Jump to content



laptop χανει την ημερομηνια


argy1

Recommended Posts

Μετα απο διακοπη ρευματος χανει την ημερομηνια.Δεν θα με πειραζε αν δεν ειχαν προβλημμα καποια προγραμματα που τρεχει αλλα ειναι πολυ κουραστικο να συμβαινει συνεχεια και το laptop χρησιμοποιειται ως σταθερο σε μαγαζι.Το μηχανημα ειχε vista για πολλα χρονια και προσφατα βαλαμε 7.Το προβλημμα αυτο με την ημερομηνια το ειχε ξανακανει μια φορα με τα vista και το κανει πιο συχνα οσο περναει ο καιρος με τα 7.Παιζει να θελει αλλαγη η μπαταρια της μητρικης του? Το μηχανημα αυτο να σημειωσω οτι ειναι πανω απο 5 χρονων και παρολο που μεχρι και σημερα εχει καλλες προδιαγραφες αναρωτιεμαι αν υπαρχει περιπτωση να εχει πεσει η μπαταρια γιατι τα τελευταια χρονια ειναι καθημερινα στην πριζα επι 24/7.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς έχεις αλλά ένα hp netbook που πέρασε απο τα χέρια μου τελευταία σειρά 1χχχ ανοίγει πανεύκολα. Βγάζεις την μπαταρία και με τον ίδιο μωχλό σπρώχνεις το καπάκι προς την άλλη και ανοίγει. Δεν θυμάμαι αν βλέπεις την εσωτερική μπαταρία όμως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.