Jump to content



Canon ip4000-πρόβλημα


dangar

Recommended Posts

Καλησπέρα τα παιδιά.

Έχω το εξής θέμα με ένα canon ip4000 - δεν εκτυπώνει καθόλου το μαύρο μελάνι (το κυρίως μαύρο , όχι το photo) υπό κανονικές συνθήκες αλλά μόνο όταν θέσω σαν εκτυπώσιμο μέσο χαρτί υψηλής ανάλυσης. Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν η εκτύπωση είναι άψογη αλλά ξοδεύει πολύ μελάνι. Δοκίμασα την προεπιλεγμένη δοκιμαστική σελίδα του εκτυπωτή αλλά και τυχαίο αρχείο word.

Αρχικά νόμιζα ότι βούλωσε η κεφαλή εκτύπωσης. Την έβγαλα και την καθάρισα 2 φορές , την δεύτερη με χρήση σύριγγας και τελικά διαπίστωσα ότι τα ακροφύσια ψεκάζαν κανονικά.

Το περίεργο είναι ότι δεν ψεκάζει καθόλου απο το μαύρο όταν θέσω σαν χαρτί εκτύπωσης απλό χαρτί , σαν να μην έχει μελάνι μέσα.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται αυτούσιο σε δύο διαφορετικά λειτουργικά , σε XP και σε win7 64bit κάτι που με μπέρδεψε περισσότερο. Στα XP μάλιστα έκανα και επανεγκατάσταση τον εκτυπωτή αλλά τίποτα.

Την "λύση" με την αλλαγή τύπου χαρτιού την διάβασα εδώ - Canon iP4000 Won't Print Black from Large Cartridg - fixyourownprinter.com , τελευταίο post.

Καμμιά ιδέα;;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.