Jump to content



A Song of Ice and Fire - Spoiler-Free Zone


Recommended Posts

Και εδώ όπως καταλαβαίνετε είναι για όλους εμάς που ξεστραβωθήκανε να διαβάζουν τα βιβλία και καταπιέζομαστε από την κοινή ευγένεια να μην χαλάμε το σασπένς στους άλλους.

So, ποιος άλλος περιμένει με ανυπομονησία τους γάμους του Joffrey και το τελειωτικό ξεπάστρεμα του; :D

Link to comment
Share on other sites

Τι σας έχει πιάσει με αυτή τη θεωρία; :p

Ή το άλλο, ότι ο Jon θα παντρευτεί την Danerys.

Βασικά πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι, "Είναι όντως νεκρός ο Jon ή θα τον αναστήσει η Melisandre"?

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς δεν είναι νεκρός. Τόσες προφητείες έχει δει η μελισαντερ. Τώρα άμα τον αναστησουν, ή παιχτει κάνα κόλπο του στυλ πάει η ψυχή του στο ghost και επιστρέψει δε ξέρω.

Πάντως ο συγγραφέας έκανε πάλι τα γνωστά του με τον πριγκηπα του dorne. Ωπ, νέος γαματος χαρακτήρας, πάρε ιστορία κτλ, ε, ας τον σκοτώσουμε για την πλάκα.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ είμαστε, το θέμα μου!

Για τον Snow, πανικός παντού τόσα χρόνια για το αν ζει η πέθανε. Κάνουν τέτοιες συζητήσεις για χαρακτήρα αυτής της σειράς βιβλίων; Μετά απο 5 βιβλία πρέπει να είχαν καταλάβει ότι όλα ανατρέπονται. Μακάρι να γράφει στο πρώτο~δεύτερο κεφάλαιο του νέου βιβλίου οτι τελικά σκοτώθηκε. Και μετά να τον εμφανίσει ξαφνικά ζωντανό! Την μητριά του την βρήκαν νεκρή αρκετών ημερών με κομμένη καρωτίδα στο ποτάμι και την ανέστησαν. Ποντάρω αρκετά σε αυτό γιατί η λογική του συγγραφέα είναι απλή, "Τι πιστεύουν οι fans; Αυτό και το άλλο; Ε, ούτε αυτό θα γράψω ούτε το άλλο!".

Το ίδιο και για την θεωρία που θέλει τον Snow να μην είναι τόσο Snow αλλά Targaryen, έχει καεί απο την στιγμή που κυκλοφόρησε, ο Martin είναι γάτος και δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήμη -πόσο μάλλον αυτή που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής-, ακόμα και αν χρειαστεί να γράψει από την αρχή ολόκληρα κεφάλαια και να αλλάξει αυτό που είχε αρχικά στο μυαλό του. Εδώ θεωρώ οτι θα βγει ή γιος του μεγάλου αδερφού του Ned, του Brandon που γράφτηκε στο βιβλίο μέσα στις άκρες ότι κοιμήθηκε με την Ashara Dayne κατά το ιστορικά σημαντικό Tourney at Harrenhal και υπάρχουν υπόνοιες οτι αυτή έμεινε έγκυος. Επίσης μπορεί απλά να βγει παιδί του Benjen Stark που είχε μείνει ως Strark of the North στο Winterfell κατα τον πόλεμο και στο τέλος του ξαφνικά αποφάσισε να ντυθεί στα μαυρα. Το ότι είναι Stark είναι βέβαιο γιατί είχε πει ο Ned στην γυναίκα του όταν τον έφερε οτι μην με ρωτήσεις ξανά για αυτόν, είναι αίμα μου (ποτέ δεν είπε γιος μου). Σε κάθε περίπτωση είπε ότι είπε γιατί ήθελε να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειας του πρώτα και δεν τον ενδιέφερε την θα πουν για την περίφημη δική του τιμιότητα και λόγο.

Τα μεγάλα μυστήρια είναι ο τελευταίος greenseer -η μορφή που κοιμάται στις ρίζες και συναντά ο Bran-, η καταγωγή των γνήσιων White Walkers -πέρα απο τις ιστορίες της γριάς-, το τι πραγματικά έγινε στην Valyria, ο άνθρωπος κλειδί για την καταγωγή του Snow o Howland Reed, o "Coldhands" και τέλος τα Children of the forest.

Link to comment
Share on other sites

Τα έχει έτοιμα τα χειρόγραφα, απλά μένει να χωρίσει κεφάλαια και να αποφασίσει την σειρά τους στα βιβλία. Ήταν και εμένα φόβος αλλά τελείωσε όταν ξεκίνησε η σειρά, δεσμεύτηκε να τα έχει στην ώρα τους ώστε να υπάρχει υλικό έτοιμο όταν θα το χρειαστούν για να γυρίσουν τις τελευταίες seasons.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι στιγμής ναι, απο τις επόμενες λογικά όχι. Τα βιβλία 4 και 5 τα έγραψε μαζί και κόπηκαν ως εξελίξεις στο Νότο και στο Βορρά επειδή ήταν μεγάλα σε όγκο. Επειδή τα γεγονότα τους συμβαίνουν παράλληλα όμως μάλλον θα βλέπουμε τις σκηνές τους ταυτόχρονα απο του χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

Αίσχος, αίσχος, ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά γιατί πρέπει να περιμένουμε ακόμα 1 season για να πεθάνει ο Joffrey? Και γιατί δεν μας έδειξε την νεκρανάσταση της Καιτλυν;;;; Δεν χωράγανε 3 μέρες σε ένα επεισόδιο και πρέπει να περιμένουμε ~9 μήνες;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.