Jump to content

speed ssd

stathis0192

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σε ολους εχτες εβαλα εναν ssd sata3 στο laptop μου δηλαδη σε sata2 ο δισκος ειναι sandisk 64gb και θελω σχολια αν αποδιδει καλα....read 511 και write 199.με το as ssd benchmark. δεν ξερω να ανεβασω φωτο αλιως θα ανεβαζα...

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

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Αν σκεφτείς ότι ο κατασκευαστής δίνει τιμές 490 read και 240 write είσαι καλά. Εντύπωση μου κάνει βέβαια το υψηλό read σου γιατί τέτοια τιμή είναι για sata 3 και όχι για sata 2 που έχεις εσύ. Για κανε και άλλα τεστ με άλλα προγράμματα...

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

βεβαια ο sandisk ειναι απο τους χειροτερους δισκους σε iops και random read writes.

Τα read παραείναι πολλά.

Δε νομίζω πως είναι σωστό.

Sata2 εχει ο άνθρωπος.

jax7480 έγραψε:
Χωρίς να ξέρουμε ποιο είναι το laptop, πως βγήκε το συμπέρασμα πως είναι SATA2;

Επειδη μας το είπε;

Μια χαρά είναι τα νούμερα. Το M880G/SB820M έχει sataIII.

Παράθεση
Supports six Third generation SATA

ports (backward compatible with

Second and First generation devices)

source.

Ποιος SSD είναι ακριβώς;

Τα νούμερα είναι επιεικώς χάλια και δεν νομίζω πως είναι τόσο θέμα του chipset.

jax7480 έγραψε:
Ποιος SSD είναι ακριβώς;

εχω το ιδιο για boot disk στο server, ο δισκος ειναι απαραδεκτος, ανυπαρκτος, χαλια.

μονο για αντιγραφες κανει τιποτε αλλο.

jax7480 έγραψε:
Ποιος SSD είναι ακριβώς;

Look [ame]http://www.amazon.de/gp/customer-media/product-gallery/B007ZWLRSU/ref=cm_ciu_pdp_images_1?ie=UTF8&index=1[/ame]

:____@____@____ sent from my padόφλα ____@____@____:

TifoziF1 έγραψε:
Look http://www.amazon.de/gp/customer-media/product-gallery/B007ZWLRSU/ref=cm_ciu_pdp_images_1?ie=UTF8&index=1

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Tον βρήκα από το μοντέλο στο AS SSD.

Όντως το drive είναι τόσο χάλια.

jax7480 έγραψε:
Tον βρήκα από το μοντέλο στο AS SSD.

Όντως το drive είναι τόσο χάλια.

Για 50Ε και για αντικατάσταση 5400rpm 16ms δεινόσαυρου καλούτσικος είναι :p

:hehe:

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.