Jump to content



Προβλημα με usb port απο Sony mp3 player - μια ιδεα για επεμβαση πανω στο usb


LowInertia

Recommended Posts

Εχω ενα mp3 Sony NW series 4gb. Το αγορασα πριν κανα 6μηνο και ενω ολα λειτουργουσαν ρολοι, πριν κανα 3μηνο σταματησε να αναγνωριζεται απο οποιο pc και να το συνεδεα. Δηλαδη, το pc δεν αναγνωριζε τη συνδεση συσκευης, το mp3 δε φορτιζε αλλα απεναντιας αρχιζε να παιζει μουσικη σαν να πατουσα play. Μετα απο πολυ κοπο παρατηρησα οτι μπορω μονο να το φορτιζω οταν το συνδεω σε φορτιστη τοιχου USB. Το κακο ειναι οτι εχω μεινει με την ιδια μουσικη εδω και 3 μηνες και δε μπορω να την αλλαξω. Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει και αν επισκευαζεται? Ειχα μια ιδεα, αν και δεν πολυπιανουν τα χερια μου. Να το ανοιξω δηλαδη και να αντικαταστησω το usb port του με αυτο ενος αλλου, παλαιοτερου mp3 της Sony. Λετε να ειναι εφικτο?

υ.γ. μη ρωτησετε για εγγυηση, την εχασα ο *******. :(

Link to comment
Share on other sites

Όταν το είχες αγοράσει, δεν είχες δώσει όνομα στο μαγαζί?

Το να βγάλεις το usb και να κολλήσεις καινούριο είναι ιδιαίτερα challenging αν δεν έχεις παίξει λίγο με το κολλητήρι.

Από κάπου πρέπει βέβαια να ξεκινάει κανείς...

Link to comment
Share on other sites

Aσε αδερφε, αυτο ηταν το αλλο μου ζορι. Η αποδειξη ηταν ονομαστικη αλλα οταν πηγα και εδωσα ονομα, μου ειπαν οτι θελουν κι αλλες πληροφοριες και τις αλλες δε τις θυμομουν καλα (τι διευθυνση ειχα δωσει και τι οδο) και πηρα τα @@ μου. :(

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μη χρειάζεται αλλαγή το USB port, αλλά ένα πέρασμα οι κολλήσει του με το κολλητήρι. Μπορεί απλός κάποια κόλληση να ξεκόλλησε.

Mακαρι γιατι αν θελει μεγαλη επεμβαση, θα μου μεινει στα χερια πολυ φοβαμαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.