Jump to content



PCI Modem σε laptop


GoriLLakoS

Recommended Posts

Πριν απο λιγο(μαμοτη μου ουτε φορματ δεν προλαβα να κανω)μου φερανε ενα laptop γιατι μου λενε ''δεν μπαινει στο ιντερνετ".....τελικα δεν ειχε drivers για το pci modem...παω διαχειριση συσκευων,το βρισκει,παω να βρω οδηγους(κανονικα δεν εχουν τα windows δικους τους για καθε συσκευη????) κ τιποτα...δεν βρισκει ουτε εκει οδηγους να εγκαταστησει....τι κανω τωρα λοιπον????|Download drivers for pci modem τους εγκαθιστω κ οκ?????

Link to comment
Share on other sites

Παω απο τον οδηγο προσθηκης υλικου,βρισκει το μοντεμ(με το κλασσικο κιτρικο ερωτηματικο διπλα),δεν βρισκει προγραμμα εγκαταστασης κ βγαζει στην επομενη οθονη το μυνημα....Δεν εχουν εγκατασταθει τα προγραμματα οδηγησης για αυτην την συσκευη(Κωδικος 28)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από LordOfRings

τι μαρκα ειναι το modem ?.

μπες ιντερνετ βρες drivers και βαλτους ...

δεν βρισκω πουθενα την μαρκα του....μαλλον θα το ανοιξω να δω την μαρκα κ θα τον ξανακλεισω....!:devil:

Link to comment
Share on other sites

Τα laptop δεν έχουν PCI. Μήπως εννοείς PCMCIA; Αυτήν μπορείς να την βγάλεις έξω και να δεις τι μάρκα είναι. Αν δεν ξέρεις τι μάρκα είναι μπες στο site του κατασκευαστή, δώσε το μοντέλο του laptop και κατέβασε του drivers του. Σε ένα compaq που έχω έτσι βρίσκω τους drivers όταν χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites

τα λαπτοπ δεν εχουν pci...τα περιφεριακα τους(ήχος/μοντεμ/δικτυο) ειναι ονμπορντ αλλα τα αναγνωριζει σαν pci...οπως τις ονμπορντ καρτες δικτυο που τις βλεπει σαν pci communication devices..και τις καρτες ηχου pci multimedia device...

τελος παντων...καλυτερη λυση ειναι αυτη του trendy...πες στο site της κατασκευαστριας και κατεβασε τους οδηγους για το μοντεμ του συγκεκριμενου μοντελου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.