Jump to content



Homeworld: Deserts of Kharak


acct

Recommended Posts

Ακόμη ένα ενδιαφέρον RTS φαίνεται ότι ετοιμάζεται από βετεράνους της Relic που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα Homeworld (από τα αγαπημένα μου παιχνίδια). Το παιχνίδι θα λέγεται Hardware: Shipbreakers και θα είναι free to play.

Από ό,τι φαίνεται, ετοιμάζονται για closed beta, για την οποία μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Παρότι η δράση θα εκτυλίσσεται σε έναν πλανήτη κι όχι στο διάστημα, το πιο πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησαν θυμίζει πολύ Homeworld στην αισθητική του, οπότε έστω από νοσταλγία θα παρακολουθώ τη συνέχεια, ειδικά αφού δεν περιμένω προκοπή από την Gearbox.

Link to comment
Share on other sites

Όλο το πακέτο, ακόμη και η παράλλαξη θυμίζει Homeworld. Δεν εκπλήσσομαι, δεδομένων των ανθρώπων που το φτιάχνουν:

CEO: art director Homeworld, Homeworld 2, Dawn of War, Company of Heroes

CVO: art director/visual development supervisor Company of Heroes, Dawn of War 2, Warhammer 40,000: Space Marine

CCO: lead artist Homeworld

Αν και είμαι αρκετά επιφυλακτικός για το f2p σε RTS, για την ώρα μου μοιάζει σαν multiplayer Dune το κόνσεπτ. Λένε βέβαια ότι θα έχει και καλό PvE, αλλά πριν το δω στην πράξη κρατάω μικρό καλάθι. Κλείνω με λίγα λόγια από τον Daniel Irish, παραγωγό των Myst μεταξύ άλλων, επίσης μέλος της BBI που φτιάχνει το Hardware.

Hardware: Shipbreakers shares some DNA with Homeworld for sure, but any gameplay connection to that IP is purely stylistic at most. We’re inspired by that franchise and all that it delivered to fans over the years, but today it is a new world, new business models and new player expectations. We’re planning to deliver on a new promise of an awesome RTS experience set in a unique sci-fi backdrop of deep fiction. Just like Homeworld was groundbreaking in its day, Hardware is being setup to usher in the next era of RTS revolution.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αρχίζει να εμπλέκεται πολύ η Gearbox και δεν ξέρω αν είναι οπωσδήποτε για καλό... Αφήνοντας απ' έξω την προδιαγεγραμμένη επιτυχία του Borderlands 2, οι τελευταίες τους απόπειρες ήταν με το Colonial Marines και το Duke Nukem Forever. Παρότι και τα 2 είναι πολύ σπουδαία IP και σίγουρα πιο δημοφιλή από το Homeworld, απέτυχαν οικτρά.

Πραγματικά εύχομαι να μην επιφυλάσσεται η ίδια τύχη για το Shipbreakers.

Πάντως, ατυχώς, η μόνη ενότητα που ενημερώνεται στη σελίδα της BBI είναι η press | Blackbird Interactive, όπου περιλαμβάνονται και τα νέα της επέδυσης της Gearbox. Αν ήταν λίγο πιο δραστήριοι σε αυτόν τον τομέα, νομίζω θα είχαν εξασφαλίσει περισσότερη χρηματοδότηση από τον κόσμο.

Πιο πρόσφατα: The PA Report - Why Gearbox bought Homeworld, and how they’re putting it back into the hands of those who created it

Link to comment
Share on other sites

Το Homeworld ήταν πάρα πολυ καλό αλλά ποιος το θυμάται πια,αν δεις όλες τις λίστες του στυλ "Καλύτερο strategy" και ανάλογες ελάχιστες αναφέρουν το Homeworld,ακόμα και εδώ στο forum αν κάναμε μια δημοσκόπηση αρκετοί δεν θα το ξέρουν καν.Ίσως για αυτό να μην είχαν και την χρηματοδότηση που περίμεναν από τον κόσμο.

Πραγματικά εύχομαι και εγώ να μην έχει το Shipbreakers την ίδια τύχη με τα Colonial Marines και Duke nukem forever.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε τα πρώτα δείγματα ανάπτυξης μετα την συμφωνία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Εμπρός καλό μου φτυάρι.

 

Που είχαμε μείνει με αυτό το game? Aααα ναι http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-02-hardware-shipbreakers-now-an-official-homeworld-game

Ενσωματώθηκε στο σύμπαν του Homeworld άλλαξε όνομα σε Homeworld:shipbreakers και σήμερα βλέπω αυτό στο steam

 

http://store.steampowered.com/app/281610/?snr=1_4_4__100_11και σκέφτηκα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει. Άλλαξε πάλι όνομα και available για preorder πια.

 

 

Κρίμα που βγαίνει μια μέρα μετά το Blade and soul στις 20 Ιανουαρίου του 2016. :p

Έγινε επεξεργασία από nucleus
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.