......υπαρχει διαφορα στις ταχυτητες η καμια σχεση????Σε τι διαφερουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.